Vyhledávání
Co už jste tento rok zmasili?
26.8.2008 | yerrx | 14.899 zobrazení | 151 odpovědí
Co jste tento rok už vzali a jaké ryby berete nejčastejc?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. října 2009 ve 12:03 ® 1Mara
-
Přidávám jeden pruháč navíc
reagovatmamina mněla chut
- Čtvrtek 22. října 2009 v 0:58 ® -zruseno
-
Většinou všechno pouštím, když už si nějakou rybu vezmu, bývá to kapr. To je ovšem jen opravdu vyjímečně
reagovat.
- Čtvrtek 22. října 2009 v 0:58 ® -zruseno
-
Většinou všechno pouštím, když už si nějakou rybu vezmu, bývá to kapr. To je ovšem jen opravdu vyjímečně
reagovat.
- Středa 21. října 2009 ve 21:30 ® Kheil
-
http://chytej.cz/…/2571/orlik/
A pak se divím, proč nejsou na orlíku okouni
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 9:28 ® Filip00
-
3 štiky a jeden kapr
reagovat - Pondělí 19. října 2009 v 18:12 ® Tommy reakce na …
-
1Mara> Tak to já ani šupinu. Né že bych nechyt žádnou,ale ani jedna neměla míru
reagovat - Neděle 26. července 2009 v 17:25 ® pipa reakce na …
-
Klon> nevím co je na tom těší????? Asi to berou jinak
((((( Mě dnes potěšil mlaďas Vladah a jeho prvni candat.. Jak po zaseku… na mě řve mam,ně co tam mam!!! hned sem si vzpoměl na sveho tež první zubače..
PS:jinak sorač asi todle sem nepatři ??? ale todle mě na rybařině baví..
reagovat - Neděle 26. července 2009 v 10:13 ® Klon reakce na …
-
rgb23> Jistým způsobem s tebou souhlasím,ale proč je cca 100 příspěvků mimo danou otázku???Řekl bych že právě proto,že taková témata většinou rozpoutají nějakou nekontrolovanou debatu,která je většinou mimo téma… Ačkoliv určitě autor za to nemůže,ja osobně bych zrovna v tomto případě předvídal,že bude docházet k výměně názorů,které jsou někdy až za hranicí slušnosti a hlavně rybařiny…To je ale můj názor.Zde bych to předvídal,někde si zas mohu naběhnout já
reagovat - Neděle 26. července 2009 v 10:08 ® Klon reakce na …
-
pipa> Tak v tomhle s tebou souhlasím.Fotografování se s cizími úlovky a nasledném vytahování se je na soudnosti samotného rybáře a taky se mi to nelíbí.Na druhou stranu si ten dotyčný moc nepomůže,protože ve své blízkém okolí určitě někdo bude vědět,že ta ryba není jeho a jemu to ve finále sráží hrdost a věrohodnost.takový lidi se jednou spálí ve svém okolí samy.
Co se týče nezapisování ůlovku do sumáře,tak to bych trestal okamžitým odebráním povolenky a né jak někde bývá domluvou apod.Ano může stát,že člověk zapomene,ale na druhou stranu věřím,že by si na to dali mnohem větší pozor…
další věcí bývá,že někdo píše do sůmáře vymyšlené ůlovky.V tomto případě se nestydím za to,že mi to vůbec nevadí…Všichni platíme a zvlastní zkušenosti vím,že se zarybnuje mnohem méně než by mělo…( prosím je to má zkušenost, u určitých MO,netvrdím že všude.)Jestli se nepletu,tak na to se berou i nějaké přízpěvky,tak proč pořád slyším nejsou peníze na zarybnění…Pak najednou vidíte,jak si koupí traktor na sekání za 200 000Kč pro ůpravu určitých lokalit a traktor je u předsedy na zahradě a lokality nikdy posekány nebyli.
reagovat - Neděle 26. července 2009 ve 2:45 ® 1Mara reakce na …
-
Sander> Dobrá nechám toho , ale stou prdelí jsi mně trochu nadzvedl
reagovat. No a k tématu ? letos jeden candát 60cm pro maminu a 20 plotic kamarádovi na pečenáče
- Neděle 26. července 2009 v 1:40 ® rgb23 reakce na …
-
Klon> třeba tohle téma zajímá právě autora, nemluvě o tom že kdyby to nikoho nezajímalo, nemusel bys ryby zapisovat, natož vyplňovat sumář úlovků
reagovatJen tak BTW: je tady 140 příspěvků, z toho cca 100 odpovídá na jinou otázku než autor zadal.
- Neděle 26. července 2009 v 0:41 ® pipa reakce na …
-
Klon> přesně.. bud si vezmu nebo ne.. ale když někteři tupci se fotěj z cizima ulovkama a pak si eště zaviděj ???? PS: tak kde to sme když se lže o rybindach!!!
reagovat - Sobota 25. července 2009 ve 23:33 ® Klon
-
Todle je diskuze úplně o ničem.Už jen autor tohoto příspěvku,se měl zamyslet nad tím jestli je toto téma zapotřebí a jestli opravdu někoho zajíma,kolik si kdo vzal ryb apod. Každý legální rybář,který složil zkoušky a má povolenku,má právo si vzít ulovenou rybu podle platného rybářského řádu.Proč tedy odsuzovat,ty které si rybu ponechají. Pokud někdo odnese více ryb něž by měl,tak to by měl řešit někdo jiný. Dnes už je spousta rybářu,kteří chytají ryby jen sportovně " Catch and Release " a já můžu s čistou duší říct,že patřím k nim a nemám s tím problém,protože ryby ani nejím.Přitom u vody vidím rybáře jak si rybu ponechají a pokud se neprovinují vůči ryb.řádu,tak si hledím svého,protože má na to nárok a já kdybych si chtěl rybu vzít,tak přeci taky mohu.
Toto je na každém znás,jestli brát nebo nebrat…Já osobně bych chtěl za 20 let jít k vodě a chytit si pěknou rybu,proto jim aspon takhle dávám nějakou šanci…
reagovat - Sobota 25. července 2009 v 18:53 ® Sander reakce na …
-
1Mara > tohle není ani tak můj názor, mám to přes celou republiku, takže je mi to naprosto volné. Nicméně, stačí se podívat o rok zpět, kauza o parmách, duchcovských masařkách atp.
Co si o vás mají ostatní myslet?
A fakt, že, cituji: „Ústí nad Labem, Duchcov a podobné prdele jsou sportovními rybáři vyhlášené. I na internetu.“, neznamená, že vás házím do jednoho pytle. Nevím jak jsi na to přišel.
reagovat - Sobota 25. července 2009 v 15:25 ® 1Mara
-
Sander> Ted jsi mně trochu zklamal chlape , jak mužeš házet všechny rybáře z Ústí a Duchcova do jedenoho pytle ? !!! ani nás všechny neznáš a nevýš kolik toho pouštíme !!A jinak nemyslím si že tam kde bydlím je zrovna prdel když mám okolo sebe 60–70 krásnejch vod se spoustu ryb ! Taky tobě přeci nikdo nenadává a nesmněje že bydlíš tam a tam a chytáš jen tlouště ? ! Tak to jsi mně zklamal
reagovat.
- Sobota 25. července 2009 v 15:03 ® pipa reakce na …
-
Piranha> už přestań ty Všeznalku
reagovat))) !!
- Čtvrtek 23. července 2009 v 18:25 ® Piranha reakce na …
-
HaD> copak Dádo
reagovat - Čtvrtek 23. července 2009 ve 14:45 ® HaD
-
heeeeey!
reagovat - Středa 22. července 2009 ve 22:27 ® Piranha reakce na …
-
skwor> OK, jdu si do usi nacpat IRONy a vypustit toto forum.
reagovat - Středa 22. července 2009 ve 22:20 ® skwor reakce na …
-
Piranha> Neřeším nic, neměla to být narážka.
reagovat - Středa 22. července 2009 ve 22:19 ® Piranha reakce na …
-
skwor> tenis nehraju.A nesmis cist mezi radky a to, co ti vyhovuje. Nevim co tim ty resis.Asi ti zacnu spis rikat Tomash.
reagovat - Středa 22. července 2009 ve 20:07 ® filip111 reakce na …
-
skwor> mlčím
reagovat - Středa 22. července 2009 v 18:57 ® skwor reakce na …
-
filip111> Vím
reagovatOvšem podobná nahrávka na smeč se nedá jen tak přejít
A pravdu mám, to musíš uznat
- Středa 22. července 2009 v 18:22 ® filip111 reakce na …
-
skwor> Lukáši víš co se říká o vosím hnízdě. Já bych do toho nerejpal
reagovat - Středa 22. července 2009 v 17:29 ® skwor
-
Mi se jenom líbí, jak někdo dokáže v jednom příspěvku vyvrátit to, co napíše o chvíli před tím
Cituji: 1: Vsechny lidi co z nam zde jsou prevazne sportovni rybari. 2: ta masarska hrstka co jsem zde zminoval, pochazi prave z techto casti
Ale jako bych nic neřekl.
reagovat - Středa 22. července 2009 v 17:11 ® Piranha reakce na …
-
HaD> vzdyt vis ze to nemyslim vazne a ze je to blbost, myslim to z 6:36
reagovat - Středa 22. července 2009 v 17:09 ® Piranha reakce na …
-
HaD>
reagovat) ja nevim.Co mam rict.Ja vim, uz radeji nic.
- Středa 22. července 2009 v 16:42 ® petrcech
-
Piranha> xycht> myslím že to stačí tak se ignorujte nebo si sebe nevšímejte, každej má prostě jinej nazor
reagovat - Středa 22. července 2009 v 11:35 ® HaD reakce na …
-
Piranha> je to nutné?
reagovat - Středa 22. července 2009 v 7:36 ® Piranha
-
Sander> ta masarska hrstka co jsem zde zminoval, pochazi prave z techto casti.Nebudu psat jmena je mi to u … konec koncu se na ne muze kdokoliv podivat.Troufnu si rict ze spis z te jedne tebou zminovane casti.
Regulus> dobra, tak ma xycht pravdu, vsichni jsou tady masari vc. tebe, HaDa a ostatnich a lhari.Berete si vic nez pisete a stydite se to priznat. Krovky stazeny.
reagovatk cemu je vlastne tohle forum dobry?Co komu uzitecnyho prinese?