Vyhledávání
Kam mizejí velcí okouni??!
5.12.2004 | DEATH | 7.295 zobrazení | 48 odpovědí
Tak nevím,jestli si toho všiml i někdo jiný,ale vypadá to,že na řekách mizí velcí okouni,ale za to je 4× více těch malých co žijí v hejnech. Nevíte někdo,co s nima může být??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 10. prosince 2004 ve 22:43 ® Grollis
-
já bych řekl,že ulítli do teplých krajin!!!Nebo jsem je fakt všechny sežral!!Nemizej je jich dost např na vltavě!!letos jsem tam chytl 45cm!!!!
reagovat - Pátek 10. prosince 2004 ve 21:09 ® DEATH
-
Nečetli ste o tom něco… Mě se zdá,že jich ubývá a velmi rychle a hodně!!
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 18:17 ® 1Krtek
-
Co ????? Vy nečtete odborné pojednání ?? Už to řekli i napsali desetiletej cikl:: a co zůstane ?????? to má HaD v mrazáku !!!!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 16:35 ® Padis
-
Určitě mizí. Ale proč??????Sice jsem jich pár velkych chytil,ale mizí
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 16:41 ® Prizrak
-
Asi už znají naše nástrahy z krabiček líp, než mi. Vono to chce hodně umu, abys dostal pořádnýho okiho. A nebo už jsou vyžraní…
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 0:49 ® Klon
-
Mizejí????????? Okounů je až až,spíš candát (pořádnej ) se mi nepoštěstil,okounu jsou mraky aspon tady
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 0:04 ® Milky
-
Vy se tomu smějete, ale revoluční teorie občas bývají takové – prosté Podívejte na naše politiky! Nechtějí zrujnovat státní kasu a tak nepřidají hasičum, ale zároveň to toho vpašují, že přidají sobě! Geniální věci bývají prosté. Vidím, že jsem sklidil zasloužený úspěch se svojí teorií a tak požádám HaDa a zavedu si tady svoje okénko – takovou odpovědnu na nejklíčovější otázky – to budete valit oky
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:20 ® Tomash
-
Kam mizej? No ty velký přece skáčou bassovi na větvičku…
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:37 ® HaD
-
jaryn: zajeď, ukážu ti je v mrazáku
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:22 ® DEATH
-
Jaryn-Ty vole,kdybych to věděl,jsem tam první!!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:21 ® jaryn
-
Nekecejte ptákoviny a vymačkněte se kam ti velcí okouni mizejí ať na ně mohu hned vyrazit
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 19:46 ® DEATH
-
Milky:Já se taky málem umlátil smíchy,zkus tohle pronýst na zasedání biologů..... S úplně vážným výrazem......... Myslim,že bys je odrovnal… Musíš začít slovy:Po 5 letech těžkého výzkumu jsme dospěli k závěru,proč velcí okouni na nších vodách mizí,je to kvůli cituji.......................................................... Místo teček bys tam řekl ten revoluční názor!!!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 19:13 ® HaD
-
Milky: já Tě prostě žeru!!! okouni se začali zabývat pěstitelstvím či sběrem. kua, se řežu až jsem málem spadl pod stůl!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 16:36 ® DEATH
-
Mám dost!!Okouni se který se přeorientovali na bobule?To zkuste Publikovat jako objev roku!!!To že sou sežraný je možný..... Ale nemůžou být sežraný všude,to by pak nebylo tolik těch malých......... Protože aby byli malý,musí bejt i velký..... Nebo ne???Třeba postoupili v evoluci…
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 16:07 ® dudu
-
Dvěma slovy- J S O U S E Ž R A N Í
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 15:58 ® Milky
-
Mohlo se stát i to, že zmutoval. Přestal se zabývat lovem a začal třeba se sběrem nebo pěstitelsvím. Prostě to okoukal u člověka a jakmile doroste a zmoudří, přestává se bezhlavě vrhat po twistrech a myslí si o tom za rohem svoje Já vím, je to revoluční teorie, ale .....
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 14:41 ® Chose
-
No kam? to je řečnická otázka
reagovatpravděpodobně do mrrazáků a na pánve masařů a požitkářů… má holt asi moc dobrý maso a je dostupnější než candoš. teda aspoň to tak vypadá. Tt
- Neděle 5. prosince 2004 ve 14:07 ® HaD
-
neumíme je chytat. a když tak mizí na pánve
reagovat