Vyhledávání
Kam mizejí velcí okouni??!
5.12.2004 | DEATH | 7.294 zobrazení | 48 odpovědí
Tak nevím,jestli si toho všiml i někdo jiný,ale vypadá to,že na řekách mizí velcí okouni,ale za to je 4× více těch malých co žijí v hejnech. Nevíte někdo,co s nima může být??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. dubna 2005 v 0:27 ® MARTINJ
-
zadar-kam jezdis na nechranky na okouny?
reagovat - Středa 13. dubna 2005 ve 22:10 ® Tomik
-
Jsi mu měl hnedka jednu křápnout- když si někdo vezme pár okunů jen tak na chut tak proti tomu nic nemam, ale krmit s tim kočky je příliš.
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 v 18:44 ® Robur
-
Dnes u mě kibicoval takovej prďola a vykládal, jak krmí kočky, že už má plný mražák, včera dvacet okounků ale pro kočky dobrý a když byli nasazení pstruzi, tak že jim taky chutnalo, pak přede mě cvrnkl vajgla a odešel. No a vo tom to je.
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 15:06 ® Bass
- reagovat
- Neděle 10. dubna 2005 ve 13:13 ® Tomik
-
Byl to takovej starej miciř. normalně v igelitce jsem ho prdnul na ten hák a tohle to vyprdlo- váhu ber spíš orientačně páč lepší váha nebyla. zdarek Vjednu valim na poličku tak sem zvědavej jak to dopadne . vecir vam napisu co sem chyt. Zdárek
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 11:14 ® Bass
-
Tom: Jak si ho vážil ? Nebo spíš čim ?
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 10:33 ® Tomik
-
Bass- To s tou váhou je pravdivý i když sem tomu taky moc nevěřil- ten okoun byl vysokej jako prase proto byl asi tak těžkej. vážil jsem to na dost starý váze – třeba ji nějak hráblo.
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 10:30 ®
-
Já většinu ryb pouštim, ale u okouna to nedokážu , to je taková lahůdka že má smůlu, ale zase jich tak moc nechytim , ale že jich je nějak moc málo bych neřekl . Připadá mi že někde ubyli někde přibyli třeba na Nechranicích jich je opravdu dost a na Orlíku taky jenom to chce loďku a znát místa
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 10:21 ® Bass
-
Tom: Jo, pěknej. Tej váze ale moc nevěřim To by byl o 0,5 kg těžší, než vžechny čtyřicítky, který jsem viděl a to je strašně moc ............. jinak, mocpěkná voda.
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 9:41 ® Tomik
-
Podivej se do fotogalerie- mam tam svyho prvniho nad 40 cm
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 8:26 ® Bass
- reagovat
- Neděle 10. dubna 2005 v 8:24 ® Bass
-
Ví tu vůbec někdo, jaký to je pochovat si čtyřicátníka ?
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 8:23 ® Bass
-
Ne pánové, já v tom prsty nemám !! Sežeru jich za ten rok haldu, to přiznávám, ale nekřečkuju !!! A jestli se tu bavíme o tom kam zmizeli vejký okouni, tak JÁÁÁ frajery přez 40 pouštim
reagovat - Sobota 9. dubna 2005 v 9:54 ® Zlinsky_lovec
-
xycht:Neee,má je Bass. Howgh mOJIK:Ty žiješ???????Se nemužeš ani ozvat ty pako???Tak na ten Dalas musíme vyrazit,protože tam to vypadaá fakt dobře. Jo,kdo umí,ten umí. takže ty ne. ale až přijedu já,všichni velcí okouni zmizí Nee,dělám si srandu. Vychytáme je oba!
reagovat - Sobota 9. dubna 2005 v 9:28 ® xycht
-
denyg: Bass je v tom nevinně, ty největší okouni se totiž objevují v mym mražáku ))
reagovat - Sobota 9. dubna 2005 v 8:48 ® mOJIK
-
Tak to asi všici okouni zmizeli na Dalešickou přehradu. Tady je jich každý rok jak sra**k. Někdy je sice těžké ulovit,ale kdo umí ten umí
reagovat - Pátek 8. dubna 2005 ve 21:41 ® Zlinsky_lovec
-
bass:Máš jich plný mražáky a kam pak mizejí
reagovat - Pátek 8. dubna 2005 ve 21:34 ® Zlinsky_lovec
-
bas:nekecej......
reagovat - Pátek 8. dubna 2005 ve 21:29 ® Bass
-
Zajímavá otázka ............... to fakt netušim
reagovat - Pátek 8. dubna 2005 v 19:50 ® Tomik
-
no taky se mi zdá že se velikost okounů zmenšuje , ale loni se mi podařil jeden a ten měl 41cm.
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 21:08 ® Kato
-
Death: Prýgl je podle brněnského hantecu. Význam to asi žádný nemá – nevím, bydlím 70 km daleko, ale zítra tam asi jedu, jestli nebude led
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 v 18:28 ® DEATH
-
Prizrak-díky za objasnění. znamená Prígl něco přesnějšího?
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 v 18:15 ® Prizrak
-
Smrťák: Prígl=Brněnská přehrada. (Prígl pochází z brněnského jazyka zvaný Hantec)
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 v 18:08 ® DEATH
-
hm. Prígl neznám,ale jestli to dělá každý druhý tímhle stylem,tak se nedivím,že okouni a jiné druhy mizí na některých vodách takovouto rychlostí…
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 v 17:22 ® Prizrak
-
Kato: Tak to by mě taky n*****o. Tedy sere, protože Prígl je moje nejbližší přehrada…
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 ve 23:42 ® ywan
-
Dnes som sa presvedcil ze u nas zije POSLEDNY MOHYKAN a ma 38cm
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 ve 23:39 ® Kato
-
Tak na tohle se taky dlouho ptám. Na Príglu jsem vykládal se starším pánem, který si na to taky stěžoval a říká mi: Před 2 rokama jsem jich měl v mražáku přes 60 kg, se synama jsme grilovali každý den a letos jich mám jen 20 kg. Tak jsem mu položil otázku, jestli právě nejsou v tom mražáku. Po pár pohledech jestli jsem normální, se otočil a odešel. Byl to pan důchodce, který chodí na přehradu každý den a vše co čapne, to SEŽERE!!! Sám to řekl....... A to byl jeden člověk z celého Brna a vsadím se, že ne zdaleka jediný. Ach jo, to jsem se zase jednou na. l
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 ve 21:44 ® Tomash
-
Strašně rychle mízí… každou vteřinu cca 3…
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 ve 21:37 ® ywan
-
Zbastardili sa. Pokial okač prejde na rastlinnu stravu zakrpatie. Ale asi je pre neho pohodlnejšie žrať travu ako sa nahanat za mäsom
reagovat - Pátek 10. prosince 2004 ve 23:07 ® DEATH
-
Grollis-To je hezký,ale tady na Otava 1,2 mizí!!a to rychle!!
reagovat