Vyhledávání
Trofeje z ryb
13.8.2008 | Stanosek | 3.441 zobrazení | 11 odpovědí
Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. srpna 2008 v 7:05 ® Zakin
-
Když jsem začínal chytat, tak jsem jen nechal hlavu na místě, kde se na ní dostaly mouchy. Oni do toho nasraly červíčky a ty to maso vyžraly. Sice to pár dní šíleně smrdělo a bylo to nechutný, ale fungovalo to. Nebylo to výstavní, ale zůstala pěkná hlava. OD DOB DIGITÁLŮ UŽ JEN FOTÍM
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 ve 21:32 ® yerrx
-
nevim jak s rybama, ale deda je myslivec a se srncima hlavama to delal tak ze ji dal do mraveniste az ti mravecni ozrali maso pak se to uvarilo a pak zas do mraveniste
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 v 11:26 ® Petas reakce na …
-
Stanosek ⇒ cituji:" nejsem zas takovej magor abych kvůli kabelce vylovil potok, myslím tím životní rybu-120cm štiku a lebku z ní(čelist" , ale zmasit 120 štiku kvůli trofeji není zvrácené. Já si jí raději pouze nafotím. Dle mého je to blbost zamordovat rybu kvůli trofeji. Kéž kdyby ty čelisti uměli v noci strašit.
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 v 9:58 ® the fish
-
Stanosek: jestli máš doma Formaldehyd tak zněho udělej 30–40 procentní roztok…a to je Formalín
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 18:50 ® Stanosek
-
Jo mas pravdu, tedka jsem se ptal táty a prej že u ryb se to dělá jinak, maj křehký kosti. No co mi rikal, tak se vynda maso zespodu a napusti se to nejakou sračkou myslim že formalínem, ale ten je zakázanej-kdyby jste ho někdo měl, tak bych ho klidně koupil.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 18:39 ® LojzaRybka
-
the fish>jak to hodíš do horké vody,tak se lebka rozpadne na jednotlivé části a nikdy ji dohromady nedáš,,,,vlastní zkušenost,,
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 16:39 ® Stanosek
-
Ok já jsem si myslel, že se to taky provádí s rybama. Jinak s těma kabelkama ze pstruhů-nejsem zas takovej magor abych kvůli kabelce vylovil potok, myslím tím životní rybu-120cm štiku a lebku z ní(čelist) Jinak je to trošku pracný celou hlavu řádně očistit-musíš nechat vařit hlavu, aby se maso dalo vyškrabat, potom peanem nebo jiným načíním z ní vyndáš vše co tam nepatří, no a potom uš si jen nasadíš nejaký gumový rukavice a vezmeš peroxid vodíku myslimže 45% což vyžere naprosto tu lebku až na kost. Tot asi vše.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 16:10 ® lacika3000
-
varit som uz skusal…ale vsetko meso neodpadne a ked som to zoskrabaval tak sa cela lebka rozpadla
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 13:43 ® the fish
-
caw, chtěl bych se zeptat co mám udělat abych získal pouze lebku třeba ze štiky…někdo říká ať celou hlavu hodim do mraveniště, někdo zase at ji hlavu vařim tak dlouho dokud se maso s kůží nerozpadne…co myslíte??
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 13:31 ® Deleted
-
Jasně že dělaj. Dá se využít skoro vše. Přítelkyně má kabelku z kůže z potočáků. Akorát proto musíš nachytat potočáky tak do 20 cm. Ti starší už nemaj kůži tak pružnou…
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 12:29 ® Radim11
-
jj daji…
reagovat