Chytej.cz

Štika necteno

4.12.2004 | jiris | 6.365 zobrazení | 59 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli někdo z vás chytejáků ví o chycené štice nad metr, kterou dotyční pustil zpět???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 4. prosince 2004 v 19:56 ® jiris
jiris

Tys chytil parmy na rybníku to je nějaká blbost, ne?!

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 19:51 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ne,není!

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 19:44 ® jiris
jiris

to už jsou slušný parmy, to je řeka?

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 19:42 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jiris:na dalasu(dalešické přehradě)!Ale vím o revíru,kde okoun 45cm či jelec 50cm nebo parma 70cm není vyjímkou,letos jsem zde chytil a pustil dvě parmy 69cm a 70cm,hromady kaprů,jelců od 45cm a okounů od 35cm-hlavně pro Jaka-je to někde ve Zlínském kraji!Je tam taky 1 candát a hromada bílé ryby,která bere nejvíc-asi tam dáme štiky a candáty,ať to tam trochu regulují!Taky jsem tam chytil hrouzka 25cm,což mě potěšilo!

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 19:25 ® jiris
jiris

Hade – nebuď vtěrka, podívej se mu do profilu a zjistíš, že je z Ostravy

ciffiku – co bys řek, že by jsem dali v ove pokec ?

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 19:22 ® HaD
HaD

cifik: v který části ČR to je? Kdybys mě tam vzal inkognito tak bych si rád zafotil. Vůbec by sme nechytali, jen se plížili jak kočky po břehu a chytali je foťákem:-) Co ty na to?

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 18:55 ® doktor

[ Upraveno doktor dne 2004–12–04 v 18:05 ]

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 16:58 ® Ciffik
Ciffik

vim ale nepovim. uprimne reknu vam ze nejvetsi ryby jsem videl a chytil na nalych potuccich ktere ani neobhospodaruje crs . napr. potok. v nejsirsim miste 2m. videl jsem v tom stiku tak 120 cm. jelce bezne pres 50. nikdo tam nechodi. ani ja ne. je to tam jak vpralese. je to takovy ryby raj. a doufam ze jim dlouho bude. nenznam nic lepsiho nez se jit pokochat pohledem na tak krasne ryby. to jsem se ale rozepsal. no koncim. verte si tomu nebo ne ale tento raj existuje.....

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:57 ® jiris
jiris

denyg – kde je chytili?

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:49 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Viděl jsem štiky 127 cm a 125cm,ale ádná puštěna nebyla

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:48 ® Chose
Chose

jiris-tak to jo.

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:37 ® jiris
jiris

Chose – toto je prasečina s tím sumcem!! Já jsem psal jen revír v kterým ta ryba vyrostla – ten musel být dostatečně úživný!

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:37 ® Chose
Chose

Ale poněkud jsem odbočil od tématu,takže na téma sumec na malé vodě už jen toto Howgh domluvil jsem

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:34 ® Chose
Chose

Jiris-k nám toho sumce někdo hodil z orlíku dovezenýho. A když se pak slovil rybník,plaval v něm sumec a pár línů. A v těch násaďácích měla naše organizace uloženejch dost peněz… a destikiláči u nás nejsou,protože masaři drtivou většinu ryb vytahaj po nasazení. hospodář to posledně komentoval tak,že by bylo lepší dát každýmu dva z kádě,aby tím lovem zbytečně neztráceli čas. Tt

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:31 ® jiris
jiris

A stejně – sumčí hlava je nejhnusnější preparát, teda až po tolstolopraseti. Je to moc tučný a pěkná fotka je pěkná fotka.

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:31 ® HaD
HaD

mno, sumec nežere jen kapry. ani velkej. skousne cokoliv potká, nevybírá si. kapr je dobrá nástraha, protože dělá ve vodě bordel a přitáhne ho z větší dálky, to je celý

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:29 ® jiris
jiris

Had – já sem, taky chtěl hlavu pěkné štiky na zeď, teď je mi to úplně putna. S preparátu jsou normální filety – když to mara preparuje, tak se z toho maso dá jíst! Nic se nezmaří.

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:26 ® HaD
HaD

jiris: řekl si to moc pěkně. Teoretizování „co by kdyby“ není na místě. Já ještě předloni toužil po velkým sumcovi kvůli trofeji na zeď. Nakonec jsem stejně všechny lepší pustil. U tý štiky se to ve mě tlouklo, chtěl jsem fotky, to je OK, o maso vůbec nestojím-udělalby to jen radost tátovi, o hlavu jsem taky nestál, ale když byla po tom focení taková bídná, tak mě napadlo to udělání vcelku a bylo rozhodnuto.

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:26 ® HaD
HaD

sethy: metrovka zas tak stará není tak 6–10 let

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:23 ® jiris
jiris

Chose, dobrej názor měl někdo „od vedle“ proč by vadil velkej sumec?! Kvůli tomu, že sežere pár násaďáků, ať. Stejně i kapraři chytají radši velký kapry a takovej desetikiláč se od sumíka tak lehce sežrat nenechá. Znám celkem dost malejch rybníčků, kde sou pěkní dravci a na kaprech to není znát. Jestli bobkaři chytnou o 50 mířáčů víc nebo ne?! Prostě podle mě je to blbost, když ta ryba i na tak malé vodě vyrostla patří tam, voda musela být úživná, když tam ta ryba dorostla!

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:19 ® Chose
Chose

Jiris-záleží hodně na tom do jaký vody… na řece,jezeru,větší ÚN klíďopíďo,ale na 2h rybníčku pro něj nejni místo. to je krutá pravda. třeba sumec rybí obsádku absolutně zdecimuje během pár let. jinak velcí okouni a štiky jo,ale sumec je na velkou vodu.štika,can­doš,okiš-žerou bílou rybu a tak to má bejt. sumík už jde po kaprech. nebráním tady kapry, ale pak už by nebylo co chytat. Tt

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:08 ® jiris
jiris

Sethy – nevím zda bych ji pustil, ještě sem ji nechyt. Až ji chytím, tak zdělím zda jsem ji pustil či killnul. To je lehké plácnout tady, že bych ji pustil, když možná ne. Fakt nevím.[ Upraveno jiris dne 2004–12–04 v 13:08 ]

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 14:01 ® sethy
sethy

Klid jiris. Mysli ze se najdou taci, kteri by to pustili asi ne moc ale par jich bude. Ty bys ji trebas pustil ne? A ja taky no a uz jsme dva je to malo ale aspon neco

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 13:59 ® jiris
jiris

Je pravda, že štika je blbá, ale taková metrovka čemu už musela odolat?! Myslím, že když by ju někdo pustil, tak se snad už nedá ani chytnout? Nejvíc mě seve, jak se dnes pouští kapři a ostatní hnus… a když někdo chytí JAKÉHOKOLIV dravce, či potočáka, tak ho většinou killne! A nejvíc, opravdu nejvíce mě seve názor ŽE VELKEJ DRAVEC DO VODY NEPATŘÍ!!

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 13:52 ® sethy
sethy

nevim asi bych se s ni dlouho loucil, ale raci bych si vzal na jidlo mensi nez takovou velkou-prece jen stary maso uz neni ono( a navic ryby moc nejim)

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 13:49 ® jiris
jiris

Vím asi o 6 chycených metrovkách (některé sem i viděl), ale žádná bohužel vrácena nebyla.

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 13:39 ® Chose
Chose

HaD tady jednou popisoval že jí pouštěl tak dlouho že už to chudák nerozdejchala…

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 13:38 ® HaD
HaD

tak to nevím, bohužel. sám jsem měl dilema a když jsem se snažil, bylo už pozdě

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 13:36 ® sethy
sethy

Jiris-ja ji chytit tak ji pustim to si pis, ale takovy stesti nemam Nevim o zadny

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1