Vyhledávání
Štika
4.12.2004 | jiris | 6.363 zobrazení | 59 odpovědí
Zajímalo by mě, jestli někdo z vás chytejáků ví o chycené štice nad metr, kterou dotyční pustil zpět???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. prosince 2004 ve 13:52 ® doktor
- reagovat
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 13:46 ® doktor
- reagovat
- Pátek 10. prosince 2004 ve 22:57 ® Grollis
-
U nás na ryvíru jsou asi 3 až 4 okolo 115 až 130!!!jsou to hovada !!je to rok co jí tam chytli měla téměř 123cm měla štěstí byla hájená!!od tý doby ani ťuk a to byla chycená na rohlík!!!! tak takoví tam máme štiky jinak z řeky mam 81cm a 5,4 kg
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 21:07 ® ywan
-
Cawte,Skúste dakedy dakto dobehnut na Slovensko, presnejšie na Oravu ked tak pasiete po mrenách / parmách /. U nás ich spústa a ked začnú ukazovať bruchá tak voda vyzerá ako zrkadlo. nádhera. Fakt by vam to stalo zato. Sú tu kusiská od 55 do 95cm !!!
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 ve 23:49 ® jaryn
-
já bych ji pustil, ale jenom protože mám dvě hlavy 92 a95cm. Kdyby byla první šla by na zeď.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 18:41 ® Ciffik
-
jiris: tak jo . kde bydlis kdy mas cas.....??
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 12:34 ® jiris
-
Ciffik – v pohodě, taky sem byl mladej
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 11:33 ® HaD
-
Ciffik: jj, sorry
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 0:24 ® Ciffik
-
HaD: a snaz se prosim te me jmeno. nick. psat spravne. jsem na to haklivej
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 0:22 ® Ciffik
-
HaD: nebo je chytim ja(do fotaku…) a poslu to sem . to budete koukat. takovy ryby jste jeste nevideli. ale musite si pockat asi jeste pul roku
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 0:19 ® Ciffik
-
jiris: ja jsem taky ze zabrehu. mohly by jsme nekdy pokecat jestli ti nevadi ze mam 15..... . ale na svuj vek jsem mimoradne vyspelej. a mam spoustu rybaru kamosu. chytat chodim o prazdninach na hlucin. na odru moc ne ale na vyskovicke tune . to jo. dal ostravice. a vrbice. tam to jde......
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 22:33 ® HaD
-
cifik: tak yo…
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 22:28 ® Zlinsky_lovec
-
U nás v řece plavou obrovské!
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 22:22 ® jiris
-
denyg – parmy nechytám, u nás nejsou.
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 22:19 ® Zlinsky_lovec
-
Jaká je tvoje nej parma?
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 22:18 ® Zlinsky_lovec
-
Jo,to nevím,asi 4 roky!Byli tam vsazeny ve velikosti 55cm!Dal jsem malinky spláveček,miniolůvko,malinkatoucky hacek a na nej mini kousek rohlíku a to vše na vlasec 0,14mm!Na ryby jsem si začal brát fotak až ted,ale na jaře pošlu fotky!
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 22:10 ® jiris
-
denyg – vážně z toho nestíhám, parmy a na stojáku, jak dlouho tam už jsou??! Na co jsi ji chytil? Máš nějaký fotky, pochlub se.
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 22:08 ® Zlinsky_lovec
-
jiris:došel ti dech z teh parem?(dej si airwaves!)
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 22:03 ® jiris
-
Ciffik – studuji v Ostavě, odkud seš já zábřeh, byls sem jen na hlučíně a mrknout kolem odry, kam chodíš ty? Fotit bych šel určitě taky.
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:28 ® Ciffik
-
jiris: odkud jses . znas ove. kde chytas........
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:25 ® Ciffik
-
HaD: je to docela nepristupny. alr fotky by se udelat daly. vazne je to nadherny. ale bez prutu. moje podminka. a ani zminka o tom kde to je,a jak se to menuje. jak se tam de. nechtel bych totiz mit z ricky za chvili zdevastovany cely raj. ja se ti ptres leto ozvu. v tedy jsou tam jelci pod mustkem. ta stika. vyhriva se pres leto v edne tunce o pul seste rano. uz to mam zjisteny.....
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:23 ® Zlinsky_lovec
-
Sory,ne popraveni,ale dopraveni,spletl jsem se!ryby bez hlav bysme tam fakt neházeli!
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:16 ® Zlinsky_lovec
-
Jo,docela dost je daleko,asi 2 km od řeky ale ty ryby jsme cestou táhli v potoku,na kterém jezírko leží,takže byli v pořádku popraveni.20 na 25 na 1.2metru,po opravach bude tak 22 na 35 a hloubka max 2 metry!
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:14 ® Zlinsky_lovec
-
Má přítok i odtok,je velky. no,na jezírko dost,ale žádny divi,asi tak 25 na 20metrů,ale až to tam opravíme,,zvýšíme hráz a odbahníme a trochu vykopem,bude tam tak až 1.8 metrů hloubky a bude to mít tak 20 na 35 metrů,což už jde!
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:13 ® jiris
-
Jaká je tam hloubka? Jak je daleko od řeky a zhruba průměr toho jezírka? v metrech
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:11 ® Zlinsky_lovec
-
My ne,oni rybáři je tam u nás nachytají,nahážou je tam,my je tam chodíme krmit a pak tak rostou,ale hodláme tam nejaké ryby koupit. To jezírko je tam přes 20let. Ještě před 7lety tam byla čistá voda a bylo poměrně velké,ale tad je to naopak,tak se pokoušíme o změnu. Ale abych se přiznal:pár jelců jsme tam taky hodili!
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:09 ® jiris
-
Jak je to proboha velký? to jezírko má přítok nebo ne?
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:08 ® Zlinsky_lovec
-
Vše je z našeho jezírka,tam by to fakt stálo si zachytat,že?Asi v unoru tak budem dělat vyšší hráz,to jezírko rozšiřovat a tak a tak tam chceme udělat takové málé závody s tím,že velké ryby by se museli vracet a malé nechat,pak bysme tak nasadili další kapry,amury,štiky a candose,tak si to asi nejak predstavujem!
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:06 ® jiris
-
Co to sakra je??!! Vy je hážete z řeky do rybníka? To je na mě moc.
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 v 19:58 ® Zlinsky_lovec
-
Aj jo,aj ne. No,původně jsou ty parmy z reky,ale chytáme je mimo reku!
reagovat