Vyhledávání
pruty Dragon
13.8.2008 | alva | 10.456 zobrazení | 28 odpovědí
Jakou máte zkušenost s „chvějivkama“ od Dragonu (a v jaké verzi)? A co Dragon Ghost Buster? Moc dík za odpověď (chci si udělat radost k třicetinám). Ali
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. ledna 2013 v 19:43 ® Firefighter reakce na …
-
troutkiller> OK.já to beru. ty máš s Dragonem špatný, já dobrý zkušenosti.hawk. Co se týče Salma,jsem rád,že se alespoň na tomto shodnem
reagovati když já těch woblerů oproti tobě mám asi o 295míň
- Středa 16. ledna 2013 v 19:04 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Pšt, to je přece tajné!
reagovat - Středa 16. ledna 2013 v 18:28 ® kejra reakce na …
-
Stroft>…a ještě ty apartní neoprénové rukavičky!
reagovat - Středa 16. ledna 2013 v 7:22 ® troutkiller reakce na …
-
Stroft>Zdar kámo lamači
reagovat)Lorpio už asi 7 let nekupuju
Ted jedu v Dynamite Baits,Bait Tech atd
.Jinak netvrdim že ta plotice je špatná,nalapal sem na ni spoustu ryb.
- Úterý 15. ledna 2013 ve 22:26 ® Stroft reakce na …
-
troutkiller> Ale no-ták
reagovatLorpio, černá plotice, je taky OK.
- Úterý 15. ledna 2013 ve 22:08 ® troutkiller reakce na …
-
Firefighter>Odpověd podložená dobrejma zkušenostma s f.Dragon!Pokud by si to sledoval dýl tak by si věděl že Salmo je to jediné co bych si z polska koupil.Jinak dík za upozornění na kvalitu wobu Salmo!Mám jich doma asi 300
reagovat)
- Úterý 15. ledna 2013 v 18:40 ® Firefighter reakce na …
-
troutkiller> „smysluplná odpověď“. Já osobně používám polského Dragona na vláčení ( řada express ) a maximální spokojenosti. Rozhodně se pšonků nezastávám,ale do jednoho pytle bych je neházel. Mimochodem fi. SALMO je taky polská a vyrábí woblery,které patří ke špičce.
reagovat - Úterý 15. ledna 2013 v 1:44 ® Vincnetibm reakce na …
-
Pěkný, zkusim se po nich nekde podivat. Možná bude i za týden na výstavě..
reagovat - Neděle 13. ledna 2013 v 19:08 ® vondras reakce na …
-
ja jsem si na podzim koupil dva kusy 1ks 5–2OGR 1ks 1O-30gr a jsem s nimi naprosto spokojen mam ty s mechem upozornuji ze maji akci fast tzn,pri vetsi rybe pracuji az do pulky i vic ale ja jsem za ty leta co chytam zvykly na trochu mekci akci na ten prvni jsem uz dostal 90cm stiku a 85cm bolena a v pohode na ten tvrdsi nekolik stik k 80cm bez problemu a o okounech se zminovat nema cenu podotykam ze jsem si je koupil kvuli chytani ze brehu tj,3m delka jinak na lod pouzivam jine klacky do 2,7Om pokud na ne mas urcite neprohloupis a to jim skutecne nechci delat reklamu at si kazdy chyta na co chce jsem dost stary na to abych nekomu radil
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 10:14 ® skwor reakce na …
-
Vincnetibm> Na jaře je měli na Moderním rybáři. A protože si je nějak nepamatuju, tak dojem asi nijak zvláštní nezanechaly
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 6:30 ® troutkiller reakce na …
-
Vincnetibm>Vzhledem k váze prutu to bude ještě větší papír než ty starší modely
reagovatPochybuju že šméčkaři z polska udělaji něco kvalitního co nepraská
- Středa 9. ledna 2013 v 0:34 ® Vincnetibm
-
tady je na ně odkaz: http://firmadragon.pl/…gon/moderate
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 0:34 ® Vincnetibm
-
Zná někdo ty nový pruty z řady Moderate ?? Mají být extra lehoučky, bud s korkem nebo EVA rukojetí, k tomu K očka, vypadá to na moc zajímavý pruty. Vyzkoušel je už někdo?
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 17:53 ® MATE BOBAN reakce na …
-
čo na tom chceš ťahať ? ak trváš na dlžke okolo 2,7 tak neprehliadni tento prút http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-2-14g
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 ve 22:34 ® SURF reakce na …
-
sethy> Jj. Všimnul jsem si. Máš tam dlóhé é a ó.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 ve 22:27 ® sethy reakce na …
-
SURF> Mrkni na datum
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 ve 22:23 ® SURF reakce na …
-
sethy> I stejná řada, jó a né.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:16 ® sethy reakce na …
-
Tomayo> Ghost určitě žádná žvejka není. Měl jsem ho, povedený proutek.
reagovat
Ale oživil si slušného dinosaura - Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:43 @ Tomayo reakce na …
-
Nepletl bych si tvrdost s rychlosti a citlivosti. Ja mam take dva Dragony. Jeden Destiny 5–25g 2,75m a druhy Team Dragon baitcast 10–30g 2,25m a super! Ted premyslim o nejakem jemnem neco 1–7g nebo 2–10g ci neco podobneho a opet koukam jedine na dragony s akci fast nebo x-fast. Dragon HM80 Ghost Buster by se mi libil,ale ta akce med-fast me dost odrazuje. Nemam rad ,, zvejkacky ,, u Fishmakeru se trochu bojim te vlepene spicky. Takze bud Dragon HM80 Golden River 2,75m 2–14g nebo Dragon GUIDE SELECT Tiny 2,70m 2–10g nebo Team Dragon 2,75m 1–7g ? nemuzu se rozhodnout
reagovathttp://www.rsp-fishing.cz/…5m-1-7g-akce http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-2-10g http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-2-14g http://www.rsp-fishing.cz/…-75m-2-14g-2
- Sobota 16. srpna 2008 v 0:12 ® Mr.Stick
-
Chvějivku doma nemám ani jednu, ale s Dragonen jako značkou jsem spokojený velmi, mám dva TD a jednu HM80, schodou okolností tebou zmiňovaný Ghost Buster na lehčí vláčku skělá volba, ale mám ho jen chvíli, prověří ho až čas.
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 22:34 ® oxandrolon
-
ja chvejivky nemusím, tak som vzal Team dragon 2,4m 3–14g naozaj perfektný prút, ak ti nevadí kratší prút, tak vrele odporúčam, držal som aj ghosta, ale mne viacej sedí silver demon 2,75 2–14g medium fast
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 v 11:30 ® tucnak11
-
Kamaradi ja mam D-Ghost Buster nr.0015 a jak psal Fikar je to prut ,pan prut velmi štichly jak natou delku 290 cm lehki 145 gr.a nadherně se na něho chyta.Mam na něho chycenou štiku 88 cm granulače 72 cm okounki 10 cm a prut se hova fantasty jak na male ryby tak velke přy zdolavani, cytět kařde prdnuti do nastachy ruka neboli bo je lehki no musi se ho vyzkoušet inač se to něda psat kařdemu sedi co inneho.Ja chytam na Ghosta 2 roky a pohoda.
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 v 7:42 ® Candátoman
-
Ahoj, zde je recenze toho prutu od Vaška Fikara: www.fikarvaclav.com a myslím, že ta mluví za vše. Já mám Dragona jednoho (Team Dragon, 270 cm, 3–12g) a spokojenost. Ty vyšší řady jsou opravdu luxusní a věřím, že s ním neprohloupíš a radost si uděláš velikou.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 15:32 ® sethy reakce na …
-
Hony: no jak ktery nektery řady jo jiny ne
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 14:39 ® Hony
-
Dragony jsou dost tvrdé než udává gramáž.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 10:53 ® cormaxx
-
Mám TD 275/3–12g s chvějivkou a nemůžu si stěžovat.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 10:10 ® skwor
-
Jednoho Dragona mám a pokud budou peníze, tak si časem pořídím dalšího. Ani jeden ale není chvějivka, protože pruty s vlepovanou špičkou moc nemusím. Řekl bych, že moc kvalitnějších vláčáků než jsou Dragony u nás nenajdeš.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 8:54 ® harpunar
-
Mám jich šest-chvějivku jednu-TD 1–7gr na pstroužky a naprostá spokojenost!!Ghosty jsem u dovozce Petra Procházky v ruce měl taky a jsou krásně zpracovány!!! Nemít řadu TD,tak do nich bez váhání jdu!Myslím že s Dragony neprohloupíš a přeju šťastný výběr.
reagovat