Chytej.cz

Shimano Aspire 2500RA necteno

11.8.2008 | jarocintula | 4.406 zobrazení | 15 odpovědí

Mám záujem kúpiť tento naviják na prívlač a plávanú.Aký je?Má niekto sním skúsenosti?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:02 @ baano

no ja mám aspire rovno dva a som maximálne spokojný…, mám aj stradic aj twinpower, všetko s bojovkou a pasujú mi všetky cievky, prosto pasuje tam aj cievka 2500 z Catany, za tú cenu, aspire 92 Eur si myslím, že je to dobrá kúpa, idú ako hodinky, brzda super, nie je šanca ho zaklopiť aj pri to najsilnejšom švihnutí

reagovat
Čtvrtek 14. srpna 2008 v 11:13 @ ???

Od začiatku tohtoročenej pstruhovej sezóny mám Aspire 2500RA a úplne bez problémov. Mám aj TP 2500XTRA (S-systém)a môžem konštatovať, že Aspire so SR-systémom má hladší chod a brzda je o čosi jemnejšia. Tým nechcem povedať, že TP je horší, je super. A ešte jeden detail, cievka z TP pasuje na Aspire, opačne nie.

reagovat
Středa 13. srpna 2008 v 19:30 ® toledo reakce na …

Mám Shimano Aspire 1500 RA už druhú sezónu. Používam na ultraľahkú prívlač. Je to supernavijak, superznačky za dobrú cenu. Naviják netočí ale spieva. Aj keď ho skladajú v Malajzii je to značka. Žiaľ aj tu sa vyskytnú nepodarky ale nedaj sa odradiť.

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 14:32 ® jarocintula

A tie kecy od Shimana citujem

Naviják Aspire RA je jedním z nejdokonalejších navijáků se zadní brzdou, jaký kdy Shimano vyvinulo. Je prvním navijákem se zadní brzdou se systémem „SR“ Shimano a je fantastickou kombinací síly a lehkosti. Během rozsáhlého testování se plně prokázala jeho spolehlivost v extrémních situacích.

No neviem v akých extrémných situáciach ho testovaly.

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 14:30 ® jarocintula

Ja som len chcel vedieť vaše reakcie.Mám ho už dva týždne.Píšem vám moje skúsenosti z navijakom ktorý som si kúpil.Ja mám asi na navijaky neštastie.Pred dvoma týždňami som si kúpil Aspire 2500RA zo zadnou bojovkou.Bol som sním raz na rybách a keď som preklapač dal naspať klučkou,ľahko sa rozbehol a preklopil.Zrazu po preklopení začal ísť dosť ťažko.Neskôr v ňom niečo trhlo a začal ísť ľahko.Ale rotor sa začal následne po tom trhnutý hýbať nielen do strán,ale aj hore dole.Zároveň sa z rotorom začala hýbať aj klučka.Išiel som za predavačom.Povedal som mu čo sa stalo a on mi ho zobral do Bratislavy do Gammarusu.Tam mi ho vymenily za druhý.Ale tento druhý ide dosť ťažko.Ešte ťažšie ako ten predtým.Mne sa zdá ako keby niekto sním niečo robil.A keď točím zadnou brzdou z - do + tak to normálne cuká,a keď idem do – tak to necuká..Dnes som bol vyreklamovať aj ten druhý.Povedal mi predajca,že ho skusí vymeniť kus za kus.Neviem,neviem či mám ďalej kupovať Shimano navijáky.Tak ja chcem spolahlivý naviják,zaplatím 5600,–Sk a obidva sú zlé?No nenahnevalo by vás to chalani?Nevyrobili neakú zlú sériu tých Aspire?Alebo nie sú to falzifikáty?Ne­zarábame v našej republike toľko aby som si mohol kupovať naviják každé dva roky za 5600,–.Teraz sa mi žena smeje že prečo kupujem také drahé navijáky,keď sa mi to hneď pokazí.Inak mám Shimano Superbaitrunner 8000XTE-A a tie idú ako hodinky.

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 14:29 ® Radim11
Radim11

ideální naviják – doporučuji

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 13:11 @ ???

přesně tenhle typ mám a šlape jak hodinky, super stroj. chytám s ním už víc než rok a je to paráda. akorát jsem si na něj na vláčení dal dvojkličku z exage 3000HS, dvojklika mi sedí na přívlač více, ale i s tou jednokličkou se použít dá. skvěle navíjí, brzda skvělá, prostě fakt nemám jedinou výtku – a věř, že když mě něco nesedí, tak to bez potíží řeknu ať se jedná o cokoliv. když si ho pořídíš, určitě budeš spokojený.

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 12:44 ® Moll
Moll

Já mám Shimano bez bojové brzdy, jenom s mikro přední brzdou … Ale je ve stejný cenový relaci, ty 400 navrch budou jenom kvůli tý bojovce, takže bych řekl, že bude dost podobnej, ale musíš si ho zkusit v ruce než si ho koupíš, ať máš jistotku, že ti padne ..... Jinak brzdu vyzkoušíš asi až při lovu … :-D

reagovat
Úterý 12. srpna 2008 ve 20:40 ® EDYS reakce na …
EDYS

nvm..:-D a ten co jsme posilal tak ten bude asi podobnej jak ten co mas ne,??..:-D

reagovat
Úterý 12. srpna 2008 ve 20:18 ® Moll
Moll

Jak říkám jakejkoliv Shimano je pro mě záruka kvality … A Ticu sem si koupil poprvé a naposled … Osobně mám od Shimana tenhle : www.colmic.cz

Spokojenost absolutní … Nebyl problém vytáhnout s tím 80 cm sumce na 16ku vlasec s feederovým prutem … Ta brzda ! Symfonie !!!! Ne jak Tica :-( ((( Jak sem si něco takového mohl koupit ???

reagovat
Úterý 12. srpna 2008 ve 20:03 ® EDYS
EDYS

www.colmic.cz

co rikate na ten..neni ani moc drahy a me se libi..jako na prvni pohled..mate snim nekdo zkusenosti,?

reagovat
Úterý 12. srpna 2008 v 19:58 ® EDYS reakce na …
EDYS

ty ses v baliku no..:-D

reagovat
Úterý 12. srpna 2008 v 19:46 ® Moll
Moll

www.colmic.cz

Tady je, krasavec … Řekl bych, že musíš zkusit, jak ti sedne, určitě bude lepší než nějaká tica, na kterou jednou zaprší a se zadní brzdou i s bojovkou je ámen … Na kkt navijáky ty ticy … Jinak mám v plánu si tohohle koupit … Na feeder … :-D

reagovat
Úterý 12. srpna 2008 v 11:22 ® Salmo
Salmo

!!!! VYHLEDÁVAČ !!!!

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 ve 21:51 ® wab
wab

mám od shimana Exage 2500 FA používám na feeder a nemá to chybu precizní věcička

reagovat