Chytej.cz

Jak tahat thrill.. ? necteno

10.8.2008 | Vlackar | 2.521 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravim všechny, koupil sem si všema chválenou „bolenovku“ – thrilla. Problém je, že sem si nevšiml jeho nějak výraznějšího chodu než kolíbání a ani nvm jak ho tahat. Neměl by někdo radu jak s tim pracovat ? díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 15. října 2009 ve 23:11 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> tak jak vidíš tuto nástrahu? Sám ji nevlastním.

reagovat
Pátek 24. dubna 2009 v 19:45 ® Sander
Sander

Zítra si Thrilla konečně vyzkouším, budu ho tedy tahat rychle a u hladiny. Sice na pstruhovce, ale ono je jedno, kde mám chytit howno.

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 21:41 ® Filip00
Filip00

sethy> já nevím nevěřím ji, a ještě jsem nepotkal někoho kdo by jí používal, to půjdu na boleny s Vaškovkou a vím že chytnu, ale tento výrobek mě nepřesvědčil. Třeba mu dám ještě šanci

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 20:35 ® sethy
sethy

Filip00> tak jsem to nemyslel. Myslim, ze je to dobra nastraha na boleny ale urcite, aspon pro me, nepatri mezy ty nejlepsi.

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 20:23 ® Filip00
Filip00

sethy> vím to. nejsem úplná guma:-D

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:29 ® sethy
sethy

skwor> :-)

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:21 ® skwor
skwor

sethy> Tahle nástraha bude nebezpečná pro rybáře lovící na druhém břehu :-)) Když se to urve, tak to bude projektil.

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:13 ® Alf
Alf

Po přečtení velice poutavé reklamní recenze před pár lety v nějakém časopisu jsem thrilla pořídil. Všeho všudy jsem na něj dostal jednoho bolínka. Tahle nástraha mi opravdu nesedla. Popy případně propy mi na boleny fungují mnohem lépe, stejně tak rychle tažný streamer. Potkal jsem rybáře, který používal něco dost podobného a to gloog hermes (nebo tak nějak) a tvrdil, že je to mnohem chytlavější nástraha než thrill.

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:09 ® sethy
sethy

Filip00> ta akce je takova schvalne:)

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:07 ® sethy reakce na …
sethy

skwor: mam, ale vo vode nebyl (az v cervnu)

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:07 ® Filip00
Filip00

mám ho taky a abych řekl pravdu nadčenej z něj nejsem, jeho akce je velmi jemná a pravda je, že točíš jak blázen se zvednutou špičkou, myslím že jsou lepší nástrahy, už bych si ho nekoupil.

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 16:48 ® skwor
skwor

Pro oživení. Zakoupil jste už někdo 9cm 22g verzi? Znám flek, kde je klasický thril lehký a tohle by tam mohlo fungovat.

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 v 11:44 ® sethy
sethy

Klidne ho nech propadnout niz a tam ho tahej stridave. Uvidis co se na nej da vse chytit a ne jen boleni:-) ale zas je budes vic rvát.

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 v 10:52 ® spin

Přesně jak píše skwor,doporučuje i fa Salmo na svých ofic. stránkách-Ihned po dopadu začít navíjet (rychle) a špičku prutu mít co nejvíc zvednutou.Ještě dopotučujou naviják s rychlejším převodem.

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 22:50 ® Salmo
Salmo

Jak píše skwor,chce to strašně rychle navíjet a držet nástrahu co nejvíce pod hladinou.

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 20:13 ® skwor
skwor

Špičku prutu k nebi a navíjet co to jde. Měl jsem ho jenom chvíli (pak jsem ho urval), ale jednoho padesátníka jsem na něj chytil.

reagovat