Vyhledávání
Jak tahat thrill.. ?
10.8.2008 | Vlackar | 2.522 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravim všechny, koupil sem si všema chválenou „bolenovku“ – thrilla. Problém je, že sem si nevšiml jeho nějak výraznějšího chodu než kolíbání a ani nvm jak ho tahat. Neměl by někdo radu jak s tim pracovat ? díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 15. října 2009 ve 23:11 ® Libor reakce na …
-
Sander> tak jak vidíš tuto nástrahu? Sám ji nevlastním.
reagovat - Pátek 24. dubna 2009 v 19:45 ® Sander
-
Zítra si Thrilla konečně vyzkouším, budu ho tedy tahat rychle a u hladiny. Sice na pstruhovce, ale ono je jedno, kde mám chytit howno.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 21:41 ® Filip00
-
sethy> já nevím nevěřím ji, a ještě jsem nepotkal někoho kdo by jí používal, to půjdu na boleny s Vaškovkou a vím že chytnu, ale tento výrobek mě nepřesvědčil. Třeba mu dám ještě šanci
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 20:35 ® sethy
-
Filip00> tak jsem to nemyslel. Myslim, ze je to dobra nastraha na boleny ale urcite, aspon pro me, nepatri mezy ty nejlepsi.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 20:23 ® Filip00
-
sethy> vím to. nejsem úplná guma
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:29 ® sethy
-
skwor>
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:21 ® skwor
-
sethy> Tahle nástraha bude nebezpečná pro rybáře lovící na druhém břehu
reagovatKdyž se to urve, tak to bude projektil.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:13 ® Alf
-
Po přečtení velice poutavé reklamní recenze před pár lety v nějakém časopisu jsem thrilla pořídil. Všeho všudy jsem na něj dostal jednoho bolínka. Tahle nástraha mi opravdu nesedla. Popy případně propy mi na boleny fungují mnohem lépe, stejně tak rychle tažný streamer. Potkal jsem rybáře, který používal něco dost podobného a to gloog hermes (nebo tak nějak) a tvrdil, že je to mnohem chytlavější nástraha než thrill.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:09 ® sethy
-
Filip00> ta akce je takova schvalne:)
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:07 ® sethy reakce na …
-
skwor: mam, ale vo vode nebyl (az v cervnu)
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:07 ® Filip00
-
mám ho taky a abych řekl pravdu nadčenej z něj nejsem, jeho akce je velmi jemná a pravda je, že točíš jak blázen se zvednutou špičkou, myslím že jsou lepší nástrahy, už bych si ho nekoupil.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 16:48 ® skwor
-
Pro oživení. Zakoupil jste už někdo 9cm 22g verzi? Znám flek, kde je klasický thril lehký a tohle by tam mohlo fungovat.
reagovat - Pondělí 11. srpna 2008 v 11:44 ® sethy
-
Klidne ho nech propadnout niz a tam ho tahej stridave. Uvidis co se na nej da vse chytit a ne jen boleni
reagovatale zas je budes vic rvát.
- Pondělí 11. srpna 2008 v 10:52 ® spin
-
Přesně jak píše skwor,doporučuje i fa Salmo na svých ofic. stránkách-Ihned po dopadu začít navíjet (rychle) a špičku prutu mít co nejvíc zvednutou.Ještě dopotučujou naviják s rychlejším převodem.
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 22:50 ® Salmo
-
Jak píše skwor,chce to strašně rychle navíjet a držet nástrahu co nejvíce pod hladinou.
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 20:13 ® skwor
-
Špičku prutu k nebi a navíjet co to jde. Měl jsem ho jenom chvíli (pak jsem ho urval), ale jednoho padesátníka jsem na něj chytil.
reagovat