Vyhledávání
Akce 1+1 Pruty a navijáky
7.8.2008 | Stanosek | 8.048 zobrazení | 53 odpovědí
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito levným sety: www.tropicliberec.cz
Dá se na tyto pruty a navijáky spolehnout na časté rybaření? Díky za radu Standa
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 17. srpna 2008 ve 12:27 ® Robur
-
oprava, bylo to na Team 77
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 12:27 ® Robur
-
Tema, to z tebe promluvil znalec nebo překlep? Tvoje moudro je na úrovni toho, že např. čokoláda Orion 1+1 zdarma je v Tescu lepší než nap. v Hypernově…
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 11:06 ® EDYS reakce na …
-
Ale jestli jsou dobry to poznas az po nejake dobe..
reagovatsi myslim ze treba jak chytnes nejakeho vetsiho kapra tak ze se ti ten navijak zacne protacet..a bude nepouzitelny..:D..nejde napsat po jedne rybarine ze jsou veci vyborny..D
- Neděle 17. srpna 2008 ve 3:23 ® team 77
-
Stanosek, ano tyto levné sety jsou chytatelné, doporučuji jinou značku setu. Třebba na www.hobby-g.cz
reagovat
s pozdravem team 77 - Sobota 16. srpna 2008 ve 22:01 ® EDYS reakce na …
-
Jo uhoř a zakalena řeka parada..
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 ve 21:41 ® Stanosek
-
Na boleny? Tak ti v mym okoli ani nejsou, jinak sem v tomhle počasý na řece-hodně skalena-chytil 67cm uhořa a 3 pěkný potočáky, takže to celkem bere.
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 19:17 ® EDYS reakce na …
-
To ma popat a čeřit vodu..
reagovatzpívat to nezpíva no..koupil jsem si to a zatim žádnéj uspěch..tedka přes víkend špatné počasí tak jsem nemohl ani vyzkoušet nějaké rady..
ale je to spíše na boleny!!
- Sobota 16. srpna 2008 v 16:52 ® Stanosek
-
Joo jinak tedka budu dokupovat nějaky věcičky na vláčení a rozoduju se, jestli mam koupit nějaky woblery poper, i když s tím nemám žádné zkušenosti a ani nevím, jak s tím správně vláček, aby to vydavalo ty zvuky, které ryby tak dráždí. Máte to někdo?
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 ve 13:34 ® EDYS reakce na …
-
Tak ji je doprej..
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 ve 12:25 ® Klon reakce na …
-
Samozřejmě je to hodně o penězích.Já třeba když jsem byl v učení,tak jsem chytal na kopyta a šetřil na pořádný vysněný vercajk.Trvalo mi to 2 roky,ale vydržel jsem.Vercajk už mám sice jiný,ale tím jsem chtěl říct že jde všechno. Nyní díky dobré práci si můžu relativně dovolit drahé věci,ale na druhou stranu to je pak těžké vysvětlovat drahé polovičce.Ve všem vidí praktičtější věci
reagovat.
- Sobota 16. srpna 2008 v 8:38 ® Stanosek
-
No tak vidíš, že já jsem měl štěstí-na nic si nemůžu stěžovat, v neděli du na pořádný prasata do jednoho lomu a tak odzkouším pevnost:) Jinak já jako student si nemůžu ještě dovolit prut za 6000kč.
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 20:19 ® Klon reakce na …
-
No sice jsi si to už koupil,ale názor ti sem napíšu. Můj názor je,že nějaká akce 1+1 mi může políbit šos.Já tomu prostě nevěřím a jelikož mám kamaráda v rybářství,tak vím že to jsou zhruba všechno šunty.Dokonce znám i osobně majitele TROPICALU LIBEREC a je to moc príma chlap.Měl jsi nejdřív zavolat a poradit se sním.Na 100 % by tě zval na prodejnu abys sis vše odzkoušel.Normálně ti smontuje děličku a jdi si sní za švihat. Je pravda že každý má jiné požadavky a že ryba se dá chytit na každý klacek,ale pro mě hodně záleží na tom,aby mi prut dal pořádný požitek při zdolávání ryby. Já osobně si radši připlatím a koupím si co chci.6ádný kompromis u prutů a navijáků nedělám. Je to čistě pánové můj názor,tak mě pls nekamenujte.děkuji.
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 20:13 @ ???
-
Zdravím všechny rybáře,nedávno jsem si objednal z www.tropicliberec.cz set vlačecího prutu shakespeare+k tomu naviják zadarmo-nikdy víckrát si tento set ani jiný neobjednám-prut je o.k-3štiky potěšily,ale ten naviják jsem vyhodil po týdnu používání.lepší zainvestovat do kvality než si kupovat sety-k h…u dárek.zatím ladys
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 v 19:19 ® muf4 reakce na …
-
Je to Abu garcia Conolon Speedlock (blbe zkopirovana adresa)
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 v 19:17 ® muf4
-
Asi pozde,ale zkus se podivat na www.kajman.cz (0–15g,9",titanovy ocka) Mam ho zhruba rok a jsem s nim nadmiru spokojen
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 v 18:35 ® Stanosek reakce na …
-
Takže jsem moc moc spokojeny, pošta byla zdarma:) ten vláčák je velice citlivý a fakt se s ním výborně vláčí. Jinak, jak je tam těch 8 oček-dál s ním nahodím než s mým 2,1m albastarem. Vláčák vypadá pevně, je lepší než muj albastar, kterej byl 3× dražší. Navijáky okuma, taky mohu jen doporučit-žádná vůle v kličce, jede plynule, je pevný myslimže z hliníku. Mno ale ty 2 kaprovitý pruty sou fakt na macky, citlivost žádná. Tahal jsem kapra 35cm a prut se sotva ohl. Potom jsem vytahl 54cm kapříka a uš celkem pracoval.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 22:20 ® Stanosek
-
No to právě ani nechci, vím o tom že je to taky s navijákem, ale jakým že? Mno ty albastar navijáky co byli s prutem v akci jsem si taky myslel že to je mazec, ale potom mi tu ostatni řekli jaký to sou shity, a ta recenze to potvrdila, myslím si že to je něco podobnýho. Hodím na to spro redarc a bude:::)!
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 21:16 ® EDYS reakce na …
-
to je pech no..ale to bys musel vsechno hlidat atd..
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 19:55 ® inspo
-
U braunstaru maji ten stejný vláčecí prut, ale jako bonus k němu nedávají twistery, ale rovnou naviják
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 18:48 ® EDYS reakce na …
-
no ocka super ale snad bude dobrej jako citlivej..ser na darek..stejne to jsou s dvema ocasama..
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 16:48 ® Stanosek
-
jj ten vláčák jsem si vybral hlavně kvůli malé gramáži, a 8 očkům-to se nahazuje hnedka jinak, no a ta cena s darkem no neberte to
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 14:10 ® sus1 reakce na …
-
skwor:Vlastním 30tky a jak píšu,fakt paráda.Včera a dneska jsem byl s novým prutem a zatim taky spokojenost.Koupil jsem k němu naviják od Spro Passion 740 tak se mi to zatim moc líbí
reagovatuvidíme za čas.
- Středa 13. srpna 2008 ve 14:06 ® skwor
-
sus1: Já mám velikost 2000 už tři roky na UL vláčku a bez problému. Na větší nástrahy mám Okumu VS a to je mašina, se kterou bych si troufnul i na moře.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 13:19 ® sus1
-
skwor:Správně,povedená věc, vlastním dva kousky ,oba na přívlač a zatim doposud bez chyb.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 12:31 ® EDYS reakce na …
-
ten prut na vláčku ma 8 ok a 2,1m??hm to je dobry ne,,?
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 12:05 ® skwor
-
Stanosek: Red arca mám, to je dost povedená věc.
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 12:03 ® Stanosek
-
Konec všech konců! Du na 100% do tohoto- www.tropicliberec.cz www.tropicliberec.cz www.tropicliberec.cz www.tropicliberec.cz
Snad jsem neprohloupil, no uvidime uvidime. Jinak jsem dneska dostal od taty nějaky 2 navijáky, ale vůbec nevím jaký jsou, budu je používat na přívlač, vypadají celkem slibně, ale fakt nevím jaky sou- menujou se-SPRO BlueArc a ten druhej je SPRO RedArc
reagovat - Středa 13. srpna 2008 v 0:21 ® rgb23
-
Čistě ze zvědavosti bych šel do těch Kongerů. Okuma taky není žádný zázrak
reagovat - Úterý 12. srpna 2008 ve 13:25 ® EDYS
-
cena nezarucuje kvalitu..
reagovat - Úterý 12. srpna 2008 v 11:55 ® baddy73
-
Když už si vybíráš mezi těma dvěma , spíš bych se přiklonil k Okumam. Ta druhá značka mi nic moc neříká.
reagovat