Chytej.cz

Akce 1+1 Pruty a navijáky necteno

7.8.2008 | Stanosek | 8.046 zobrazení | 53 odpovědí

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito levným sety: www.tropicliberec.cz

www.tropicliberec.cz

Dá se na tyto pruty a navijáky spolehnout na časté rybaření? Díky za radu Standa

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 12. srpna 2008 v 11:34 ® Padis
Padis

Stanosek okumy mám doma jiné a naprostá spokojenost.Takže bych zkusil je

reagovat
Úterý 12. srpna 2008 v 10:58 ® Stanosek
Stanosek

Tak zde dávám odkazy na ty dvě značky navijáků, které bych bral. Co si o nich myslíte?-jsou zase v akci, takže žádná sláva, ale sou o něco dražší.

www.tropicliberec.cz

www.tropicliberec.cz

reagovat
Úterý 12. srpna 2008 v 10:50 ® Stanosek
Stanosek

Takže uš jsem se rozhodnul co dál, naštěstí mi napsali, že objednávku odeslat nemuzou z důvodu chybného tel.čísla:) No pruty objednám stejný, ale ty nevijáky fakt nevím, asi pudou do dražších navijáku-pls poradte s jakýma kaprovitýma navijákama máte dobré zkušenosti. Jinak sem se díval na jiné značky a nejvíce se mi líbí asi OKUMA a KONGER TEAM CARP

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 ve 14:20 ® EDYS reakce na …
EDYS

to je fakt..:-D ale tak koupil to a stema prutama si myslim ze bude spokojenej..:D

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 ve 14:18 ® baddy73

Já bych je na častější rybařinu nekupoval. Řekl bych že je to tak vhodné pro děti, aby si zjistili jestli je ta rybařina vůbec baví. Myslím, že to taky může být zajímavé i pro případného pytláka, že neutrpí takovou finanční ztrátu když ho někdo náhodou čapne a přerazí to o něj.

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 v 0:20 ® EDYS reakce na …
EDYS

jako prut si myslim ze bude ok no..kdyz ti neupadnou ocka..cos si ymslim ze tedka uz se to snad enstane ani u toho nejlevnejsiho za 300..:-D tak ty navijaky stornuj protoze 100 cm kapr nevim nevim..:-D

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 v 0:00 ® Stanosek reakce na …
Stanosek

Jo to jako mam na větší kapry, jezdim na soukromy piskovny 50–100cm kapříci:)sem tam zajedu na mohelnici a slezkou hartu, občas na menší rybník. Na boilies nechytám.
Z těch navijáků strach mám, někdo tu psal že jsou na nic, tak sem si to pozjištoval a opravdu značka albastar dělá jedny z nejhorších navijáků vůbec, zato pruty dělá vynikající.

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 23:39 ® EDYS
EDYS

ale nechytas na boilies ne,?si mylsim ze kdyz budes chytat kapry kolem 50+cm..tak ti to snad neco vydrzi..vetsi starch nez z prutu bych mel z navijaku..

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 21:05 ® EDYS reakce na …
EDYS

no nvm nvm..myslim si zes to enmel delat…

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 12:44 ® Stanosek
Stanosek

Us je to objednany a stornovat se mi to nechce, počkám a uvidím. Když bude nějakej problém s navijákama-pak je na řadě reklamacka, nebo vrácení zboží. No uvidím, uvidím.

reagovat
Sobota 9. srpna 2008 ve 12:40 ® Suly reakce na …

slušná cena to je, jen to asi nebude slušný vybavení, u prutů se to přežít dá pokuď to nebudou nějaký tvrdý klacky. z prutů v akci bych se nebál Beta Carpů od Shakespearu ale 2,75lb, které na tropicu nemaj, třeba se daj sehnat jinde. litr za jeden kousek a sem s nima spokojenej a za ty prachy maximálně spokojenej. když je srovnám s kámošovejma (jeden za 2600,–, taky 2,75), tak mi Beta Carpy vycházej jasně jako výtěz, hážou dál, při zdolávání pracujou líp. takže né vždy to je co vyšší cena = kvalita. pravda ty jeho maj malinko štíhlejší blank a hezčí barvu :-D navijáky Longbow.

reagovat
Sobota 9. srpna 2008 v 10:33 ® Ftmči
Ftmči

Stanosek: Kouknul jsem se sem až teď a doufám, že jsi ještě nekoupil ty navijáky, protože navijáky Albastar jsou úplně to nejhorší co se dá koupit. Měl jsem 2, jeden za 780Kč a druký za 1100Kč (jejich nejvyšší kategorie De Lux). Kamarád má další dva, opět nepoužitelné. O navijácích Albastar jsem tu již psal vícekrát, tak zkus vyhledávač, nechce se mi to zase rozepisovat.

reagovat
Sobota 9. srpna 2008 v 0:52 ® Stanosek
Stanosek

OK, tak ja du do toho, kamarád mi říkal, že má taky pruty z podobných akcí, no a prej je s něma spokojenej. Ono za 2500kč 2 pruty a 2 navijáky je velmi slušná cena. Ještě sem napíšu, jak se s něma rybaří(kdyby měl někdo zájem je také koupit)

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 21:14 ® paia
paia

částka, kterou utratíme za pruty a navijáky je stejně směšná oproti tomu, co utratíme za krmení, nástrahy a doplňky.

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 20:03 ® Rehula reakce na …

No ja bych te doporucil jit do nejake prodejny a tam se zeptat tak to delam ja podivam se na net vemu prachy a jdu do prodejny vzdy mne tam poradi a nikdy nelituju ae radsi si vzdy priplatim

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 17:28 ® Stanosek reakce na …
Stanosek

Tak za prve napsal jsem cena/kvalita, myslím tím kapravitej prut a naviják. Jinak s tou cenou-mám na to 5000kč s tím, že si koupím vedlejší vybavení na ryby. Toto téma sem zakládal proto, jak se mám rozhodnout např. dát do prutů a navijáků 5000kč a potom koupit vybavení, nebo dat za pruty a navijaky 2500kč i s tím vybavením. Prostě nevím, jestli se vyplatí ty dražší pruty a navijáky tot vše.

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 15:19 ® EDYS reakce na …
EDYS

Na kapry??co to je pomer cena vykon?treba prut za 2000 nebo 3000??nebo vice kolik chces dat do toho vybaveni?mozna ze me uplne nechapes ale kdyz tu o tom pokecame tak se to rozjasni..akorat musis vedet za kolik atd..:-D

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 14:32 ® Flash25
Flash25

Zdravim,koupil jsem vlačák,pravda,necho­dim k vodě kazdej den,ale mam ho druhou sezonu,navijak taky,a jsem naprosto spokojenej. Nezapomeň na to,že nemusíš mít vybavení za x tisíc. Osobně jsem spokojen. měj se

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 13:56 ® inspo

Já osobně jsem nic takhle v akci nekupoval, ale kolega si takhle pořídil dva kaprové pruty, kdy jeden stál necelé dva litry a druhý k tomu dostal zdarma (takže jeden vyšel na necelý litr bez poštovného) a je s nimi spokojen.

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 13:50 ® Zbyněk reakce na …
Zbyněk

Já si vloni koupil v podobný akci Shakespeare kapřáky a navijáky, pravda 2× tak dražší,ale maximální spokojenost. Nemám s tím žádnej problém a to jsem u vody hodně často…

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 11:57 ® Stanosek
Stanosek

Dobry, ted aspon vím na čem jsem. Jake rybarske pruty a navijáky jsou kvalitní s poměrem cena/kvalita?

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 10:14 ® Kobr
Kobr

Hele v žádném případě si nic takového nekupuj, moji známí nedali na rady a se vsechno snazi prodat po bazarech. Je to hroznej kepl… pokud chytas pravidelne a rad, tak si to v zadnem pripade nekupuj mluvi ze me zkusenost

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 9:01 ® EDYS
EDYS

Když ti tu napíšu že jo..Koupíš si ho?..ne tak ja si myslim že když ten prut stojí 1300 nebo kolik a za tu cenu dostaneš dva a ten kdo to prodava musi na tom něco vidělat..tak jeden prut tě příde tak na 700.tak nvm jestli to je na časté chytání..

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1