Chytej.cz

Značka Byron necteno

7.8.2008 | baddy73 | 3.199 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, jaké jsou Vaše zkušenosti se zn.Byron. Vlasce,pruty,na­vijáky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:04 ® Char
Char

Požíval jsem mnoho let vláčák od byronu a s naprostou spokojeností, co ten všechno přežil se ani nedá povídat, vlasce mají také dobré ale do navijáku bych nešel.

reagovat
Čtvrtek 15. října 2009 ve 20:19 ® hank mosher

mam x12t winkla max spokojenost

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 v 10:55 ® spin

Vlasec na plavačku Byron Tefloncoated 0,14mm-naprostá spokojenost,pou­žívám už jenom tento a ještě Byron Black Nickel 0,26 na položenou a taky spokojenost :o)

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:52 @ ??? reakce na …

Já mám s byronem opačný zkušenosti.Koupil sem naviják a za 2 měsíce tam začala hodně přeskakovat cívka a hned sem to reklamoval,daly my novej a měsíc na to tam upadla ručka. Pak sem měl ještě starší prut a ten se zlomil při nahazování. Věřím ted už jen Shimanu,nebo Pennu.

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:24 ® M.BURNES
M.BURNES

Mám picker X12T bomba klacík a hodně kluci chválí UL vačáky GREY MAMOUTH

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:21 ® skwor
skwor

Mám asi 8 let teleskop Byron vision 280cm 45–90g na těžší rybačku a bez problémů. Používám i jejich vlasce (stejné jako fugas) už několik let a nemám důvod měnit.

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:46 ® Fugas

Já mám jen dobré zkušenosti, ale jsou to všechno retro věci tak z roku 1997. Pruty z řed Classic Britain a Equipe. Slouží bezvadně a designově jsou taky super:-) . Mám rád i byron vlasce, klasiku Tefloncoated nebo stratos. Jen škoda že už je v okolí moc neseženu… navijáky neznám. Lidi hodně chválí byron pickery, osobní zkušenost ale nemám.

reagovat