Vyhledávání
Pruty z Polska?
3.12.2004 | dudu | 4.600 zobrazení | 18 odpovědí
Viděl jste někdo, nebo si ošahal to co se vozí z Polska z tržnic za pruty? Je mi jasný, i když sem to neviděl, že to je bída, ale za ty prachy-no nekupte to. Přemýšlím o lehkým malým vláčáku pro syna. Předpokládám že ho asi tak za měsíc zlomí, tak poraďte.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. prosince 2004 ve 21:07 ® Bažus
-
Kup si nového „Kajmana“. Mají skvěllou nabídku od „Abu Garcia“. Určitě si vybereš. Na web. stránkách jsem slevy nenašel. Asi jsou jen pro čtenáře časopisu.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 2:13 ® Koudy
-
Dudu:Tak to jóóóó
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 22:16 ® dudu
-
S teleskopem 10–20g chytal, je to na menší pstruhovky a chytá na mikrotvistry a max. 0 rotačky .
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 21:13 ® Koudy
-
Polské pruty jsou na ho. o. Jak říkají ostatní,u nás je dost kvalitních věcí kolem 500. Kolem 1000Kč se dá koupit Shimano catana,210cm,10–30g,korková rukojeť,ale dvoudílný. Myslím idealní prut pro začátečníka nebo pro dítě. Jo a není prut do 10g pro kluka trochu málo???vždyť je to ultralight,ne?Pokud už je zkušenější,tak kliďo piďo.
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:20 ® Ciffik
-
souhlas . a urcite to dyl vydrzi. a synek si dopreje toho vrcholneho pozitku (orgasmu ) z rybareni..
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:05 ® jiris
-
dudu – tak to kup, pro dítě to mikado je jakž takž slušné.
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:01 ® dudu
-
Tak poraďte něco tak za litr u nás. Viděl jsem jakýsi Mikado 2,1 do 10g asi za 900kč, ale myslel jsem si, že je to to samý jak to z Polska. Za ty prachy to vypadolo jakž takž.
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 v 16:53 ® Ciffik
-
dudu: neblbni . radsi dej 500 za neco kvaitnejsiho. kdyz koupis za 100 i s navyjakem z poslka kluk to po tretim nahozu zlomi a bude ho to mrzet. no tak neblbni. zkazis synovy krasny pozitek z rybareni. prece by si nesetril na vlastnim synovy
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 v 15:36 ® vasik
-
Prut po 3 náhozu rozštípanej na s… . navijak po sezoně totálně vyšlochtanej. Již nikdy z tržnice!!!!!
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 14:56 ® Chose
-
ALL-taky už sem zjistil že nejsem tak bohatej,abych moh nakupovat levný věci. tak nějak ten citát zněl. nevím z čí je to hlavy ale je to tak........
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 14:53 ® HaD
-
asi bych do toho taky nešel. už jsem v životě koupil dost sr. ovejch věcí a zjistil, že to nemá smysl
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 14:22 ® Bažus
-
Rozhodně nedoporučuji pruty ani navijáky z Polska. Mám tím ale na mysli příhraniční oblasti,ne vnitrozemí. Mám do Polska pár kroků,tak moc dobře vím,co nabízejí. Pár zlomených prutů jsem viděl a jen těžko jsme identifikovaly použitý material. Byla to směs papíru a jakési pryskyřice. A na tyto „kartoňáky“vám nalepily jakoukoli světovou značku. To teď už v takové míře nedělají. Lov na tyto pruty opravdu není nic moc. Ale znám pár lidí,většinou důchodci. kteří jsou spokojení. A navijáky to je to samé. Na našem trhu je opravdu dost firem,které Tě jistě uspokojí. Doporučuji březnovou výstavu v Brně. Tam si opravdu vybereš a i na levné zboží Ti ještě poskytnou slevu.
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 13:28 ® Tomash
-
Mám ho 3. rokem…
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 13:27 ® Tomash
-
Zebco Trophy Crown 2,10m , ale 20–40g. Ten mám já. Kupoval jsem ho dráž, ale teď stojí 500 Kč. Vytáhl jsem na něj tu svou štiku 94cm a spoustu dalších pěkných ryb. proutek je spolehlivej. na řece jsem s ním vodil i sumíka, ale ten mi nedal šanci…
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 v 1:24 ® dudu
-
S teleskopem chytal letos,sice ho nezlomil ale na chození kolem řeky ho skládal. Je tam problém křoví atd. Já s 240 mám problém. Chtěl bych tak 210 do 10g nevíte? S tím servisem u levných věcí je to stejně nanic-oprava je dražší než nový. Jinak dík za názory.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 23:25 ® Tomash
-
Zapomněl jsem napsat, že prut je spolehlivej. Odchytal s ním letošní sezónu a ulovil na něj : bolena 71cm, štiku 55cm, kapra 52cm(za ocas) okiše, mini canďoury + bílou rybu… Začíná – moc nepovoloval a prut to vydržel.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 23:23 ® Tomash
-
DUDU : Doporučuji teleskopy od firmy Gull. Vláčí s ním můj kámoš. „jeho proutek“ měří 2,7 m! ! a vrhací zátěž 10–30g. Stál ho tuším 300 Kč. Snad jsem ti pomohl.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 22:10 ® BigMike
-
Hele, nechci moralizovat, ale nebylo by od věci koupit nějakej 2,40 cm teleskop za pětikilo u nás a na záruku? Pokud to máš přes hranici 10 km a tam takovej prut pořídíš za 100,–, tak to prubni. Já nemám osobní zkušenosti, jen vím, že chlapi občas trefili dobře, občas ne a lámali to jak rákos. Uvaž co děláš. Kluk by si zasloužil do začátků alespoň standart. Toť můj názor.
reagovat