Vyhledávání
Kunžak
31.7.2008 | Robur | 3.801 zobrazení | 9 odpovědí
cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 2. října 2008 ve 22:54 ® Robur
-
no, každopádně, až budeš dělat reklamu na nějakou babu, tak se mrkni na dätum
reagovat, takhle by to ještě šlo, ale co kdyby byla otázka 5 let stará?
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 22:45 ® reakce na …
-
Koukam, ze je to fakt mimo
reagovat/ Ja jsem o vikendu na Gabcikove na Slovensku na lodi. A v nedeli mam narozky, tak ryby nedam. Pristi vikend.....
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 22:32 ® Robur
-
Zdarec, je to trochu mimo léto. V sobotu dopo bych nkam vyrazil, co Loučky. Tam se taky dobíhalo
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 ve 22:02 ®
-
Vážený pane Robure, dám vám radu. Vemte nohy na ramena, z Kunžaku popojeďte 25km do vesnice Řásná (před Telčí směrem k Brnu). Zde naleznete i poslepu rybník soukromák. Celkem pěkný, dobře zarybněný a v pracovní den tam budete snad i sám
reagovat. Když prší můžete se schovat pod stříšku s dřevěnými lavicemi jako já a zachytáte i když venku lije o 107. Záběry na feedru byly patrné i z těch 12 metrů = prut se z polohy stojícího prutu dostal do polohy „jdu do vody“. A následoval běh po mokré trávě k prutu. Paní hlídačka se ptala zda trénujeme na olympiádu
/mimochodem solidní 45ka = jeď bez rodiny divočáku/. V ceníku byla štika, candát i pstruh., ale na jedinou nástrahu co jsem měl – kukuřici se jim nechtělo. Jen bacha – ulovený pstruh a candát se nevrací zpět a platíš za kg.
- Čtvrtek 2. října 2008 v 18:39 @ ??? reakce na …
-
cau pude to i do příštího roku 2009–20010 dik
reagovat - Pátek 1. srpna 2008 v 16:01 ® Breva
-
Na Zvůli se teď prý prodávají povolenky,ale osobní zkušenost nemám. U J.Hradce je ještě pískovna Jindřiš,revír ČRS. Soukromák Osika je u Nové Bystřice asi tak 15 km od Kunžaku. Povolenky prodávají v kempu a stojí 350 Kč na den. Kámoš tam jezdil na kapry a prej tam bylo i dost štik.
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 ve 22:14 ® filip111
-
je to už dlouho, co jem tam byl, bohužel si nepamatuji jak se ten rybník jmenoval, ale ten velký s tím kempem to nebyl. Chytal jsem na takovém menším rybníku, povolenku jsem si koupil v penzionu, kde jsem byl ubytovaný, chytil jsem tam nějaké kapry na plavačku, ale žádná sláva to nebyla. To jsou mé vzpomínky na Kunžak.
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 ve 20:55 ® Švejk
-
Zdarec, náhodou jsem několik let bydlel v Jindřichově Hradci a to je do Kunžaku „co by woblerem dohodil“ Bohužel jsem ještě v té době nerybařil. Na Zvůli jedou v sobotu moje děti
reagovatdo kempu. Rybník je rašelinovej, sice čistej a pěknej, ale ryb je tam opravdu poskrovnu. Tedy pokud se od minulého roku moc nezměnilo. Možná to bude tou kyselou vodou
. Ratmírák je chovnej a chytat se tam nesmí. Na břehu je kemp a plno chatek, pod hrází je super rybářská restaurace (dobře vaří). U Strmilova je rybník který se zove Komorník. Na jeho březích jsou také dva kempy, jeden dostupný lépe z Kunžaku, druhý od Strmilova. Je pravda, že tam chytají všichni, ale oficiálně to povoleno není. V okolí rybníka je opět plno chatek, takže místní asi vědí co si můžou dovolit. Jak je to se zarybněním tohoto rybníka ale nevím. Pokud by si chtěl povolenku na místní revíry, tak v JH by si ji sehnal určitě, jestli je pobočka ČRS v Kunžaku nevím. Jinak od Strmilova vede revír pstruhový Hamerský potok, ale v blízkém okolí o revíru ČRS bohužel nevím. V JH a pod ním vede řeka Nežárka, což je revír ČRS, ale od Kunžaku je to už asi 20km. Přímo v JH je ještě rybník Vajgar, taky revír ČRS. Potom ještě u JH letiště je výběrový revír místní organizace Velká a Malá Polívka, ale nevím jestli by ti na ty prodali povolenku
No tak hodně stěstí
- Čtvrtek 31. července 2008 v 19:07 ® Robur
-
tak prý se ten rybník jmenuje Zvůle, jdu googlit
reagovat