Chytej.cz

HDU necteno

31.7.2008 | Robur | 8.868 zobrazení | 67 odpovědí

vzhledem k dnešní podobě Chytej, kdy má každá bezvýznamná pr-del svoje fórum /někyd i několikrát/, jsem zjistil, že mysterium HDU nic takového nemá. Proto mu jedno fórum věnuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Neděle 23. února 2014 ve 20:13 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> ty ses normálně pomátl, to Lubánky zabilo … :-O

reagovat
foto/forum/2014/th-img105076.jpg
Neděle 23. února 2014 v 17:31 ® CeP reakce na …
CeP

kelt> bude stacit tahle elektronka?

reagovat
foto/forum/2014/th-img105060.png
Sobota 22. února 2014 v 16:00 ® kelt
kelt

A pro všechny ostatní… Pssssst… Na HDU je lepší ani nemyslet… Mimochodem nemá někdo doma na půdě starý televizor? Jednomu našemu HDU na Slovensku shořela elektronka a my ho nemůžem opravit.. Bez ní to bude problém protože on si teď myslí že má 3 hlavičky přitom zasvěcení moc dobře ví že je to blbost.. Že má jen dvě.. :-D

reagovat
Sobota 22. února 2014 v 15:55 ® kelt
kelt

Aaaaaa…Hezky si to napsal Pifáčku… Myslím, že to v současné době naprosto vystihuje naši činnost.. btw něčím bych se trochu sjel.. Neupečem kus bůčku? Úpppplně to vidím.. ta lajna pečenejch proužků bůčku a já žeru a žeru a žeru.. no a pak pudem na dvě ne?

reagovat
Pátek 21. února 2014 v 9:29 ® Robur reakce na …
Robur

pif> ty woe, vím, že se budu opakovat s profilovou fotkou, ale to máš pife z toho, že andrgrándově běháš s hovnem proti plátnu:-) . Dej si akutální foto. Až tě v Boskovicích potkám, tak tě ani nepoznám.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:56 ® regulus reakce na …
regulus

pif> pifáču, kde ty ses tady vyloup … :-)

Jinak zdravím Boskovice a okolí.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 19:28 ® pif
pif

HDU je totalni underground.fun­guje.chlasta.fe­tuje a posloucha rock and roll. A hlavne je tezce v pohode.jen nema potrebu byt videt.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 18:59 ® cercer
cercer

…jinak zdravím fšechny starý struktůry

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 18:58 ® cercer reakce na …
cercer

Robur> by ses divil,jaká monstra byla k mání…ale tenhle se válel hned u silnice,nemusel jsem do pole..
jinak vše při starým..teda.­.v pondělí jsme málem vyhořeli..od sousedů..nevěřil bys,jak ti během chvilky popraskají žárem okna z požáru vzdáleneho asi 20metrů

reagovat
Čtvrtek 6. února 2014 v 9:38 ® Robur reakce na …
Robur

cercer> vysvětli mně rposím, proč máš v profilu fotku se chcíplou rybou, co jsi našel na poli po povodni. Ono to vypadá, jak nekrofilní ichtyobuzna. A jak jde jinak život?

reagovat
Středa 5. února 2014 ve 21:53 ® cercer reakce na …
cercer

Robur> ne sem tam,ale samá…

reagovat
Středa 5. února 2014 ve 21:52 ® cercer reakce na …
cercer

Shrek> OMYL Shrečku,SANYBÓJ je tu,vše slyší,vše vidí…a vše má pod kontrolou..ale je pravda že se sluncem se vrací i aktivita..

reagovat
Středa 5. února 2014 v 10:25 ® Robur reakce na …
Robur

Shrek> a sem tam buzna:-)

reagovat
Středa 5. února 2014 v 7:10 ® Shrek reakce na …
Shrek

Džigit> je to logické, člověče. SANYBÓJ jsou sluneční chlapci (a pár děvčat), ti vylezou, až bude slunce na nebi. V tomhle marastu jsou zalezlí někde doma a nekomunikují.

reagovat
Úterý 4. února 2014 v 9:33 ® džigit reakce na …

Shrek> leda tak někde v utajení,tasy už dlouho nebyli :-((

reagovat
Pondělí 3. února 2014 ve 20:21 ® Shrek reakce na …
Shrek

HDU prý byla diagnóza… Nicméně HDU asi vymřelo, jelikož se schází už jen nějací Sanybójové :-((

reagovat
Pondělí 3. února 2014 v 11:07 ® fikus
fikus

pro všechny co chtějí vědět co znamená HDU:

nechtějte to ani vědět, jinak vás postihne hrozná kletba, sám jsem ji na sobě poznal. Náhodou jsem zjistil, co to znamená, bez toho abych se stal členem onoho řádu a od té doby se mi ryby začly vyhýbat, po nocích nespím a když náhodou zaberu, tak se mi zdají příšerné sny… Nikomu to nepřeji!! Kletba HDU je mocná!!

reagovat
Pondělí 3. února 2014 v 7:42 ® Shrek
Shrek

CeP> Tak moc jsem chtěl být HDU, až mi na to přišli :-(( http://www.novinky.cz/…-velkem.html

reagovat
Středa 7. října 2009 v 17:38 ® regulus reakce na …
regulus

Luban> že se taky ukážeš ty tlamo. :-)) )

reagovat
Středa 7. října 2009 ve 14:39 ® Robur
Robur

Lubánku, ještě upřesni, kdo prohrál sázku, nějak totiž zatím nevím, zda ty nebo nastávající:-D

reagovat
Středa 7. října 2009 ve 14:34 ® 

Kurňa človek tu raz za čas vleze a s údivom zistí,že si ho tu po dlhej dobe berú do huby:D Kolega karásek asi dostane do tlamy,keď ho stretnem v Rožnově… To mám za dobrotu,že vybavujem členstvo v slovenskej organizácii,aby pán mohol chytať tri mesiace non-stop a on tu všetko vykváka:) Milý karásku,Pavlíku ty sa už neodvažuj prísť k nám na ryby,lebo ti zoberiem papiere aj za to,že chytáš na háky bez protihrotu:D

• cercere,po toľkých rokoch ostrého tréningu,už ten vstup do „jiného stavu“ bola len otázka formality a prehranej sázky:D
reagovat
Úterý 6. října 2009 v 18:46 ® cercer reakce na …
cercer

kelt> no nekecej!!ONI žijí..:-)) ještě ať tu promluví Kelt s Lubánkem a vomdlim!!!Krásně jsi mi to osvětlil..na svou obranu musím říci,že jsem to nemyslel vážně,o tom mazání fóra,bo jsem si vědom kletby HDU a to bych si nikdy nelajskl-byla to jen taková malá lestička,jak Vás sem dostat a nechat Vás reagovat..:-) tímto všechny velmistry zdravím a Lubánkovi přeji vše nej nej při vstupu do ,,jiného stavu" P.S. mimochodem..stejně Vaše řady řídnou..nezdá se Vám?:-)

reagovat
Úterý 6. října 2009 v 17:53 ® sus1 reakce na …

kelt> Bez urážky.Takové nicky taky existujou??za dva roky co sem tady,tak jsem je na chytej nezaregistroval.:-))

reagovat
Úterý 6. října 2009 v 17:47 ® laskut reakce na …

Pánové opovažte se ještě jednou navrhnout konec HDU a CHUCK NORRIS si vás najde :-) Jinak mohu potvrdit víkendové odkaprování jedné nejmenované vody s dodatečnou smuteční oslavou Lubánkového vstupu do stavu manželského… :-D S pozdravem velmistr Laskut :-))

reagovat
Úterý 6. října 2009 v 16:43 ® kelt
kelt

Drahý cecere,

dám Ti jednu poměrně přáteldkou radu.. Neber jméno Boží a HDU nadarmo do pusy.. :-) pokud chceš někoho rušit, tak ruš v noci sousedy a pokud oni Ti jednu neplácnou, udělej to sám před zcadlem za Tvá rouhačská slova. HDU nikdy nemůže zmizet ani zaniknout, jinak by byla velmi zásadně narušena vesmírná rovnováha a lidstvo by bylo zotročeno. Jak správně podotkl kolega karásek, v nejbližších dnech se velmistři HDU jako již poněkolikáté v tomto roce sejdou u vody, aby oslavili Lubánkův okovaný prsteníček naprostým odkaprováním výše uvedeného vodního díla… :-)) s pozdravem Velmistr Pif, velmistr Lubánek, velmistr Laskut, velmistr Ričmondek, velmistr Kelt

reagovat
Pondělí 5. října 2009 ve 14:05 ® karasek
karasek

a to já mám informace,že tvrdé jádro HDU má v blízké době plánované systematické odkaprování jedné nejmenované nádrže,spojené se zapíjením Lubánkovic vstupu do stavu manželského:D

reagovat
Pondělí 5. října 2009 ve 12:38 ® cercer
cercer

fakt vymřeli…Robure­..zruš ho..

reagovat
Pátek 2. října 2009 ve 13:24 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Ty si se spletl , nechtěl jsi založit fórum HDUČSL ? :-)) )

reagovat
Pátek 2. října 2009 v 1:24 ® cercer reakce na …
cercer

Robur: co já vím,tak jeden z,,nich" má vinohrad a sem mrkne jen sporadicky bo nahání špačky a jedna z,,nich" se chystá na uplně jinou roli:-)) ..no a zbytek..nevím…smut­ný konec HDU..

reagovat
Čtvrtek 1. října 2009 ve 22:42 ® Robur
Robur

co se s nima stalo?

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1