Chytej.cz

Mže a Hracholuská přehrada

31.7.2008 | Radim11 | 19.908 zobrazení | 76 odpovědí

V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 13. srpna 2008 ve 14:12 ® Radim11
Radim11

byl jsem chytat na mrtvou rybičku a furt mi to neco vokousavalo ale nerozjel se to. tak nevim co to mohlo byt… mozna úhoř?? poradite??

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 21:42 ® Radim11
Radim11

no to aspon ze je chytli..:-|

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 12:43 ® vagi
vagi

Robur: kolem Hracholusek ne Hracholusk. Na to jsme tady my s omezeným počtem mozkových buněk hákliví. :-)) ) All: minulý týden prý velký zátah RS v kempu na Butově. Vím jen zprostředkovaně, byl jsem na dovče. Údajně 6 členů RS zabavilo na desítku povolenek. Ve vezírcích podměreční kapříci atd…

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 12:13 ® Radim11
Radim11

Davide> no já chytam na položenou na krmítko a rohlíkový boilies, nekdy na žížalku. krmim si to asi tak 15–20m od břehu.

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 10:31 ® Davide reakce na …

Změň hloubku směrem od břehu. Mě to jde na 8m a dopoledne, ale po poctivim ranim krmení. Nevim tvůj styl chytání a kde přesně chytáš.

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:41 ® Radim11 reakce na …
Radim11

no tak ja chytám taky hlavně kapry a někdy si zachytám i nějakýho dravce (bolen, štika). Teď jsem ale už dlouho žádnýho kapra nechytil tak nevím čím to je…:-((

reagovat
Středa 6. srpna 2008 ve 14:59 ® Davide reakce na …

Bydlim v Rokycanech. Každej se mně ptá, protože tam mám chatu, jestli jdou candáti. Samozřejmě kde a kdy. Já odpovídám, že chytam kapry, protože vim že maj prázdný mrazáky… Kromě okounů se dravcum touhle dobou nevěnuju. Hlavně kvůli velikosti chycených ryb. Jinak opravdu spíš kapry. Podle mne to chce najít místo kde je méně rybářů, dva dni krmit (myslim skoro jedno čim) a pak přijdou i větší. Chytam jen před chatou poněvadž jsem línej. Tolik od nováčka v rybařině.

reagovat
Pondělí 4. srpna 2008 ve 22:41 ® ježeček

Hrachy bezva ,ale moc bolenů a moc UKček co chytaj na milion prutů,zmasej všechno, včetně porybnýho. v dubnu sem jednoho vytáh, byl nafouklej a smrděl

reagovat
Pondělí 4. srpna 2008 v 16:53 ® Radim11
Radim11

včera sem byl na hrachach a chytil jsem jen 2 cejny kolem 50cm:-)

reagovat
Pondělí 4. srpna 2008 ve 14:40 ® Trsolois reakce na …
Trsolois

cercer1: vo nic,jsem se prehlit :-)

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 ve 22:46 ® rgb23 reakce na …
rgb23

no comment:-)) ))

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 ve 20:16 ® cercer
cercer

Trsolois: Wocogo???

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 v 16:50 ® Trsolois reakce na …
Trsolois

Ja osobne pouzivam mekci pruty,max do 25g.asi proto ze jsem zadnyho krokodyla jeste nezaprah :-) tak petruv zdar

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 v 8:36 ® spajda77 reakce na …

robure!!!! doufam že je to jen vtip :-D ja vlastně chytam jen na mži :-D ale chodím spíž na řeku kde začíná MP občas něco dál po proudu sem tam pod mostní branku (je tam pěkná hloubka dokonce sou tu pověry že tu je utopenej tank určitě to je latina ale kdo ví ?) sem tam ten florián lodička ale to už vzácněji

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 v 11:37 ® rarach

Tak to je v pohodě, na co chytat štiku nebo jakej vláčák, je tu rozhodně častěji. Desátý dám já.

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 v 11:31 ® Robur
Robur

no tak já začnu:-)) , kolem Hracholusk je nezdravé ovzduší způsobující úbytek mozkových buněk, projevuje se to tak, že dotyční rybáři, co tam chytají ve zvýšené míře zadávají témata jako Hraccholusky a dravci, Hracholusky a okolí atp.. Zatím je těchto fóŕ jenom 9.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1