Chytej.cz

Mže a Hracholuská přehrada necteno

31.7.2008 | Radim11 | 19.804 zobrazení | 76 odpovědí

V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Úterý 11. října 2011 v 11:41 ® HaD reakce na …
HaD

džigit> mě taky ne.

reagovat
Úterý 11. října 2011 v 7:32 ® džigit reakce na …

David Havlíček> to rozumím :-) Změřit-pustit tomu rozumím,ale nelíbí se mi to „pytlování“,navíc do vezírku,který je větší částí z vody!

reagovat
Úterý 11. října 2011 v 1:17 ® HaD reakce na …
HaD

džigit> aha, to jsem přehlédl. Tak to se omlouvám. Lepkavej sem právě z těch důvodů, které jsem popsal :-)

reagovat
Pondělí 10. října 2011 v 19:19 ® džigit

David Havlíček> hele,znova přečti a zapřemýšlej k čemu byla ta připomínka!Seš nějak lepkavej :-))
Chtěl bych Tě u vláčky vidět s „velkovezírem“ co maj chlapci na fotce :-D

reagovat
Pondělí 10. října 2011 v 16:28 ® HaD
HaD

Díky všem za rady. V sobotu jsem lovil na řece a moc se mi nevedlo (skončil jsem 6.), v neděli už to byla přehrada a tam se mi vedlo skvěle – 1. V sobotu mi fungoval wobler Salmo Hornet, rotačka a přírodní smáček, v neděli kopyto Vlacej.cz tuším 6 cm v barvě motoroil kombinovaný s perletí a přírodní smáček na dropshotu.

reagovat
Pondělí 10. října 2011 v 16:21 ® HaD
HaD

džigit> za jakou cenu? V čem je to jiné než třeba na srazu? Tam se taky chytají ryby hromadně a hromadně pouští. Jen se to nezapisuje a nevyhodnocuje. A není striktně předepsáno šetrné zacházení s rybou a nejsou za to postihy. Žádně vezírky či velkovezírky nemáme. Tedy v závodní přívlači. Už mě tyhle řeči vážně začínají hodně vadit. Za tyhle závody a trénink jsem chytil (na háčky bez protihrotů) a pustil (rychle a šetrně) asi 40 okounů od 19 do 33 cm. Kdybych tam jel chytat na víkend, chytím a pustím jich stejně nebo víc. Jaký by v tom byl rozdíl? A otázka – chovají se tak i „normální rybáři“? Háčky bez protihrotů, rychlé a šetrné zacházení, pouštění…? Máš pravdu, je to smutné.

reagovat
Pátek 7. října 2011 v 18:21 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

David Havlíček> Já je nastražoval klasicky na jig, ale drop-shot by taky nemusel být marný. Jinak barva mi šla klasická přírodní (POS), ale teď by nebyla k zahození fluo oranžová.

reagovat
Pátek 7. října 2011 v 9:56 ® džigit reakce na …

Mrakoš> to máš těžké.Když je ve Z lovu fotka zmasené,daj mu všichni sodu.Ovšem takovéto zacházení je asi o.k. neb závodníci pak rybě dají svobodu.Ale za jakou cenu… smutné

reagovat
Pátek 7. října 2011 v 9:20 ® Mrakoš

Někdy mi závody v lovu ryb přijdou tak málo sportovní jako by byl třeba fotbálek morčetem. Vím že tím spoustě lidem křivdím, ale určitě ne všem. Rybařina je vůbec nědy pěkná prasárna i když se jí člověk snaží dělat citlivě. A tak si myslím že by všchno počínání u vody mělo mít rozumnou míru. Někdy jdu od vody s pěkně hnusným pocitem. Třeba když vytáhnu bolena za oko. Nebo zdolám štičku společně s chuchvalcem cizího vlasce a namotanou v igelitu. O tom se moc nepíše a fotky se do „Z lovu“ nedávají. Ani fotky zmasených ryb, a přitom zabít rybu je často v pořádku.

reagovat
Pátek 7. října 2011 v 8:11 ® džigit

fascinuje mně fotka „závodníků“. „velkovezíry“ mají pěkné,což o to,ale většinou ven z vody.Když si vzpomenu,jak tu píšou nalovená kila,je mi těch ulovených ryb líto.Takové „týrání“ pod dozorem :-((

reagovat
Pátek 7. října 2011 v 0:59 ® HaD reakce na …
HaD

Jak.novi> nymfy v jaké barvě a jak nastražené? jig? dropshot?

reagovat
Pátek 7. října 2011 v 0:57 ® HaD
HaD

all: diky :-)

reagovat
Čtvrtek 6. října 2011 ve 22:05 ® albin reakce na …
albin

Alivio> Šak to taky byla recese.Potkal jsem je tam s klukama na treninku na republiku,ale nechtěl jsem reagovat stylem Tonoucí se stébla chytá…

reagovat
Čtvrtek 6. října 2011 v 10:41 ® Shrek reakce na …
Shrek

albin> no už vidim Davida jak tam máčí živou rybku :-D

reagovat
Čtvrtek 6. října 2011 v 9:38 ® albin reakce na …
albin

David Havlíček> Boleny na rohlík,okouny na žížalu,candáty na mrtvou a štiky na živou.

reagovat
Středa 5. října 2011 v 19:44 ® 1Mara reakce na …
1Mara

David Havlíček> Ráčky v hnědé barvě na okyše a ten co jsem ti daroval :-)

reagovat
Středa 5. října 2011 v 18:00 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

David Havlíček> Tak tento rok jsem chytal okouny hlavně na marmyšky nebo na nymfy od Berkley a boleny na peří. Záleží, jestli budeš mít loď nebo ne. Kam přesně pojedeš a tak. Jinak našel jsem lokalitu s docela velkým množstvím candátů. Jenže je to v kempu, tak je otázka, jak dlouho vydrží.

reagovat
Středa 5. října 2011 v 17:34 ® Maťko

pivopivo pivo Loudič kde ty se všude neobjevíš, ano chytat umí na hráchách:-P :-P :-P

reagovat
foto/forum/2011/th-img18490.jpgfoto/forum/2011/th-img18491.jpgfoto/forum/2011/th-img18492.jpgfoto/forum/2011/th-img18493.jpg
Úterý 4. října 2011 ve 23:37 ® HaD reakce na …
HaD

osprey> byl jsem tam „trénovat“ minulou středu a nějaké poznatky i ryby jsem nachytal. Hodí se ale každá další informace!

reagovat
Úterý 4. října 2011 ve 22:59 ® osprey reakce na …
osprey

David Havlíček> V první řadě zohledni obecnou věc: teď v těch vedrech šly ryby poměrně špatně, na některých revírech skoro vůbec. Ze čtvrtka na pátek bude razantní teplotní zlom s poklesem teplot o víc jak 10°C. K tomu déšť a změna tlaku.

Jak zareagují ryby, to je ve hvězdách, ale musíš počítat, že co platilo do dneška, platit nemusí.

Každopádně každá informace dobrá…

reagovat
Úterý 4. října 2011 ve 22:47 ® HaD
HaD

Víkend budu trávit na Hracholuskách a velmi bych uvítal jakékoliv informace, jak a na co jdou dravci.

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 v 19:16 ® 

nevíte o tom teda někdo něco?? díky moc

reagovat
Úterý 9. září 2008 v 19:57 ® Radim11
Radim11

no tak to nevim…:-|

reagovat
Středa 27. srpna 2008 v 16:58 ® 

Ahoj hoši. Je někdo kdo chytil letos na straně u Úteráku candáta? Nebo jako já čeká čeká už 2 roky marně.....

reagovat
Středa 27. srpna 2008 ve 14:25 ® vagi
vagi

zakin: kam chodíš na Vranov?

reagovat
Úterý 26. srpna 2008 v 17:42 ® Radim11
Radim11

včera sem byl do 21:00 na hrachách a měl sem jen nějaký záběry od malých cejnů jinak to bylo mrtvý. Občas zalovila nějaká štika ale hned odplula jinam…:-((

reagovat
Pondělí 25. srpna 2008 v 7:43 ® Zakin
Zakin

Včera štička 51 na popa na Vranově a ještě tak tři útoky, kdy se ryba netrefila. Docela spokojenost.

reagovat
Neděle 24. srpna 2008 ve 13:16 ® Zakin
Zakin

Od zahájení dravců jsem na nich nebyl, ale před zahájením jsem na ně chodil za plyn a letos docela šli.

reagovat
Sobota 23. srpna 2008 v 19:28 ® spajda77 reakce na …

pod Stříbrem nevím ale občas se chytnou ve Stříbře pod mostní brankou je tam pěkná hloubka

reagovat
Sobota 23. srpna 2008 v 10:23 ® Radim11
Radim11

hej hoši!! nemáte skušenosti s chytáním úhořů pod Stříbrem??

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1