Vyhledávání
Od kolika se smí chytat na 2 pruty ??
30.7.2008 | Renegade | 18.020 zobrazení | 15 odpovědí
Potřebuju se zeptat od kdy se smí chytat na dva pruty.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 1. srpna 2008 v 18:11 ® regulus reakce na …
-
Cudla – kdyby jen 4, myslím předloni nebo jak je to dlouho sem takovou familku viděl u vody, ve vodě 8 prutů, pantáta do sebe házel škopky, paňmáma štrykovala, kluk tak 10–12 let bedlivě sledoval pruty, holka možná tak o rok, dva mladší ležela na dece, chytala bronz a četla jakejsi časopis, taková rodinná idylka, by mě zajímalo, kdo by se ujal prutu, kdyby „holkám“ něco zabralo, hádat nemusíte, odpověď znáte všichni. Podotýkám, že to bylo v Česku.
S těma kroužkama je to složitý, možná je v některých případech i lepší kdyby ten kroužek snad ani nebyl, je to ale hlavně o přístupu toho kdo kroužek vede.
Jinak v MRS je to stále takto:
Rybolov mládeže Mládež do 15 let včetně může lovit na vodách mimopstruhových na 1 prut. Mládež do 15 let nesmí lovit na nástražní rybky, ani jejich části, rovněž tak nesmí lovit nástražní rybky do čeřínků. Přívlač je povolena pouze s umělou nástrahou.
reagovat - Pátek 1. srpna 2008 v 16:18 ® warlock reakce na …
-
Proč by to mělo stát za H…? Myslím, že je to správně, ber v úvahu, že mládež nemá příjmy jako dospělí, ale proto bych jim nebral možnost chytat na dva pruty. A že tatíci toho využijou a jdou chytat na 4 klacky je trochu mimo, to nemá s mládeží nic společného.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 22:23 ® Cudla
-
Mládež vČRS má stejná práva jako dospělák,nyní se to již nerozlišuje,jen nemá žádné povinosti(to stojí za H…!)nemusí kroužky,brigády ,proto taky tatíci kupujou povolenky,a hned může máčet 4 klacky. A TO SE VYPLATÍ
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 22:13 ® ART
-
Můžeš chytat na dva pruty a živou rybku a zákon neporušuješ (teda jestli nejsou dravci hájeni). Toto ustanoveni plati už par let(asi tři).
reagovat - Středa 30. července 2008 v 17:53 ® tucnak11
-
Neni řadne omezeni ve Č.R.S.co se jedna mladeži muže chytat jak na mrtvou tak na živou rybku a na dva pruty.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 14:49 ® Rade
-
inspo – BP jsou myslím bližší podmínky, v črs by to mělo být popsané v soupisu revíru
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 14:36 ® Renegade reakce na …
-
JJ tak díky všem co mi poradily.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 14:36 ® inspo reakce na …
-
co je BP?
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 14:24 ® bubu
-
Rehula-karta prázdná,špatně se pak radí. Ale v črs již BP neřeší,jestli máš 14 nebo 45. Práva máš stejný jako dospělý člen. V mrs je to ale myslím jinak.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 14:18 ®
-
máš stejná práva jako dospělí..žádná omezení..chytej na co chceš kde chceš..
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 14:08 ® yerrx
-
tento nebo minuly rok to zrusili..uz nemas zadne omezeni
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 13:45 ® Renegade reakce na …
-
No já právě nwm jak to je nikde sem se to nadočetl.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 13:38 ® inspo
-
no já myslím, že na dva pruty se může chytat bez omezení věku…jen myslím, že platí zákaz chytání na živou rybku do 15 let a je třeba mít dozor ne?
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 13:07 ®
-
není mi patnáct a chytámna dva pruty pořád…myslím že na svazových vodách črs není pro mládež do 15let žádné omezení…na mrs nevím..ale tam je myslím na jeden
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 12:55 ® Rehula
-
Od 15..Neboli ten rok kdy dosahneš věku 16 let…
reagovat