Chytej.cz

Nástrahy na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | 3.195 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar lidi,už jsem psal,že chci začít vláčet sumce. Zajímalo by mě,jaké na sumce používáte nástrahy. Už jsem taky psal,že už jsem četl HaDovi články. On tam uvádí woblery(od rapaly Risto rap,sliver,shad rap…),se kterými má určitě ůspěchy. Já si začínám dělat výbavu nástrah na sumce a tak mě zajímá,na co vy vláčíte vodní medvědy,abych při nakupování nástrah neudělal blbost. Jestli můžete,přidejte prosím i fotku. díky,denyg

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 3. prosince 2004 ve 23:03 ® Tomash
Tomash

Denyg : Pro začátek bych ti doporučil jakékoliv maxi plandavky 10cm a víc. Žádný hubený potvory, ale pořádě vysoký „lžíce na boty“. Známý nevláčí na nic jiného a má moc pěkný úlovky sumců, bolenů, štik i okounů…

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:15 ® sethy
sethy

Kup si pokud to chces na noc na reku tak od rapaly plovouci jointed 11cm barva GFR(ale ta barva fakt neni tak dulezita)

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 20:44 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

nejsi vtipny.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 20:40 ® Ciffik
Ciffik

ne!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 16:43 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Poradí i teda někdo,jak si mám vybavit svou krabici na sumce??

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 15:38 ® HaD
HaD

Protože s velkejma vláčí mnohem míň lidí. Příklad: velký wobler: 1km navinutýho vlacce=1 záběr malý wobler: 5km navinutýho vlasce=1 záběr

Tak a vem si, že třeba na řece vláčí 20 lidí. Z toho 19 s malejma woblerama a 1 s velkým na sumce. Ten zvládne natočit jeden km vlasce=1sumec. Zbývajícíh 19 lidí natočí ale 19km=4 sumci.

Je to jen takovej hypotetickej příměr, prostě víc lidí vláčí s menšíma nástrahama tak, aby chytli dravce (a ne cíleně sumce).

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 14:41 ® Prizrak

Víte co by mě zajímalo? Proč se tak velký potvory jako je sumec chytají na hlavně takový malý woblery od 7–9 cm.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 12:39 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaD:Ale přesto bych potřeboval vědět,co přesně koupit!!Jestli bys mi mohl doporučit pár nástrah,které by u mě v krabičce na sumce neměly chybět,tak napiš!

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 10:45 ® HaD
HaD

barvu neřeš, sumec steně téměř nic nevidí

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 9:36 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ciffik:Jo,fakt,to jsou mi novinky!O To taky vím,ale jaké woblery,jejich velikosti a barvy,u plandavek a twisterů a ripperů to samý!

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 8:18 ® Ciffik
Ciffik

hm. existují plandy. taky jsou woblery. a giga twistery…

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 0:16 ® HaD
HaD

nevim co bych ještě dodal

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:36 ® Chose
Chose

Možná,kdybys ty tři témata shrnul do jednoho tak by to HaD neměl rozházený, a moh se vyjádřit najednou. někdy míň znamená víc.

reagovat