Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. dubna 2012 v 16:54 ® řeznik reakce na …
-
Autem se tam může,sice býval z jedné strany zákaz vjezdu a to od Lenešic,ale to už ani nevím jestli tam ještě je,jezdí se tam běžně.Avšak pozor vjíždíte do Chko.
reagovat - Sobota 31. března 2012 v 10:32 ® rybicka2004 reakce na …
-
Ahoj nejde o to jaké jsou tam cesty ale zda se tam může autem. Děkuji za info.
reagovat - Pondělí 26. března 2012 ve 14:38 ® řeznik reakce na …
-
Tak to já osobně netuším ale zkus se zeptat třeba v téhle diskusi-http://www.chytej.cz/forum/5305/ohre-1-terezin/ třeba se ozve někdo zdejší.
reagovat - Neděle 25. března 2012 v 9:33 ® Alfons reakce na …
-
Dostane se nějako člověk v červenci a srpnu mezi jez a most v Terezíně?
reagovat - Sobota 24. března 2012 v 8:28 ® řeznik reakce na …
-
Příjezdové cesty jsou volné,sice trochu děravé ale zajet se tam dá.
reagovat - Pátek 23. března 2012 v 10:42 ® rybicka2004 reakce na …
-
Ahoj vsichni jak je to s ohri 4 – 5 piskovna. Jedna se o vjezd autem k vode?
reagovat - Pátek 23. března 2012 v 10:40 ® rybicka2004
- reagovat
- Úterý 23. září 2008 v 16:06 ® farnas
-
chytali jste nekdo na ohri 1 ja tam ted pudu na vlacku.
reagovat - Pondělí 22. září 2008 ve 22:07 ® Renegade reakce na …
-
Zdar lidi v sobotu nebo v neděli jedu na řeku, tak sem zvědavej jak pudou.
reagovat - Pondělí 22. září 2008 ve 22:06 ® Renegade reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 18. září 2008 v 19:06 ® shadys
-
moc krasny fotky a jeste hezci rybka je to muj sen uz od detstvi chytit aspon jednoho mramorovanyho krasavce tak snad v nedeli jedeme na ne jeste sem se chtel zeptat jestli je to spis na zizalku nebo na rybku
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 16:23 ® lucioperce69 reakce na …
-
Tak včera jenom dva mramoráče cormoran a já zase nic asi sem prokletej
reagovat - Středa 17. září 2008 v 18:38 ® cormoran reakce na …
-
Hihi, tak změna plánu, teď mi volal lucio, v 18:15 vyrážíme z Duxu:) Když budeš mít čas a chuť, stav se…
reagovat - Středa 17. září 2008 v 17:47 ® cormoran reakce na …
-
Jo jo, myslel jsem si, že jsou odjinud, neviděl jsem kameny:) Zatím žádnou výpravu neplánujem, nebo spíš o žádné nejbližší nevím:) Tak koukej lovit a posílat fotky, ať jsem na tu další natěšenej…
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 13:49 ® FInnnp
-
Neměřil.Tak kolem šedesáti.Nejsou,ale ulovený na tom fleku co myslíš.Jak chceš většího mníka musíš pryč od jezu.Tim nechci tvrdit,že pod jezem velký mníci nejsou,ale já jsem ho tam ještě nechytil.Kdy na ně zase půjdete.Přijdu se podívat.Dnes možná může být ten pravý večer.Voda šla mírně nahoru a to mníci milují.
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 13:09 ® cormoran reakce na …
-
FInnnp: Nádhera, měřil si je??
reagovat - Středa 17. září 2008 v 0:06 ® FInnnp
-
Další.
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 23:49 ® FInnnp
-
Míra už se zvětšuje.Chytil jsem dva,ale větší.
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 21:34 ® fish-team-voda
-
zravim vás,potřeboval sem se zeptat kde je na Ohři dobrá rybačka někde okolo Terezína..v životě jsem na Ohři nechytal…za každou info dík
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 14:24 ® cormoran reakce na …
-
Viz. Z lovu, koukám, že už Jirka něco dával…Já zkoušel fotit ve vodě a všechno mázlý, ku.va…
reagovat - Úterý 16. září 2008 v 9:05 ® lucioperce69 reakce na …
-
Cormoran: tak val fotky ať se mám na co v práci koukat
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 17:28 ® FInnnp
-
Za chvíli vyrážim na mníky.Dnes nepůjdu pod jez,ale na tažnou vodu.To se mám na co těšit.Jsem smířen z neůspěchem který je zde velmi velmi častý,ale ryby větší.
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 11:56 ® lucioperce69 reakce na …
-
Finnnp:Hoď my do osobky na tebe tel. Kontakt at ti můžu brnknout kdybych náhodou měl čas jít
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 11:51 ® lucioperce69 reakce na …
-
FInnnp: no jako když sem vylez z auta a viděl sem tu nádheru co my tekla pod nohama. Myslim tu úžinu s proudem a na druhý straně ten točák moc pěkný jako někde za hranicema jak sem říkal pohádkový úsek ohře
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 8:21 ® FInnnp
-
lucioperce.Hlavně,že jste chytily nějaký mramoráče.V zimě je to ale o ůplně něčem jiném.Hlavně velikost ryb.Já v zimě chodim asi ještě kilometr pod jez.Asi tomu nebudeš věřit,ale za dva roky jsem tam nepotkal rybáře.A ryby tam jsou perfektní akorát né říční.Třeba Parma je tam vzácnost.Jinak v klidu pochytáš Kapra,štiku,okouna.
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 7:45 ® lucioperce69 reakce na …
-
fInnp: hlavně to brození bylo fajn ve čtvrt na jedenáct bez pořádný baterky fakt pocuc broďáky my stačili jen tak tak. ale to místečko je jak z pohádky opravdu moc pěkný
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 7:13 ® Roroo reakce na …
-
Tak to jsem nevedel, myslel jsem ze jsou jen na jezech.Tak zmnenim stanoviste a uvidim.Diky za rady
reagovat - Neděle 14. září 2008 ve 23:28 ® FInnnp
-
Roroo.Nejsou jenom u jezů.U jezů jse mníci schromaždují hlavně přes léto.Já je třeba v zimě chytám v tažné vodě.Prioritou je tvrdé a kamenité dno.Nejlépe z velkými kameny.Na hloubce nezáleží.chytal jsem je i v třiceticentimetrové hloubce.
reagovat - Neděle 14. září 2008 ve 21:19 ® Roroo reakce na …
-
Tak nevim jak to delate, ja za patek a sobotu tri tlouste.Mam jeste otazku ,jsou mnici jen u jezu?
reagovat - Neděle 14. září 2008 v 16:06 ® FInnnp
-
lucioperce. Sem to povídal.Dneska se ochladilo a navíc je oblačno.Určitě půjdou.Hlavně tam netahejte hodně lidí.At to tam není jak o závodech.Je to málo navštěvovaný usek řeky.A dolejš je to uplná tundra.
reagovat