Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. září 2008 v 18:32 ® farnas
-
dneska nam ohri na vlacku vysledek jeden okoun 26 cm
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 15:17 ® puch
-
jj tam sem nachytal i docela dost peknejch okounů.chyt si nekdy neco pod jezem nebo na soutoku pod pláží?Este sem tam nikldy nebyl ,chytam hlavne asi 10metru od toho soutoku az za zatacku jak koncej chatky.
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 8:57 ® Roroo reakce na …
-
Byl jsem tam minuli vikend a nic moc,jeden okoun a tloust, tak doufam ze to tet bude lepsi.
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 0:06 ® cormoran reakce na …
-
Puch: Jo jo, kousek pod mostem:)
reagovat - Pondělí 1. září 2008 v 17:24 ® Renegade reakce na …
-
Ne a ty tam jedeš ?
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 13:52 ® Roroo reakce na …
-
Nechystate se nekdo o vikend do Cerncic?
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 ve 23:12 ® FInnnp
-
Dnes jsem opět seděl na Ohři 4–5 a jako vždy zero.Ohře od Žatce až po soutok z labem je zřejmě nejhůř zarybněný revír v republice.Za takřka sto nočních lovů jsem ulovil jednoho ůhoře pět sumců okolo metru a pár desítek kaprů.Třeba o candáta nebo Parmu jsem vůbec nezavadil.Zase na druhou stranu v řece ohři plavou ohromné ryby.Některé jsem na třicítku vlasec ani nezastavil a vubec nevim co to bylo.
reagovat - Sobota 30. srpna 2008 ve 20:41 ® puch reakce na …
-
jj takovejch tam bude vic ,snad se mi taky nakej povede.Kdes ho chyt?Typoval bych,že pod mostem.
reagovat - Sobota 30. srpna 2008 v 11:22 ® cormoran reakce na …
-
Puch: Jednoho 52 cm jsem tam před zahájením dostal…
reagovat - Pátek 29. srpna 2008 ve 14:21 ® puch
-
Zdravim.Jaký máte zkušenosti s dravcema v Křesíně?Myslim hlavně candát , bolen , sumec.Tlouštů je tam dost i kolem 50cm,ale chytit většího se mi tam nak nedaří ,nejvíc zatim 42cm.i velký boleny sem viděl a slyšel lovit, ale s jejich ulovenim je to stejny jak s velkejma tlouštěma.Sumci tam snad taky naky budou,jednoho sem nasel mrtvyho při brození.6ivej zatim žádnej:(
reagovat - Středa 27. srpna 2008 v 19:51 ® Roroo
-
Ja jsem Mostecak ,ale mam chalupu v Cerncicich tak zjistuji jak je to tam z rybama,co jez za Vrsovicema?
reagovat - Středa 27. srpna 2008 v 18:08 ® Renegade reakce na …
-
Zdar nad jezem v Košticích uš je MO Libochovice.V jakym seš MO Louny nebo Libochovice ?
reagovat - Středa 27. srpna 2008 v 9:55 ® Roroo reakce na …
-
Tak ja tam pojedu v patek a dekuji za rady.Jaky druhy ryb se tam daji chytat.A jak to bere nad jezem??
reagovat - Středa 27. srpna 2008 v 0:46 ® pike-007 reakce na …
-
Skus to u koštickýho jezu je to hned u černčic, dá se tam pěkně zavláčet.
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 v 7:21 ® Roroo
-
No konkretne jsem memyslel nic, jde mi spis o to si zachytat a pobavit,vetsinu ryb stejne poustim.Parkrat jsem byl na Ohri u Postoloprt a chytil jsem vzdycky jednoho okouna.
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 v 0:25 ® plawer
-
roroo:cislo reviru je to 441040 ulovit je tam možný lecos…o co ti jde konkrétně??
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 ve 22:00 ® Roroo
-
Ahoj potreboval bych radu Ohre Cerncice jake je to cislo reviru a co je tam mozny ulovit,Diky moc
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 ve 13:19 ® farnas
-
nechytali jste nekdo na ohri 1 sice to nepatri pod ohre 4–5 ale mozna se tady nekdo najde
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 v 0:05 ® FInnnp
-
lucioperce69 Kousek pod Žatcem.
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 8:35 ® LojzaRybka
-
plawer>jsou snad uplně po celém Ohři,akorát é tam kde je bahnité dno(brzo začnou brát
reagovat)
- Pátek 15. srpna 2008 v 16:07 ® lucioperce69 reakce na …
-
flnnnp: a kde si na nich byl přímo v křesíně nebo tam někde???
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 14:21 ® plawer
-
Kma na ohři 4–5 na mníka? Přes zimu jsem je zkoušel v Černčicích pod jezem a bez úspěchu.Přitom tam určitě jsou, asi dělam něco špatně…
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 v 9:20 ® LojzaRybka
-
Flnnnp>ahoj chlape,neni to nic nepochopitelnýho,jsou napadaný z nechranek
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 v 9:06 ® FInnnp
-
Tak včera jsem byl na ůhořích.Žádného jsem sice nechytil,ale zato jsem chytil tři sumečky kolem 80 cm.Na řeku ohři nepochopitelné.
reagovat - Pondělí 4. srpna 2008 ve 12:35 ® Kubajs
-
Takže hoši jedu na ohři až do pátku tak když budete mít zájem se přidat zavolejte 731748913 ale upozornuju na věk je mi 15let
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 v 16:45 ® Kubajs
-
Ono zase když je ted méně vody tak se voda rychleji ohřeje,minulý rok jsme za tohoto stavu vody chytali krásné ryby ale když je ohře plná a Nechranice pouští spodní studenou vodu tak zkuste ji přihřát aby vyhovovala rybám
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 v 16:08 ® foks01
-
toto je písečná pláž v Košticích,dříve zaslíbená bolenům,parmám,podoustvím, atd …dnes už jen místo na koupání
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 v 15:58 ® foks01
-
tak já už dlouhá léta jezdím Koštice,Křesín…krásná řeka ale ryb rapidně ubylo,dnes jedu vláčet do Křesína tak snad krom tlouště se neco splete.
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 v 9:15 ® FInnnp
-
Ohře je pro rybáře velmi složitá řeka.Převážně chytám na Ohři od Žatce do Loun.V ohři je velmi málo tradičních říčních ryb.Třeba od Žatce po most v Hradišti se krom muškaření vůbec nechytá.Břehy jsou zde hotová buš a dostat se k vodě je problém.Osobně jsem na řece ohři chytil Parmu,Kapra,Štiku,Tlouště,mraky pstruhů a mníků.Ohře je prostě pro rybáře dávno zapomenutý kraj.Minimální rybářský tlak,ale má i své klady.Čisté břehy a panneská příroda je zde samozřejmostí.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 21:16 ® Kubajs
-
Jojo je to tam o pohodě nachytám na pár místech pěkný tlouště sem tam štička ale candáti aNI TUK
reagovat