Vyhledávání
Orlas - jak berou
28.7.2008 | ART | 2.661 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jak to je s rybama na Orlíku dravci ale i bílá ryba. Příští tejden se tam chystám, někam k blízkosti tělesa.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 4. srpna 2008 ve 12:23 ® mako reakce na …
-
Zelený to je, ale na braní si nestěžuju. V sobotu ráno bobkařina s cílem návnady na sumce. Cejni 40 a víc v hojném počtu. Ale je třeba znát fleky, kolegové o pár metrů vedle úplně bez ryby ...... Druhá možnost je masově vnadit. Dravci nic, ani sumec, ani přívlač, ani mrtvá/živá rybka .....
reagovat - Pondělí 4. srpna 2008 v 8:46 ® Fugas
-
Byl jsem tam včera chvilku a bralo to výborně, cejni, plotice, i jeden kapřík. Bez velkýho vnadění na klasickou bobkařinu, feeder vůbec nefungoval.Většina cejnů velokosti 45cm, pár menších. Na vláčku ale nic. Voda naprosto průzračná, prostě nádhera
reagovat.
- Sobota 2. srpna 2008 ve 13:31 ® orlas reakce na …
-
Bohužel souhlasím,voda poměrně zelená,záběrů málo.
reagovat - Pátek 1. srpna 2008 ve 22:16 ® Bulldog.o
-
Vážení přátelé…byl jsem na Orlíku a jak to dopadlo -totální, totální NULA. Voda zelená, že krmítko ani nepropadlo a v té hrachové polévce plavaly sem tam petlahve, sem tam různé dámské potřeby a sem tam různé pánské potřeby,. Připadal jsem si jak v nějaké rozvojové zemi, kde je uprostřed města rybník pro všechno… Kamarádi sázeli rousnice a různé kapří pochoutky a já zkoušel přívlač. Opravdu hrůza a to nemyslím to, že voda byla totálně mrtvá a ani ťukaneček, ale ten bordel. Až jsem se tomu smál měl jsem jít na skládku za město, napršela tam pěkná louže. …
reagovat - Pátek 1. srpna 2008 ve 12:00 ® Kroska
-
prosim vas, nevite jak tam ted jdou na privlac boleni a sumci??mam tam zitra jet na tyden,…tak bych je chtel zkusit…
reagovat - Pátek 1. srpna 2008 v 11:34 ® tomchamik
-
jj,vykoupeš se krásně,ale jestli zachytáš tak to bude zázrak.Jedině nějakou delší zátoku a tam to hodně rozkrmit…
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 ve 21:53 ® hecht
-
Na Orlík je lepší se jet vykoupat než ne fišky. Byl jsem tam od pondělka do dneška, ale ryby jsme zkoušel jen dvě krátké vycházky.Plavačka + feeder – ve dvou lidech cca 4 cejni a pár plotiček – hnus velebnosti.Koupačka ale krásná.
reagovat - Pondělí 28. července 2008 v 16:13 ® Chyť.pusť
-
Na Loužku chytneš kulový,ako každej rok
reagovat - Pondělí 28. července 2008 v 15:32 ® kopi
-
Tenhle víkend vůbec nebrali. Ani sumci, ani kapři.
reagovat