Chytej.cz

Rohlíkové boilies necteno

27.7.2008 | Radim11 | 17.165 zobrazení | 81 odpovědí

zdarec:) chci se zeptat jaké ROHLÍKOVÉ boilies upřednostňujete nebo na jaké jste už toho dost vytáhli. Tak na velikost 40cm-?? kapra ale i klidně jiné ryby. Spíše ale pro kapry!! Chytám buď na přehradě nebo na větších rybnících. Pls napiště v jakém období na ně chytáte a jaké úlovky jste na něj chytli:-)

díky moc a hodně úlovků

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 24. října 2012 v 9:23 ® džigit reakce na …

Kazan> špíš for „nýt“ :-))

reagovat
Středa 24. října 2012 v 9:13 ® Kazan reakce na …

MIG-35> to víš, tohle není nýd for spíd :-D

reagovat
Středa 24. října 2012 v 9:01 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Martin Mošna> Tak se zeptej strejdy gůgla či paní wikipedie!!! =-| Na to, že mládež smaží věčně na kompu toho víš docela málo… :-))

reagovat
Středa 24. října 2012 v 7:26 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

osprey> Tak ja ani nevím co to je banner :/

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 21:55 ® osprey reakce na …
osprey

Martin Mošna> Vadí to proto, že takovéhle servery živí reklama na prodej čehokoli. Vzhledem k tomu, že je to prkotina, jsem to nesmazal, ale jak k tomu přijde firma, co si tu poctivě platí banner?

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 21:52 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

SURF> :-D :-D Já musel :-D

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 21:45 ® SURF reakce na …

Bigpista> A kam vjedeš?:-93;

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 21:38 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

MIG-35> Vím o bazaru ale když tu někdo nabídne že muže prodat vlastní boilies tak proč by to mělo vadit?

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 20:25 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Martin Mošna> Páč je aukro k tomu stvořený! Prodávat či nakupavat. Tu je to na pokec. Ale pokud sis nevšim i bazar tu maj. ;-)

reagovat
Úterý 23. října 2012 v 19:28 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Bigpista> aukro je placený to znám… tam i za fotky se platí… :-D D tak proc tam nabizet takovou banalitu jako je boilies za 30kč to za to nestojí

reagovat
Úterý 23. října 2012 v 19:14 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Martin Mošna> Však on z toho osprey vjedu dělat nebude :-))

reagovat
Úterý 23. října 2012 v 18:22 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

osprey> já bych z toho nedělal vjedu…

reagovat
Úterý 23. října 2012 v 15:30 ® osprey reakce na …
osprey

žaky 20> Soukromé obchody dělej, prosím tě, někde na aukru.

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 14:08 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Myslým že tady zkratka pls nebude fungovat…Ale já Kupuji Rohlíkove boilies 18mm dipované.Nejlepší byla jahoda a takové to příchutě.Teď zkouším česnekové tak uvidim.Ale mam na to pjekné ryby.Převážně na to chodí Kapři kolem 40_50cm.Chytám na ně v podstatě celoročně.A mě o moc líp fungují ty dipované.Tak hodně štestí.

reagovat
Pondělí 22. října 2012 ve 22:23 ® žaky 20
žaky 20

mě dou kolem 50-ti na moje domácí citronový který i prodávám takže jestli máte někdo zájem tak mi pište do zpráv je to mix 10–14mm příchuť kterou chcete mi napište a já se to pokusim udělat.cena je 30 kc za balicek po 30-ti kusech

reagovat
Sobota 20. února 2010 ve 13:18 ® spike
spike

Rohlíkových mám doma jednukrabičku a ještě jsem na ně neměl ani záběr.

reagovat
Sobota 20. února 2010 ve 12:56 ® Cudla
Cudla

dost používam toto (kaufland asi 15kč)jsou to perníkové korpusy ničím NEMAZANÉ normal napařit dva na sebe koule tvrdší.normal hokus pokus a vyšel

reagovat
foto/forum/2010/th-img12212.jpg
Pátek 19. února 2010 ve 13:05 ® tony.bobo
tony.bobo

V brzkém jaru začínám s příchutí medu a jahodou velikost 1 cm Jelikož hodně voní a v chladné vodě je to lepší.V plném proudu jara jen jahodu velikost 1 cm.Přes léto jahoda,skopex,ko­nopí,oliheň,tu­ti-fruti vše v té malé velikosti a na podzim zas jahoda a med velikost 1cm.Cílová ryba kapr,cejn,amur.

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 7:26 ® tomin

při vlastní výrobě napařím v mikrovlnce, rohlík zustane díl vlhkej, takže ho pak viválím v sušeným česneku a ten se pěkně přilepí a po usušení drží. Občas si vemu sáček se sušenym česnekem k vodě a při přehazování boilí znova do něj namočím.

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:41 ® LeoC
LeoC

Z kupovaných se mi osvědčily dvě příchutě: Scopex a perník. Hodně záleží na výrobci, protože není Scopex jako Scopex a mezi jednotlivými výrobky je značný rozdíl, ať už ve vzhledu nebo ve šňůrce (o chuti nemluvím, bo jsem ji nezkoušel). Na Scopex mám osobák kapříka 55 cm, na perník jen 43 cm, ale hafo plotic a cejnů. Začátkem zimy jsem experimentoval s výrobou doma a kuličky jsem máčel do směsi potravinářského aroma (Dr. Oetker) RUM spolu s perníkovým kořením. Bohužel jsem je moc nevyzkoušel, protože zamrzla voda.

P.S. Ale voní fantasticky :-D a doufám, že to rybky ocení…

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:14 ® Hony

Hotové kuličky s bavlnkou navlhčím rozprašováčem na kytky a dám do igel. pytlíku s práškovým pudingem. Nafouknu, zakroutím a protřepu. Pak teprve suším. Nebo práškové aroma smíchám se solamilem a postup je stejný jako s pudingem.

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 v 11:51 ® jirka10 reakce na …

Tak to jsem ještě nezkoušel, zní to zajímavě. V létě to prubnu :-)

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 ve 2:16 ® majrou

A co tak rohlík rozpůlit, napatlat česnekem (klidně i čerstvým), napařit a pak vykuličkovat a usušit? Mně to celkem funguje;)

reagovat
Středa 17. února 2010 v 10:22 ® jirka10 reakce na …

Já to nacvakám kleštěma, svážu, rozdělám si česnek s magi, pořádně to v tom vyválím a nakonec to dám pořádně vysušit.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 23:52 ® tomashr reakce na …

sidonius> Ano, tak nějak jsem to myslel – posypat česnekem ještě „za vlhka“ (případně i namočit), pak nechat uschnout na vzduchu a následně už skladovat v uzavřené krabičce s dalším česnekem, i v té suché podobě to ještě přijme další vůni.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 23:50 ® tomashr reakce na …

Jak.novi> Jde to doma udělat fakt snadno, jen to chce koupit ty kleště na rohlík, jiná investice není nutná (existuje ještě taková kovová forma se stahováky, ale to je „na doma“ celkem zbytečné).

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 22:58 ® sidonius
sidonius

tomashr-tak jsem to už zkusil s tím česnekem (ale jen 1rohlík), půlku pytlíku sušeného česneku jsem rozmíchal v trošce vody a boilies do toho nasypal, asi tak po 10sekundách jsem to vyndal a posypal ještě samotným kořením, teď to jen nechám schnout, pak to dám do krabičky s kořením a snad to bude rybám chutnat, mě to teda voní a jak :-)

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 22:56 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

tomashr> Jj děkuju, myslem jsem při skladování. Já do těďka používal pouze kupované a přemýšlím, že bych si to zkusil udělat doma.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 22:53 ® tomashr reakce na …

Jak.novi> Myslíš ve vodě anebo skladování? Pokud to druhé, tak docela dost – jde o to, abys to usušil za přístupu vzduchu, aby ti to vyschlo a nezplesnivělo, pak už to vydrží klidně i několik měsíců (loni jsem na to svoje chytal minimálně 2 měsíce).

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 22:45 ® Jak.novi
Jak.novi

tomashr> Jak dlouho to pak vydrží?

reagovat