Vyhledávání
Rohlíkové boilies
27.7.2008 | Radim11 | 17.165 zobrazení | 81 odpovědízdarec:) chci se zeptat jaké ROHLÍKOVÉ boilies upřednostňujete nebo na jaké jste už toho dost vytáhli. Tak na velikost 40cm-?? kapra ale i klidně jiné ryby. Spíše ale pro kapry!! Chytám buď na přehradě nebo na větších rybnících. Pls napiště v jakém období na ně chytáte a jaké úlovky jste na něj chytli:-)
díky moc a hodně úlovků
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. února 2010 ve 22:22 ® tomashr
-
sidonius> V podstatě jen nasypeš ten česnekový prášek do krabičky s „boilies“, pokud možno do nějaké placaté – ono to načichne (fakt dost!) a něco se i nalepí na povrch. Určitě by to šlo i nadipovat nějakým máčením, ale podle mě je to celkem zbytečné. Dodávám ale, že chytám na feeder, kde to ve vodě obvykle není až tak dlouho, pro klasickou „bobkařinu“ bych to možná řešil nějak víc „vědecky“. Česnek z toho cítím i po nějaké době ve vodě. Je ale důležité to nechat v krabičce „načichnout“ docela dlouho, nedá se to udělat „hodinu před lovem“, podle mě je minimum tak týden.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 22:02 ® sidonius
-
tomashr-jak děláš dostaneš prosímtě ten česnek na ten rohlík? já jsem rohlikové kuličky vždycky navlhčil, vyválel je v tom drceném česnekovém koření a nechal zaschnout, pak jsem to zkusil hodit do vody a česnek na tom nevydržel snad ani minutu nebo ten česnek rozmícháš v nějaké tekutině a pak tím nechál to boilies „nacucnout“ aby to uvolňovalo vůni průběžně.
O víkendu jsem dělal boilies jahodové a višňové a dnes s příchutí scopex, a ještě teď mi je na zvracení, strašně to smrdí a vůbec, doporučuji buď nedělat nebo mít kolík na nose a sušit někde ve sklepě
reagovat, ale třeba rybám to vonět bude
- Pondělí 15. února 2010 ve 20:06 ® tomashr
-
Docela dobře mi fungovala vlastní výroba (lisovací kleště něco pod 200, takže nic drahého) a pak „ochucené“ česnekem v prášku – levné a OK.Naproti tomu na nějaké kupované s příchutí mušle jsem chytil totální prd, na jahodové něco jo, ale taky nic extra. Vidím to tak, že nadále „komerční“ kupovat nebudu, ale zkusím udělat pár těch home made, třeba těch česnekových udělám novou „sérii“ naprosto jistě.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 v 19:35 ® Kantik
-
Chytám na česnekové.
reagovat - Neděle 14. února 2010 ve 22:14 ® tomin
-
na kapry a amury se mi osvěčila příchuť česnek a oliheň. Když si je vyrábím sám tak si kupuju dipi.
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 v 19:19 ® tom_f
-
na rohlíkové bojlies moc nechytam ale občas tam nastrazím s přichutí vanilky nebo medu
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 17:02 ® Bert reakce na …
-
Chytám spíš jen na polotovar-napařovanou housku. Jináč boilis jen nakupované,domácí si z pohodlnosti nedělám, budu to muset taky někdy zkusit
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 16:48 ® Petas reakce na …
-
balu80 V poslední době už rohlíkáče používám velice sporadicky, začal jsem si za pomoci některých zdejších členů dělat vlastní boilies koule takže se věnuji převážně této nástraze případně kukuřici, feeder. Dříve jsem dipoval velice málo, jelikož jsem měl dost problém s dávkováním. Často se mi stávalo, že ryby přijímali raději neochucené domácí rohlíkáče než namočené do dipu ve velice silné koncentraci. Ono opravdu funguje že méně je více a naředit některé dipy do správné koncentrace mě nebavilo. Takže raději čisté než je „převonět“.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 16:39 ® balu80 reakce na …
-
Používáš třeba dipy?
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 16:16 ® Petas reakce na …
-
balu80 – je to mazec, taky jsem si před časem dal 3 letou pauzu, vůbec nesledoval trendy a pak valil oči na pokrok. Tenkrát mi hodně pomohlo právě chytej.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 16:10 ® balu80 reakce na …
-
To je pecka začal jsem teď chodit zase na ryby a čumim co je teď za parády předtím jsem chodil tak před 15 lety a teď je to někde uplně jinde!!
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 16:06 ® Petas reakce na …
-
balu80 ⇒ Tak tak, dříve jsem to používal vcelku hojně, příchuť česnek, ovoce, carp killer… byli mí favorité.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 16:00 ® balu80 reakce na …
-
supr dík! Ještě jsem to nepoužíval tak se zeptám chápu to dobře že pak jen provlíknu háček tou nití a nahazuju?
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 15:31 ® Petas
-
Snad se HaD nebude zlobit, případně to smaž.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 14:16 ® balu80
-
Chtěl bych se zeptat jak si to domací rohlíkový boilies vyrábíte?
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 14:02 ® Hony
-
na kupované rohlíkové boilie s příchutí oliheň jsem v srpnu chytil na rybníku kapra 73 a 81 cm.
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 21:15 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Michal2: Já si to taky dělám sám. A když si to chci ochutit koupím si láhvinku dipu. vlastní výroba je levnější a to o dost!
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 19:46 ® Michal2
-
Taky docela cytam na rohlikovy boilie, ale delam si ho sam a prichut nedavam zadnou.....A mam na to stejny uspechy jako na ochucene......
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 19:49 ® Flid reakce na …
-
Já jsem chytal na příchut SKOPEX.Na rybníku na to šel většinou kapr a dokonce i lín a na řece se povedla pěkná plotice ( 35 cm ).Jinak ted už rohlíkově boilie nekupuji dělám si ho sám a příchut mam většinou sladkou nebo smradlavou česnek.
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 18:53 ® Renegade
-
Čau tak tento kapr byl chycen na rohlíkové jahodové bilie má 49 cm. Na rohlíkové boilie to bere na rybníkách kde jsou na to ryby zviklé.Na řece sem na rohlikové boilie ani neskoušel.Jestli chceš chytat kapry tak chitej na kouli o průměru 16mm a 20mm a na to kapry nachytáš,ale musíš na ně počkat,jak se říká kapr si to vždycky najde.Jinak ma testovaný,že mi kapři berou na sladký rohlikový boilie to je jahoda a tokový sladký a jinak berou i na jiný druhy rohlíkovýho boilie. Tak at něco nachytáš dyštak se ozvi tak zatim.
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 18:40 ® ART
-
je to drahý a nikdy jsem na to nic nechyt
reagovat