Vyhledávání
Rohlíkové boilies
27.7.2008 | Radim11 | 17.167 zobrazení | 81 odpovědí
zdarec:) chci se zeptat jaké ROHLÍKOVÉ boilies upřednostňujete nebo na jaké jste už toho dost vytáhli. Tak na velikost 40cm-?? kapra ale i klidně jiné ryby. Spíše ale pro kapry!! Chytám buď na přehradě nebo na větších rybnících. Pls napiště v jakém období na ně chytáte a jaké úlovky jste na něj chytli:-)
díky moc a hodně úlovků
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. října 2012 v 10:46 ® Martin Mošna
-
LuboO>
reagovat - Čtvrtek 25. října 2012 v 15:43 ® lunimus reakce na …
-
LuboO>
no ale podme s5 k teme … tiez som to este nikdy nerobil, ale co tak pouzit miesto muky na posyp pudingovy prasok? … a len uvazujem … jahoda, alebo vanilka?
No a teraz uz uplne vazne … po ranajkach mi na stole ostali po deckach nedojedene rozky so syrom … tak som to skusil zlisovat v mojom homemade lise na pelety … a vyliezlo z toho nieco celkom zaujimave … este par uprav a mozno s tym skusim vyrazit na mreny (parmy)
reagovat - Čtvrtek 25. října 2012 v 15:30 ® LuboO reakce na …
-
lunimus> nerozumies srande? Ha?
reagovat - Čtvrtek 25. října 2012 v 15:06 ® lunimus reakce na …
-
LuboO> ale no … k slovu si sa vzdy zatial dostal, takze to snad tak hrozne nebude
reagovat - Čtvrtek 25. října 2012 v 15:00 ® LuboO reakce na …
-
Martin Mošna> on sa nielen rozpise, on sa aj rozkeca…:DDD
reagovat - Čtvrtek 25. října 2012 ve 13:39 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> A co bude v tom duelu tentokrát?
reagovat - Čtvrtek 25. října 2012 v 1:18 ® osprey reakce na …
-
lunimus> Ako to s nimi vyzerá, to je otázka pro programátora.
Mě by ses mohl zeptat, kdy bude nový Duel. Za chvilku.
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 23:26 ® lunimus reakce na …
-
osprey> hehe … to mas pravdu, ze na absolutnej spici nikdy nebudem … ale medzi TOP X by som sa mozno poctom pridanych pismenok zaradit aj mohol
Btw. ked uz sme nacali temu fishbonov, ako to s nimi vyzera? Ono ani tak nejde o to, kolko ich clovek nazbiera a co si s nimi moze potom urobit, ako o to, ze clovek si sem tam pozrie profily ostatnych s kym komunikuje a lepsie sa komunikuje potom s niekym, kto sa snazi diskusiu sem tam ozivit nejakym prispevkom, ako s niekym, co sa prihlasi raz za mesiac a informacie chce len cerpat, ale podelit sa nechce … a tam pocet nazbieranych fishbonov moze napovedat
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 23:18 ® osprey reakce na …
-
lunimus> Nikdy nebudeš na špici. Fishbony se načítají i mě
Akorát, že já s nimi nic nedělám, nic za ně nechci a jsou mi fuk. Ale při mé aktivitě dané mým postavením mi to přibývá nehorázně.
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 22:59 ® lunimus reakce na …
-
Martin Mošna> v podstate mas pravdu, ze som divny
… nastastie sme kazdy original
… je problem, ze moje komentare su „kusok“ dlhsie ako je miestny priemer?
Je fakt, ze ak by fungovali fishbony v zaislosti od poctu pismen a nie poctu prispevkov, tak by som bol asi rychlo na spici
reagovat… ale co uz, ked som taky ukecany
- Středa 24. října 2012 ve 22:16 ® Martin Mošna reakce na …
-
lunimus> stíham…ale ej to takovy divný…jen pár lidí tady piší tak dlouké komentáře
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 22:01 ® lunimus reakce na …
-
Martin Mošna> co to snad pisem moc rychlo a nestihas citat?
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 21:55 ® Martin Mošna reakce na …
-
lunimus> Ty se vždycky rozepíšeš…
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 21:50 ® lunimus reakce na …
-
MIG-35> nemal by som teoreticky problem, ak by mali velky hlad a boli by odkazani na to, ze musia tu kacku zozrat … ale trafit ju sutrom z roztopase, to je trochu moc …
Tiez si nerobim problemy s tam, ked niekto robi nieco, co nema zasiahnut … a pred par rokmi sa mi podaril celkom slusny kusok … siel som vysypat smeti a pri nasom konajnerovom stojisku traja mladeznici kamenmi rozbijali murovanu skrynku plynovej pripojky … tak som sa na nich osopil, ze co robia … oni samozrejme ze nic a bol som im celkom za vtipneho, ale mali respekt natolko, ze ked som ich nechal nastupit k muru, tak posluchli … miesto flinty a odstrelu som si ich odfotil so slovami, ze ked to najdem este viac rozbite, ze tieto fotky odovzdam na policii
… to chalanom riadne zredlo a ze co ak to teraz niekto bude rozbijat dalej? … hovorim .. mate smolu chalani, vas som tu prichytil, tak to teraz strazte, nech to nikto viac nerozbije a odysiel som …
Najblizsie 2 tyzdne som ich videl pobliz koleckovat na bicykloch a fakt to strazili
)
…este info pre rypakov
reagovat.. bezne so sebou nenosim fotak, ked idem vysypat smeti … teraz som siel akurat von na fotovypravu a po ceste som zobral pytel so smetami … tak mali mladenci smolu
- Středa 24. října 2012 ve 21:17 ® Martin Mošna reakce na …
-
MIG-35> no… rybaření nejspíš bude vžití do mladí
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 20:59 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> Já sem malej furt…
reagovatA nikdy sem moc respektu k větším neměl. U vody, když někdo dělá bordel tak je mi jedno jesli je mladej či starej, prostě mu povim svůj násor. Tohle byli 2 mládežníci co se vraceli ze školy. Očividně domu nespěchali tak asi z nudy honili kachny a metali po nich šutry. Chvíli sem je pozoroval a doufal, že toho nechaj, nenechyli. Nemam rád, když se ubližuje bezbranejm na sem docela alegorickej.
- Středa 24. října 2012 ve 20:27 ® Martin Mošna
-
MIG-35> Dělat u vody bordel sem už pár lidí vyděl ale házet po kachnách kamení…Já si doteď pamatuju jak sem byl bytej i za blbosti…a sem za to rád… protože ted vým že to k ničemu bylo
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 20:26 ® Martin Mošna reakce na …
-
MIG-35> :// Já taky nic nechápu… Já jako malej sem z vjetších měl respekt a dneska když jdu tak si dovolí mě nadávat…škoda že jim nemůžu natáhnout…
reagovat - Středa 24. října 2012 v 18:15 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> To je krutá realita!!! Dnešní smradi sou na přezdržku!!!
reagovat - Středa 24. října 2012 v 18:02 ® Martin Mošna reakce na …
-
MIG-35> to je vtip nebo ne?
reagovat - Středa 24. října 2012 v 17:33 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> jj někerym rodičum je třa pomoct s vychovu parchantiku
reagovat - Středa 24. října 2012 v 17:28 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Jo včera sem byl ve městě na rybách a nějaký smradi se snažili dát šutrem kachnám hedšot. Já jim dal pojeb a jak mazali.
reagovat - Středa 24. října 2012 v 11:12 ® džigit reakce na …
-
lunimus> zrovna došly,musím nějaké nalovit
reagovat
Šak Kazan to psal, nýd for spíd, tak tu nedávej nějaké konspirační zkratky ´ - Středa 24. října 2012 v 11:05 ® osprey
-
Martin Mošna> Banner je reklamní plocha – to jsou ty blikající obrázky, na které když klikneš, tak se dostaneš do něčího e-shopu a podobně.
reagovat - Středa 24. října 2012 v 10:42 ® lunimus reakce na …
-
džigit> co ty nemas okolo seba deti? NFS – je predsa skratka Need for speed
Bigpista> on si tie knizky brava na ryby na vyrovnanie terenu pod stolickou a teda tvrdenie „sedi nad knizkami“ neznamena nutne, ze by ich cital
reagovat(sorry Martin … toto bol len nevinny forik)
- Středa 24. října 2012 v 10:38 ® lunimus
-
Martin Mošna> baner je reklamna plocha – standartny rozmer ma 468×80px … s rozvojom kvality monitorov , grafickych kariet a vseobecne rozlisovacky sa vytvorili nove priestory pre reklamu a tak vznikli 160×80, 300×300, 500×500, 600×600 a kym prve bannery boli staticke vo formate JPG, alebo GIF, tak sa zacali rozvijat animovane GIF a dnes sa vo velkom pouzivaju bannery vo Flash-i
Bezne sa plati za pocet zobrazeni, pripadne existuju systemy, kde sa plati za pocet klikov na banner a podobne …
Cize umiestnenie reklamneho banneru na stranke je pri sukromnych strankych bud satisfakciou majitela stranky voci poskytovatelovi hostingu, kde majitel stranky dostane priestor zadarmo, ale prevadzkovatel hostingu ten priestor ani konektivitu zadarmo nema … Pri komercnych strankach sa bud vyberaju registracne poplatky od uzivatelov, ale predpokladam, ze asi by si 100,–CZK rocne nedal za to, aby si sem mohol chodit diskutovat … ale hosting tejto stranky nieco stoji, konektivita tiez a aj Osprey musi z niecoho zit a tiez ked niekto napise clanok za ktory dostava financne, ci ine odmeny, na to tiez treba niekde peniazky zohnat … a predpokladam, ze i ked je Had dobry chlap, az taky filantrop nie je … aj on musi z niecoho zivit rodinu … a tak server potrebuje ziskat peniazky. No a to je zavisle od poctu zobrazenych reklam
A na to je tu zas Osprey, aby sa nam tu trocha venoval a udrzoval diskusiu v chode, aby sme mali zaujem sem chodit a aby sme reklamu videli a aby portal dostal svoje peniazky
V skutosnosti je to este ovela zlozitejsie, ale to je na dlhsiu debatu a nema to nic spolocne s rybami
reagovat - Středa 24. října 2012 v 10:11 ® Bigpista
-
lunimus> Těm rybám bych věřil, ale na knihy to nevypadá
reagovat - Středa 24. října 2012 v 10:02 ® džigit reakce na …
-
lunimus> to je čo?Nějaká strana u vás za čárou?
reagovatMluv hezky česky,teda slovensky
- Středa 24. října 2012 v 9:52 ® lunimus
-
pani … tak teraz ste obaja trafili vedla … to, ze Martin nevie, co je to banner znamena, ze sedi viac na rybach a nad knizkami, ako nad NFS
reagovat - Středa 24. října 2012 v 9:31 ® Kazan
-
džigit>
reagovatto taky