Chytej.cz

Prut na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | 3.555 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem pevně rozhodnut,že si pořídím vláčák na sumce,ale nevím,který.Četl jsem články od HaDa,který tam píše o Balzer Magna. Po tomto prutu jsem se pídil,až jsem objevil pouze Balzer Magna Matrix a domnívám se,že to zrovna on není. Jestli víte o nějakém odkazu na tento prut,tak napište. Ale pište všichni,kteří by mi mohli doporučit kvalitní,uhlíkový s kevlarovou „punčoškou“,se kterým jste spokojeni a který vás nikdy nezklamal a napište i odkaz na něj!Zatím díky,denyg

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 15. prosince 2004 v 8:46 ® pikos
pikos

denyg: od fa. DAM mám na sumce na vláčení Green Kolibris 270cm, 40–80g. a je výbornej. Dnes už se nevyrábí, ale má nástupce v Green cross power. Tahle řada je levnější než Sumo, ale myslím si že je povedenější. Pruty jsou ve stejné kategorii lehčí, což u těžké vláčky po hodině házení náležitě oceníš. Mrkni se na www. fishing. cz a  srovnávej.

reagovat
Středa 15. prosince 2004 v 0:06 ® jaryn

denygu , denygu, ty všetečný mlaďochu ty nás tady trénuješ.

1. Magna jsou výborný pruty, já mám magna Majesty PIKE 80– 20G, lehoučký, ale nekupuj si to . Zlomil jsem ho(mojí chybou) a mám jen jednu polovinu již celý rok a tak už mi to zůstane. Servis stojí díky Balzerovi za hovno, 2× jsem posílal do Němec email.
  2. Osobně bych šel, vlastně jdu do PENN
  3. Je na to čas, budešli mít možnost přijeď na výstavu 16.3. do Brna. Bude tam i námi milovaný a uctívaný HaD. Podíváš se po firmách , pokecáš a pak do toho vlítneš. Já si tam kupuji „těžký“(mám „lehký“ 8–28g, „střední“ 10– 40g) vláčák na sumce a na moře
reagovat
Úterý 14. prosince 2004 ve 22:58 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaD:To teda čekám,čekám rovnou sumce 60kg,na té naší říčce,kde je sotva 1 m hloubky!!:-) :-) :-) Ne,a vyrábí se tento model i v menší gramáži??Jinak mě přijde solidní!!

reagovat
Úterý 14. prosince 2004 ve 22:54 ® HaD
HaD

denyg: pokud čekáš velký ryby 20 kg a vejš tak yo, jinak zbytečně těžký

reagovat
Úterý 14. prosince 2004 ve 22:34 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Hej,myslíte si,že by na sumčí vláčenou byl dobrý DAM Sumo,300cm,2dí­ly,150g gramáž,sic očka a korková rukojeť??

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 v 9:21 ® Boxer

Ja jsem si letos do Norska na lososy poridil Balzer Boat 200 (100–200 g). S tim bys myslim vytah i zraloka .

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 v 7:53 ® doktor

Pozri si www. saenger-tts. com. Ten Saenger vlačák je vraj dobry. No a pozri si moju oblúbenú www. sportex. de. A môžeš skúsiť www. zebco. de ale daj pozor na úchyt navijáku kúp iba ak skúsiš v predajni na tvoj naviják.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 12:40 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

A ten prut magna matrix je dobrý?Nebo co bys ještě z prutů doporučil na sumary??

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 0:12 ® HaD
HaD

denyg: to není žádnej speciál.. kdysi jsem si ho koupil do Norska na lososy a používám ho teď na těžší vláčku-větší nástrahy na sumce

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 23:10 ® Milky
Milky

Balzer má svoje poklady uschovány na webu www. balzer. de a pruty, o kterých tu básníš jsou www. balzer. de a stranách náspedujících. Balzer je katalogový prodejce působící v D, F, A. U této firmy oceňuji to, že i mě, do bambusové republik pošle katalog! O distribuci se snaží pan Fraus z Plzně. Každý rok představí nějakou novinku, což na letoš byl model Magna Matrix MX-9. Za pozornost určitě stojí vláčecí návnady Colonel a Elastoflex. Před čím bych chtěl varovat – to jsou navijáky. Podle parametrů a ceny jsou opravdu grandiózní, ale v praxi je to ::hrachovina::. Pro milovníky feedru tam je ojedinělé řešení špičky, který je opravdu originální www. balzer. de se systémem osmi výměnných špiček.

reagovat