Vyhledávání
Máte s nimi skušenosti ?
24.7.2008 | Renegade | 2.455 zobrazení | 10 odpovědí
Má někdo skušenost s pruty Shakespear ??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. července 2008 v 17:40 ® Petas
-
Jak již tu zaznělo dříve to byla značka s velkým Z, mám doma jeden starý ekzeplář a nebál bych se ho používat i dnes.
reagovat
V květnu jsem řešil otázku levných prutů na položenou na lov úhořů a měl jsem v krámě Shaky v ruce a rozhodně bych do této značky nešel. Humpolácké pruty které svou cenou nedosahovali kvalitě. - Pátek 25. července 2008 v 17:14 ® Czudko
-
Ano drive velmi kvalitni znacka… Dnes, ve stejne cenove hladine sezenes daleko kvalitnejsi nacini. Rozhodne nedoporucuju, pruty jsou vetsinou tezke a nemaji dobre vlastnosti…
reagovat - Pátek 25. července 2008 ve 14:37 ® inspo
-
Já s touto značkou také nemám žádné osobni zkušenosti, ale prý to bývala ve své době kvalitní značka. Jak je to vypadá teď to nevím, ale je pravda, že na trhu je tolik značek, že si člověk neví co vybrat.
reagovat - Pátek 25. července 2008 ve 14:34 ® Radim11
-
ne
reagovat - Pátek 25. července 2008 v 9:03 ®
-
Když se v 70. letech v prodejnách objevily první pruty Shakespeare (EKONOMY) oranžové barvy, kdo si je pořídil, byl za hvězdu a u vody budil zasloužený obdiv…Dávno je tomu a s vývojem doby je mnohé jinak, nicméně můj syn, dneska už dospělák se vrátil po letech znova k rybařině a i „šejkspíry“ opět používá k naprosté spokojenosti. Je to dobrá značka.
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 ve 21:58 ® PepaČadek
-
můj první prut, druchema wonderod -licence Shakespeare. byl perfektní (tehdy). Mě bylo děvět, a nikdo z ostatních kluků u Blanice nic podobnýho neměl, oproti laminátům po dědovi to bylo jako ferrari vedle stodvacítek. Na tom Roen a bylo…položená, plavačka, přívlač…ideální na všechno. takže shakespeare je těžká nostalgie
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 ve 21:35 ® cruel00
-
Já mám kapráky on nich a pohoda.
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 ve 21:16 ® Vydrain
-
Zkušenosti se píše se Z …
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 ve 20:22 ® ART
-
Jednou z nedostatku penez a z nutnosti pruju jsme si jeden koupil musel jsem vyměni očka vypada z nich ta keramika ale ted se mi vali doma p.s. pise se zkusenosti ne skusenosti
reagovat - Čtvrtek 24. července 2008 v 19:24 ® Deleted
-
Jo. Koupil jsem si feeder Solara 3,6 a používám ji na přívlač. Supr prut za normální prachy…
Na přívlač na velké vzdálenosti je fakt dobrý…
reagovat