Vyhledávání
malá anketka pro vláčkaře
19.7.2008 | inspo | 9.684 zobrazení | 99 odpovědí
Když jsem se dnes vracel od vody a truchlil nad další třpytkou, o kterou jsem přišel, tak mě tak napadlo udělat takovou anketku. Zajímalo by mě o kolik nástrah každoročně obohotíte naše vody, případně stromy :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 28. prosince 2008 ve 23:02 ® Mr.Stick
-
Nikdy jsem to nepočítal, ale bude to tak cca 25 woblerů, cca 100 gumových nástrah a cca 15 kusů plechu a marmuch.
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 ve 22:30 ® emiliano
-
Mraky…a peněženka jenom chudne..ale od té doby co mám spltanou šňůrku tak většinou narovnám háček
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 ve 20:29 ® mirmen
-
hmm, těžká otázka, protože to nepočítám, ale odhadem : UL – marmyšky .. od 10 do 30 ks
- lehká až střední přívlač na „gumy“ .. 200–300 ks
- těžká přívlač " gumy" .. cca 20–30 ks
- plandavky .. cca 20–30 ks
- ostatní .. do 20 – 50 ks
- Neděle 28. prosince 2008 v 18:53 ® talE
-
Tak to jsou celkem slušné score tady, ale zajímalo by mě, kdo si z vás tady pamatuje co přesně utrhl a hlavně kdy. do z vás by si pamatoval že ucpal v červenci twistra o veverku, když je každodennně naloženej u vody? Já si sotva pamatuji co jsem utrhal minulí měsíc a že to byl wob oblíbenej (můj)
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 v 16:14 ® Kublaj
-
Radši to nepočítám
reagovatkdyž už krabička zeje prázdnotou tak jdu a doplní
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 14:20 ® Filip00
-
gumy 25 – a to se je teprve učím vodit, třpytky 4, wobler 3, myslím že nejvíc se nechávaj gumy s kulatou hlavičkou ty dobře sedí mezi kameny
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 13:10 ® Kubajs
-
10rotaček,1wob,asi 20gum,
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 8:46 ® baddy73
-
Tak jsem to spočítal.Letos už ven asi nepůjdu, takže se to číslo moc nezmění(doufám.) Z těch které se mi nenávratně podařilo někde zavěsit postrádám 3×Hornet(1×strom,1× něco ve vodě,1× štička kolem 50cm), 1×Slide (něco ve vodě), 1× rotačku Vibrax (něco ve vodě),8–10gum od Stormu.(tam si přesně nepamatuju, kde vysí.). To „něco ve vodě“ neznamená v žádném případě rybu:)
reagovat.Takže v průměru skoro každou pátou vycházku o něco příjdu
. A letos jsem ani žádnou nástrahu nenašel. Asi se kolegové zlepšují…
- Středa 3. prosince 2008 ve 23:20 ® fish-team-voda
-
Já jsem urval 2 woby,dvě třpytky a asi 5 twistrů…a to vláčím celkem často…
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 17:23 ® Leonardo
-
Tak vody jsem obohatil o 2 woblery Rapala, několik dobrých rotaček, twystrů- cca 20ks, ale většina jich zůstala na stromech ikdyž umím nahazovat přesně, ale někdy se zapomenu podívat nad sebe a už tam visí.....
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 16:35 ® Mar10
-
nepočítaně twisterů několik rotaček a zatím jen jednoho woba.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 20:42 ® petrcech
-
kolem 5 plandavek a 25 twisterů
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 19:59 ® farnas
-
Ja jsem tenhle rok ztratil tak 30
reagovat
dost me to stve. - Sobota 22. listopadu 2008 v 19:55 ® Losfedos
-
ja toho tam necham dost ale stim nic moc neudelas jen to musis dokoupit
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 v 10:16 ® kamos007
-
no já do vody letos přidal pár twisterů jinač nic.
reagovat - Sobota 30. srpna 2008 ve 22:09 ® paia
-
dneska 8 hodin vláčky v kuse, jedna Meppska s modrýma tečkama zůstala na stromě, jedna marmyška pod kamenem, další Meppsce jsem při zamačkávání protihrotu ulomil špičku a ještě dvě Meppsky zohnuty, snad půjdou narovnat, aby správně chodily. ale zachytal jsem si každopádně parádně, akorát by mě tak nemusely bolet záda.
reagovat - Sobota 30. srpna 2008 ve 21:11 ® EDYS reakce na …
-
Ja nejsem ani zavodnik a taky to nepocitam..
reagovatradsi
- Sobota 30. srpna 2008 ve 20:07 ® Michal2
-
Vláčím teprve první rok, ale už jsem uthr asi tak 10–15 nástrah (naštěstí většinou gumy.....).
reagovat
A počítám s tím, že jis jěště několik utrhnu… - Úterý 26. srpna 2008 ve 20:41 ® ZANDER
-
jako ligovej zavodník v přívlači necham hlavne na zavodech obcas i na klasickejch vychazkach k vode spoustu nastrah, proto uz to ani nepocitam!
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 ve 13:18 ® novas32 reakce na …
-
edys: pri trose zkusenosti se snorchlovanim uplne hrave. akorat nezapomenout tlakovat, jinak si zadelas na maler, kdyz ti pod vodou praskne usni bubinek, ztracis orientaci a ve vetsine pripadu se utopis. doporucuju vyzkouset nejdriv v bazenu
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 ve 13:05 ® EDYS reakce na …
-
Do 5 metru jo?to bych te chtel videt..
reagovatjen tak..
- Pondělí 25. srpna 2008 v 0:26 ® kory
-
Stači mit dobry dech a umnět vyrovnavat tlak . pak najit čistou přehradu s par kořeny nebo rovnou celymi stromy . Do 5 metru se s trochou cviku potopi každý na kořenech je toho habaděj na každy nadech 4 tWistry a sem tam nějakej wobler nebo rotačka
reagovat. za 9 h stravenych ve vodě asi pul kybla . některym stači vymněnit hačky a jsou jako nove. ještě si udělat potapječskou licenci a mužete si otevřit shop s rybařskymi potřebami
- Sobota 9. srpna 2008 ve 23:47 ® Kubah
-
Letos jsem tam nechal asi 6 rotaček a kolem 20 twistrů a wobler žádnej protože na ně nechytám
reagovat - Pátek 8. srpna 2008 v 15:13 ® frenki
-
mckvak8: To máš pravdu ty zamrzí, ale co bych pro ty dravečky neudělal
reagovat - Pátek 8. srpna 2008 v 10:16 ® Kobr
-
v létě si pro to vlezu, a pokud chytám na zimu mám šňůru, která mě zatím nezklamala a všechno jsem si vyškubnul zpátky
reagovat - Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:50 ® Fugas
-
Chytám v poslední době spíš už jen na internetu.....a zbrojím na to kdybych se někdy dostal k vodě, takže mě nic neubýva
reagovat.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:40 ® baddy73
-
Ahojky, zajímavé téma. Když se nad tím zamyslím tak každý rok doplňuju krabičku zhruba tak za 1000,–kč a mám tam toho pořád stejně. Takže to zatím každý rok odnesou 3–4 woblery a nějaké gumy.Pro woba se snažím zachraňovat ale na gumy kašlu
reagovatS třpytkama moc nechodím protože jem s nima věčně váznul -asi to ještě moc neumim
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:52 ® Marfi69
-
To by mohl být docela dobrý podnikatelský záměr -->> Nechat upustit pár řek a přehrad, potoků a říček a s hledačkou kovů se vydat po jejich březích… Možná by z nás byli docela rychle milonáři…
reagovat - Čtvrtek 7. srpna 2008 v 9:47 ® Padis reakce na …
-
dam-máš pravdu lepší to nepočítat.
reagovat - Čtvrtek 7. srpna 2008 v 9:08 ® dam
-
Koukám, že jedině Jiris si z toho dělá legraci. Doporučuji nezávodit, protože náklady na rok lezou v nástrahách do závratných výšek. Podle toho, kdo chce kolik investovat a mít dostatečnou zásobu. Ve vodě jich zůstanou mraky. Nikdy mě to nenapadlo počítat, radši, bo by mě mrsklo…
reagovat