Chytej.cz

malá anketka pro vláčkaře necteno

19.7.2008 | inspo | 9.682 zobrazení | 99 odpovědí

Když jsem se dnes vracel od vody a truchlil nad další třpytkou, o kterou jsem přišel, tak mě tak napadlo udělat takovou anketku. Zajímalo by mě o kolik nástrah každoročně obohotíte naše vody, případně stromy :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. srpna 2008 ve 22:58 ® Marfi69
Marfi69

Pro jednu jsem zkoušel dojít – ale voda byla hluboká (tak po krk a studená) ale kvůli třpytce se neutopím… Když jsem měl pletenku, nešli za tím a když jsem dal vlasec, rval jsem to o kamení a kořeny… Ale i tak to byl krásný den. Ca. 30 okounů, 1 bolínek – všechno plave dál.

reagovat
Středa 6. srpna 2008 ve 22:41 ® inspo reakce na …

Marfi69> to potěší že :-((

reagovat
Středa 6. srpna 2008 ve 22:39 ® Marfi69
Marfi69

Za dnešní vycházku na Lužnici celkem 4 Meppsky…:-(( (Aglia Long) takže cca.+/- 200,– Kč.

reagovat
Středa 6. srpna 2008 ve 20:49 ® Kuba V. reakce na …

scootrovka: budiž ti to výstrahou používej lanko a trojháky bez protihrotu:) A k otázce zatím jsem urval cca 30gum. Raději si to nezapisuji a nemyslím nad tím. Mohlo by se stát že bych moc truchlil:D

reagovat
Středa 6. srpna 2008 ve 12:49 ® kajik123

Dnes jsem byl ale nic!Těšit mě může že jsem nic neutrhnul a naopak vytahnul z vody woblera pěkného jako nový!Tak že jsem si nakonec něco od vody přinesl!

reagovat
Pondělí 4. srpna 2008 ve 22:55 ® kajik123

Letos zatím 1 wobler,3 rotačky a 1 twister.Chytám na řece Ohři.Zatím to jde!

reagovat
Pondělí 4. srpna 2008 ve 22:12 ® scootrovka
scootrovka

Já byla s vláčkou na 14dní Nechranicích asi 3 den pobytu jsem zkoušela woblera v barvách okouna .Měla jsem 17 vlasec a něco mi ho ukouslo vypadalo to na malou štiku.Tak jsem truchlila nad nejlepším woblerem a přemýšlela že si budu muset sehnat jiného.A světě divse.2 dny přes odjezdem jsem si byla zaplavat,koukám na dno a řikám si „chudám malej okunek,zase to schytal od bolena“.Tak se potopím a že se na toho okouna podívám a co se nestalo zapíchl se mi trojhák do prstu.A on to byl můj milovanej wobler.

reagovat
Pondělí 4. srpna 2008 v 7:41 ® čabi
čabi

Každoročně utrhnu tak 30 gum a 3 rotačky.Woblera jsem ještě nikdy neurval i když jsem s nima hodněkrát uvázl.Naštěstí to téměř pokaždé pletenka zachránila.

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 ve 21:55 ® MadMack

do teď 1 wobler, 10 smáčků, 2 rotačky, marmyšky nepočítám. Nebylo by lepší se za ty prachy ožrat :-D

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 ve 21:06 ® Filip00
Filip00

20 vycházek 3 woblery a 4 třpytky

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 ve 13:15 ® dudu

Letos mám nějakej mizernej rok, ještě nemám ani 30 vycházek a už sem utrhl jednoho twistra a u jednoho mě něco uhryzlo ocásek.

reagovat
Sobota 2. srpna 2008 v 15:00 ® paia
paia

tak mám svoji letos první utženou nástrahu při přívlači – marmyška zůstala pod betonem.

reagovat
Sobota 2. srpna 2008 ve 12:00 ® Vlaštovka
Vlaštovka

no… každej rok tam zahučí tak 15 rotaček a letos sem začal smáčkovat a už jich tam asi 5 zůstalo na věky.

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 ve 22:56 ® jiris
jiris

Letos trhám strašně moc 2 twistry a 1 hlavička.

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 ve 22:19 ® inspo

jak tak čtu, tak vidím, že mám ještě co dohánět :-)

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 v 19:37 ® Tomik
Tomik

Když to tady čtu, musím se smát. U mě to jde do stovek kusů, převážně twisterů. Letos už mám cca 130 hlaviček pryč.

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 v 19:34 ® ART reakce na …
ART

frenki: ty rapaly dosti zamrzí ne?

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 v 19:26 ® frenki
frenki

Tak letos to už je tak kolem 10 rapala nepočítaje gum a plechů a to toho je ještě dost přede mnou.

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 v 17:50 @ ???

…včera ve Spytihněvi hned pod jezem 3 rapaly a plandavka. Vždy v proudu. Musí tam být nějaké nové větve či co. Jo a ani ťuk…

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 v 16:26 ® Tycoon

Minulí rok jsem chytal pořád veverky na stromech mi skončili 2 woblery,1 twistr a nespočet rotaček. :-)

A letos zatím nic.

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 ve 12:45 ® paccco
paccco

Letos to odnesla pouze jedna rotačka a to se mi ještě vypnula z lanka.....

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 ve 23:22 ® hecht
hecht

Tak v sobotu jsem zatím utrpěl největší letošní ztrátu. Rapala prop – chycen několikasetletý dub.Bohužel větev sahá nělokik metrů nad vodou – dost hlubokou.Měl jsem vrtulkáč jediný, tak mi to dost s…

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 22:00 ® skwor
skwor

Chytám na mělčích vodách, kde není problém si pro nástrahu dojít, ale už jsem tam letos nechal jedno Salmo a jednu Rapalu. Ty zůstaly tam, kam dojít nešlo :-))

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 21:55 ® inspo

no tak vidím, že toho ve vodě zůstává dost…to aby se člověk bál vlézt do vody bosou nohou :-)

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:00 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> ne to nepočítám,protože jsem ho neurval(už jsem měl přeplněnou krabičku tak jsem se ho musel nějak zbavit :-D DD)

Pojď pokecat do jihlavských revírů

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 v 11:57 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> A počítáš tam i to kopyto co sis hodil do vody?? :-)) )

Jinak já letos urval 1 třpytku a asi 20 twistrů.

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 v 11:48 ® Salmo
Salmo

Dobrá otázka :-)) )

No tak minulý rok jsem toho urval až moc(kolem 100 twisterů,asi 10 třpytek a jednoho woba).A letos mám krásnou bilanci díky zakoupení FireLine(0,15 mm) – narovnávám háčky,tahám pařezy,hadry a jiný bordel z vody(někdy se nestačím divit co všechno lidi do tý vody hodí,třeba před 14 dny jsem z řeky vyndal pneumatiku…)

Takže za letošek jsem pohřbil asi 15 twisterů a jednoho woblera – při náhozu prasklo lanko,doteď nemůžu pochopit jak se to mohlo stát :-( (((((

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 v 11:27 ® paia
paia

nemam zatim za sebou moc vychazek, ale pokud jsem nekde visel, tak jsem se zatim vzdy dokazal z toho dostat, takze ma vybava je prozatim neztencena. jinak bych do hlubsi vody asi ani pro woba nevlezl, na to jsem moc linej.

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 v 11:26 ® okoun27

letos jsem akorát utrhnul jednu třpytku a ripera

reagovat
Středa 23. července 2008 v 15:47 ® ART
ART

leonardo: a to pro ty mástrahy nelezeš? treba pro trpytku nebo woba twistra bych tam nechal asi taky

reagovat