Chytej.cz

malá anketka pro vláčkaře necteno

19.7.2008 | inspo | 9.681 zobrazení | 99 odpovědí

Když jsem se dnes vracel od vody a truchlil nad další třpytkou, o kterou jsem přišel, tak mě tak napadlo udělat takovou anketku. Zajímalo by mě o kolik nástrah každoročně obohotíte naše vody, případně stromy :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Neděle 20. července 2008 ve 22:22 ® kaco
kaco

Petrov zdar! To je veľmi ťažká otázka. Ja dravce vyhľadávam aj v prekážkach, padnuté stromy, kamene tak s tým určite počírtam, že dáky ten kúsok ostane tam, radšej to nepočítam čo to stojí, ale sú dni trhacie a normálne. Jedno je isté na kúpalisku nič neutrhneš ale ani nič nechytíš.( nožno niečo čo sa nechytá na udicu )Je to stále to isté. Investovať do rapalky alebo stačí aj gumka. V cene úspech nevidím. mnoho voblerov za normálnu cenu pracuje rovnako ako rapala, ale rapala je rapala. Tak sa drž!

reagovat
Neděle 20. července 2008 ve 22:00 ® tinca
tinca

Čau.Letos se mipovedlo pověsit asi tak 5 kousků woblerů,a dnes dva,ou :-)

reagovat
Neděle 20. července 2008 ve 20:40 ® yerrx
yerrx

do tolika neuim:) tak vetsinou kolem 30 twistru a ruznych gum, 10 trpytek a tak 10 wobleru…

reagovat
Neděle 20. července 2008 v 19:52 ® ART
ART

letos uz nemam rapalu rti trpytky a milijardu twistrů

reagovat
Neděle 20. července 2008 v 10:41 ® inspo

No já taky chytám hlavně na rotačky a už jsem přišel o 7 kousků. Ty vody jsou čím dál víc zanesene marasem :-)

reagovat
Neděle 20. července 2008 v 10:08 ® Piranha
Piranha

Ja lovim prevazne na rotacky a necham jich spis na strome nez ve vode tak okolo 10 ks za rokwoblery max 1–2 gumy tak 3.

reagovat
Neděle 20. července 2008 v 9:12 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Letos jsem si udělal radost a koupil jednoho třídílného ďáblíka.Dva měsíce před zahájením jsem se obden chodil dívat do šuplíku jak se mu daří.Přišel den D , druhý nához a byl v pr… ,no bral jsem to jako nutnou daň Orlickým bohům a zakoupil nového navlas stejného. O týden později , první nához, šnůra udělala nějaký oko nebo co- rána a wobler poznal vodu už utrženej. Bohužel dost daleko od břehu a bohužel už téměř v naprosté tmě. Záchraná mise nebyla, byl jen obrovský vztek doslova mi šla pára z uší… Jinak to jde občas nějaká guma takže zase takový pokrývač dna nebo stromků nejsem.

reagovat
Neděle 20. července 2008 ve 2:07 ® rgb23
rgb23

Múúhehe, dobrá otázka:-)

reagovat
Neděle 20. července 2008 v 1:36 ® hecht
hecht

Tak tohle řaději neeviduji. Woblerů tak max 4 ks pro ty se většinou koná záchranná mise. Ale gumy to bych radši nepočítal.Letos jsem v jedné zákrutě Zeleného pekla za cca 20 minut pogumoval dno až hanba.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1