Vyhledávání
Jak na Lipně
15.7.2008 | r.o.b.a | 2.650 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj všem, kolem 15.8. se chystám s karavanem a lodí na Lipno k Horní Plané, pravděpodobně na ranč u Kukačků. Hodlám chytat dá se říci vše, ale chtěl bych hlavně přívlač. Echolot mám, tak snad pomůže. Ale budu vděčen za každou radu, máte-li někdo zkušenosti s tímto místem. Předem díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 31. července 2008 ve 23:09 ® r.o.b.a
-
díky uvidíme třeba se něco změní zázrak
reagovat - Pátek 18. července 2008 ve 22:48 ® BigMike reakce na …
-
Okun: a kde vidíš příčinu toho to stavu? Byls na tom semináři 16.5. ve Frymburku? Sleduješ dění okolo „nápravy“ toho všeho? Jak to vidí ostatní domorodci? Prožívám to těžce, ale jezdil jsem na Lipno tak 4–5× do roka, takže relativně mě to tolik nebolí, co musíte ale prožívat vy, místní?
reagovat - Pátek 18. července 2008 v 15:54 ® okun reakce na …
-
Lipnoooooooooooooo? To je rybářské tabu. Chytám zde už od malička ale to co se tady děje nyní to je ůplně na ........... .Je mi smutno když dneska tzv. Lipeňáci skoro nevidí pořádnou štiku, candáta neboooo okouna. Dříve to byl rybářský ráj ale ta doba je už pryč bohužel. Jasně, kapra zde chytneš při troše štěstí krásného ale mi tady dravce už skoro neznáme.
reagovat(((((((
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 20:40 ® BigMike reakce na …
-
Moje řeč! I když se tam už moc z dravců nechytne, ta příroda vůkol, ten klídek, ta pastva pro oči a uklidnění duše za to stejně pořád stojí! I když sem tam dravčík by tomu dal třešničku:) Budu mít dovču, na L.P. stejně mrknu! Třeba už na druhé straně porostou i houby:))
reagovat - Středa 16. července 2008 ve 21:35 ® řeznik reakce na …
-
Tak to je opravdu smutné.Musím říci že to je vskutku krasná voda a to nemluvím o okolní krajině.To se u nás v sč moc nevidí.Škoda jen že,situace je jaká je.Trochu mě mrzí že titulek jaký Lipně dávají cestovní kanceláře a poskytovatelé ubytování „rybářský ráj“ už není pravdou.Ale v žádném případě nelituji těch 250 ujetých km.Každopádně jsme si s rodinou užily krásnou dovolenou.Dík
reagovat - Středa 16. července 2008 ve 20:41 ® bombardák reakce na …
-
řezník-chlape je to smutné,ale /BigMike/ má velkou pravdu. po 14 dnech na Lojzových Pasekách občas nějaký okoun na gumu a to po hodinách vláčení z lodky v pařezovkách po kilometrech vláčení za lodkou ti občas pípne ryba v rakovské zátoce což je z lojzovek skoro 10 km veslování. vždy jedu na Lipno pro možnost lovu dravců, vláčkou nebo na plavačku. těch pár vysazených kapříků nechávám na pokoji. ty můžu lapat doma. navíc i potřebná nostalgie po vzpomínkách na otce,tvrdého jihočecha i radost z úžasné krajiny a zdejších lidí.
reagovat - Středa 16. července 2008 v 16:10 ® řeznik reakce na …
-
Jo jo,dík za objasnění roburova odkazu na můj příspěvek.
reagovat - Středa 16. července 2008 v 16:06 ® BigMike reakce na …
-
Prostě a jasně – Lipno je, co se týče rybařiny plonkové! Teď tam byl kámoš na Lojzovkách celý týden, na rybku večer a ráno bez záběru, ani šupinu neviděl. Kapři a cejni jdou, to jo, ale dravci v útlumu!
reagovat - Středa 16. července 2008 v 15:32 ® řeznik reakce na …
-
Chlape,jak to myslíš?
reagovat - Středa 16. července 2008 v 11:52 ® bombardák
-
doufám, že to bereš sportovně.?poslední 2 roky mám pocit na lipně, že dělám pro své zdravotní problémy,čim dál víc. tedy klid a sběr hub. s rybami se nějak nepotkávám. echolot ti bude na 2 věci:na ho…a na nic.budeš mít možnost sledovat krasné pařezovky,staré koryto vltavy no prostě místa, jak ze zájezdových kalendářů. veslování je zdravé na bolesti zad a veselost je sůl života.
reagovat - Středa 16. července 2008 v 8:18 ® Robur
-
dobrý počtení o Lipně je tady
reagovat - Středa 16. července 2008 v 0:17 ® regulus reakce na …
-
A co mu má kdo první říct???
reagovat - Úterý 15. července 2008 ve 23:15 ® Salmo
-
Robur>
reagovat - Úterý 15. července 2008 ve 23:08 ® Robur
-
tak kdo mu to řekne první?
reagovat