Chytej.cz

Ryb. uspechy na rybnice Hodkov necteno

14.7.2008 | grinner | 2.772 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim vsechny, mam na vas prozbu…chytal jste tady z vas nekdo na tomto rybnice( rybnik hodkov).nasel jsem tento rybnik v jednom casopise a zaujal me.premyslim o nasteve a nevim zda to ma vubec cenu,tak prosim zdelte mi vase skusenosti s timto rybnikem..predem dekuji za odpoved a mej te se

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 22:48 ® zelenka

Zdravím rybáře od roku 2010 se změnil provozovatel podmínky lovu i zarybnění rybníka. Budu rád když někdo zde přispěje z letošní nebo lonské zkušenosti s rybolovem děkuji Zelenka

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 22:20 ® sunda.p
sunda.p

já tam byl jednou v červnu batka č 7 a bylo to dobré měl sem štěstí měl sem kapra 54cm a 53cm a od kluka sem dostal amura 68cm je to tam heské dobré místa jsou 7,8,9 a také 6 pokud se tam chystáš jinak sem čekal 6 hodin na pevní záběr a pak tase 3 hodky chjceto mít štěstí jinak jsou tam velké ryby proto berou opatrně tak ahpo petr

reagovat
Pondělí 14. července 2008 ve 22:19 ® grinner reakce na …

tak dekuji,moc jsi me nepotesil,ale tak aspon jsem zase o neco chytrejsi:)sem se koukal na jejich stranky a chlubili se tam jak tam nasazuji ze svych sadek kazdou chvili,tak to asi nebude takova pravda…tak diky

reagovat
Pondělí 14. července 2008 ve 20:46 ® vonderka
vonderka

kámoš tam byl minulej víkend s partou a moc moc zklamanej,lapl jenom jednoho kapříka a kámoši vůbec nic. Na to kolik to stojí tak tragédie,ale třeba chytli špatnej víkend :-))

reagovat