Chytej.cz

Dip na dravce necteno

13.7.2008 | Venouš | 5.271 zobrazení | 15 odpovědí

Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 2. října 2008 v 1:11 ® JiříH

Postupem času jsem u nás vyzkoušel skoro vše dostupné. Kálím do vlastního hnízda, ale říkám tomu odpuzovače. Dokonce jeden sprejový na tresky jsem odzkoušel v Norsku na prťavých kelerech. Byli schovaní u takové skály. Velké hejno a Banjo 1" dobírali spolehlivě. Zkusil jsem střik „dipu“ a kelírci už jenom přičichávali. Jediné, co mně zatím fungovalo, jsou ochucené fixy. Mají rybu donutit kontaktovanou nástrahu dobrat. Candát a okoun a funguje to hlavně ve studené vodě, kdy ryby jsou už líné. Natírám s tím to, co ryba ochutnává, tedy konec nástrahy. Takže u Banja ocásek a u Kopyta koncovou placku. Perfektně i tónují. Výtečný je krab a „Game fish“. V létě byl dobrý „Carlic“. Česnek je zkrátka univerzální. Dříve, ještě když jsme závodili s Waršavany, tak nás ti borci naučili používat tlusté lihové fixy. Třeba zeleným průběžně natírat gumu oil barvy. Nejen že získala perfektní zabarvení, ale ten líh okounům opravdu chutnal. Stojí za vyzkoušení. A kdo někdy vyzkoušel dát na marmyšku francouzský „Mystyc“ s jeho kanagonovou „vůní“ a zkusil tlouště…

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 17:47 ® wenaX
wenaX

jj používám

reagovat
foto/forum/2008/th-img5130.jpg
Úterý 15. července 2008 v 11:08 ® inspo

no já taky dipy nepoužívám a ani to neplánuji zkušet

reagovat
Úterý 15. července 2008 v 9:52 ® Radim11
Radim11

ne nepoužívám

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:22 ® Salmo
Salmo

kua pozdě :-D

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:22 ® Salmo
Salmo

www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz

Tady jsem ti to pěkně vypsal :-)) )

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:22 ® regulus reakce na …
regulus

Bingo. -:)))))))))))))

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:18 ® Venouš reakce na …

Něco jsem našel..je toho spousty,asi opravdu začnu používat vyhledávač a snad budu mít víc uspěchů

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:14 ® Robur
Robur

já vím:-)) , kolik jsi toho našel

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:13 ® Venouš reakce na …

velice vtipné

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:10 ® Robur
Robur

jo, hlavně to tam nepiš fixou, atp…

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:09 ® Robur
Robur

Bože, jeden dobrý skutek denně. Uprostřed monitoru je vyhledávání, tak tam napiš Dip /zkus to i jako DYP:-)) / a dál se budu modlit, že Venouš je tvý jméno a ne přezdívka hodnotící intelekt

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:07 ® regulus reakce na …
regulus

Venouš, jo děsně to smrdí, když se ti to vylije do báglu, nepomůže ani to 5× vyprat.

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:05 ® Venouš reakce na …

Jaký vyhledávač.Já právě dip nepoužívám a zajímalo by mě jestli to k něčemu je???

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:02 ® Robur
Robur

ne, ale používám vyhledávač, co ty?

reagovat