Vyhledávání
Rybářský kemp
11.7.2008 | Futureriver | 6.594 zobrazení | 2 odpovědi
ahoj rybáři rád bych o prázdniny v srpnu vyrazil do nějakého pěkného kempu s pěknou vodou..a hlavně s rybama :) (nejlépe i s dravcema)u nás jich totiž moc neni. anevím kam?(Nejlépe ve středních Čechách ale i ostatní Čechy.)(Představoval bych si chatku s mrazákem,nejsem masař ale jednu nebo dvě rybky bych si přivezl. Předem děkuji za nabídky těm, který mají kempy osvědčené:) ahoj
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 12. července 2008 v 18:31 ® spajda77
-
já sem byl na dovolený ve východních čechách kde mi moje záp. česká ÚS neplatí sou tam u kempu dolce nějáký chatky 3 rybníky jeden chovný jeden koupací s možností chytání(v určené době myslim 6–8 a 19–24 hodin ale asi nej rybník jsou tam kapři a dá se chytit i úhoř švagrovi utekl pěknej tak 80 když ho chtěl výháknout ) a jeden jen chytací chodili jsme na ten koupací porybnej nám poradil že nej je mlaskačka obdivoval jsem ho jedná ochrnutá ruka a sám si poradí a tahá kapry kolem 60ti pokud máš MP celosvazovku tak si ji nemusíš pořizovat pokud ne tak v recepci jen nezapomen papíry jinak se ti to prodraží týdení stojí asi 400 a bacha na recepční sou nový a moc se nevyznaj žádný pravidla ti neřeknou musíš si to zjistitjinak sou mastný pokuty
reagovat - Pátek 11. července 2008 ve 13:41 ® inspo
-
zkus se podívat tady: www.katalog-kempu.cz
ve vyhledávání si můžeš zvolit jaký kraj chceš a hlavně zaměření kempu, kde je možnost vybrat pro rybáře…tak snad najdeš něco co by se ti zamlouvalo
reagovat