Vyhledávání
Revír na dobrou vláčku
30.11.2004 | Zlinsky_lovec | 16.292 zobrazení | 84 odpovědí
Čau lidi,nevíte někdo,kde je na jižní moravě nějakej revír(klidně i soukromý),kde je docela dost štik nebo candátů?Bydlím totiž kousek od říčky Dřevnice,kde ulovit štiku je téměř nemožné(a už vůbec ne mírovou) a chytit mírového candáta je ještě nemožnější. Věděl jsem o jednom takovém revíru,kde se štiky chytali na počkání. Každý pátý hod a byla tam štika okolo 60cm. Ovšem cikáni a pytláci(proti cikánům nic nemám,jsou to taky lidi,ale to co s tou řekou udělali bylo nelidské)udělali s tímto revírem je téměř nemožné!10 pytláků nebo cikánů se domluvilo,začali lovit a během hodiny měli asi 15štik a takové nájezdy se tam konali běžně,takže teď je to tam se štikama jako po bitvě. Chtěl bych si totiž pořádně zachytat dravce,ale nevím kde. Tak vám předem děkuji za vaše odpovědi a zatím,denyg :
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. prosince 2004 ve 20:31 ® sethy
-
No prave ja ju tam mam met taky celej prvni rok!Sakra nejak to budu muset zvladnout
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 23:01 ® Koudy
-
sethy:Já matiku přímo nesnáším a na střední t o byl se španělštinou můj úhlavní nepřítel. Těšil jsem se na VŠ že se jich zbavím . a… hádej co mám hned v prvním semestru. MATIKU Je pravda že ten spolužák je na ni machr.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 17:27 ® sethy
-
Jo no jiris se urcite nudit nebude. kdybys celi 4 roky tou matikou jen proplouval tak by ses ji taky bal
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 15:16 ® Koudy
-
Jo,taky.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 15:10 ® jiris
-
Taky na FBI?
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 14:58 ® Koudy
-
jiris:Ne nechytá, to jenom tak. Ale v druháku je kákoš s kterým chodím na ryby,on mě naučil muškařit a vázat mouchy,dobrý muškař.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 14:53 ® jiris
-
kouty – ne, neznám, on taky chytá?
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 14:43 ® Koudy
-
jiris:jeden můj kamoš z FM je teď taky v prváku na fbi,David Horký,neznáš ho?
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 13:46 ® jiris
-
jo fbi.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 13:05 ® Koudy
-
sethy:sorry sorry,splet jsem si tě s ciffikem,ten je z ovy. Ale i tak tě zdravím
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 12:46 ® Chose
-
Sethy-taky chemik… něco vykoumáme,ať se jiris až vyleze ze školy nenudí…
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 12:42 ® Koudy
-
jiris:mám to stejně jak ty,zkoušky AŽ v lednu. Teď samý započet,zítra započtovka z chemie,ve středu z environmentalistiky. je to pěkně na p. u!Nejsi na FBI?
sethy:na VŠCHT je teď můj spolužák z gymplu a říkal že zatím matika v klidu. jak tak čtu tak jsi Ostravak,zadravím krajana,já jsem z FM.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 22:24 ® sethy
-
Vis jak…
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 22:22 ® jiris
-
Potom kdo tady kecá kraviny D
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 22:19 ® sethy
-
Jo tak takze az ja vymyslim nejak chemikalii a udelalm nejakej atentat tak ty prijdes uhasit jo tak to je OK takze se mozna sejdem i jinde nez u vody
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 22:12 ® jiris
-
Obor – požární ochrana, bezpečnostní technika, ochrana osob a majetku, havarijní plánování ještě nevím.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 22:11 ® sethy
-
Co to zas kecas za kraviny – obor hasic – na to potrebujes vysku a co se tam ucis jak uhasit ohen
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 22:08 ® jiris
-
obor hasič
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 22:04 ® sethy
-
A uz sem si vzpomnel na ten prut – robinson ale stejne nevim typ
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:53 ® sethy
-
Na cem ty myslim obor ebo tak neco. Ale zas letos koncim v pulce kvetna a do skoly nastupuju az na konci zari-tam si vyberu rybarinu na hodne dopredu
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:50 ® jiris
-
Tak to sme dva
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:48 ® sethy
-
Ja stim pocitam ze to budu puset razantne omezit, ale noboj ja si cas udelam, jo na gymplu
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:46 ® jiris
-
cha, cha ........... tak myslím, že ty z rybama budeš muset skončit úplně tak si to běž alespoň zítra užít.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:46 ® jiris
-
Na čem si teď – gympl?
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:38 ® sethy
-
Do prahy na VŠCHT-asi analyza potravin ale bojim se Matiky
reagovatnobo na to samy do brna-uvidime. Tu prahu mam jistou tam me vezmou bez primacek tak fakt nevim uvidime
- Pátek 3. prosince 2004 ve 21:35 ® jiris
-
sethy to neřeš co máš za prut. Kam chceš jít na VŠ. já jsem v ostravě.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:34 ® sethy
-
Nojo no ale u nas nechali zatim kazdej rok projit i ty nejvetsi idioty a k tem se ja neradim. Jo zkouskovy no taky me to pristi rok bude cekat(na cem vubec si) UL mam SPis lehkej feeder protoze klasicky UL mi nevyhovovaly,teda kdyz jsem ho kupoval tak4 roky zpet tak se delali UL jen kolem 2m delky a to bylo malo. Tak sem koupil feeder 0–15g od no to ted nevim mam to dole a za boha si nemuzu vybavit tu znacku. sakra ja si vzpomenu
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:30 ® jiris
-
Zkouskovy, to slova ani nevyslovuj nebo mě klepne!! Zatím mám problémy se zápočtovýma písemkama, zkouškový je až v lednu až
Co máš za ultralajt, taky tě pozlobím to víš, že u matury hodně lidí proletí, zítra by ses měl učit témata do češtiny pěkně literaturu a né žádný ryby
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:25 ® sethy
-
Jelikoz sem byl asi trikrat-tak jen ten zaber na popa(to vis) a pak sem neco velkyho(No na UL prut velkyho)vypl. Jinak jen par okounu kolem 20. Ale zitra to vyjde. Konecne se nemam pres vikend co ucit!Ty mas asi co nevidet zkouskovy co?
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:20 ® jiris
-
A co jsi chyt ty poslední měsíc? Já jen okouny tak do 35 a jednoho ca cca 8–10 cm.
reagovat