Chytej.cz

Revír na dobrou vláčku necteno

30.11.2004 | Zlinsky_lovec | 16.291 zobrazení | 84 odpovědí

Čau lidi,nevíte někdo,kde je na jižní moravě nějakej revír(klidně i soukromý),kde je docela dost štik nebo candátů?Bydlím totiž kousek od říčky Dřevnice,kde ulovit štiku je téměř nemožné(a už vůbec ne mírovou) a chytit mírového candáta je ještě nemožnější. Věděl jsem o jednom takovém revíru,kde se štiky chytali na počkání. Každý pátý hod a byla tam štika okolo 60cm. Ovšem cikáni a pytláci(proti cikánům nic nemám,jsou to taky lidi,ale to co s tou řekou udělali bylo nelidské)udělali s tímto revírem je téměř nemožné!10 pytláků nebo cikánů se domluvilo,začali lovit a během hodiny měli asi 15štik a takové nájezdy se tam konali běžně,takže teď je to tam se štikama jako po bitvě. Chtěl bych si totiž pořádně zachytat dravce,ale nevím kde. Tak vám předem děkuji za vaše odpovědi a zatím,denyg :

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pátek 3. prosince 2004 v 19:29 ® jiris
jiris

Ne vážně nevím kdo to je.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 19:24 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

ne,ale byla by to dobra holka(alespon by mi tolerovala ty nakupy:-))

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 19:15 ® jiris
jiris

denyg – vážně si mě dostal, moje dcera DDDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDDDD .............­........... ty vole :--DDDDDDDDDDD

co líbí se ti?

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 9:32 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

V podstatě na ten intr jdu až za rok a půl,takže jsem v polovině osmičky!!Ale docela mě to ser..,už abych byl na tom intru. jinak mi bude 14!To je vidět,že na tom až tak špatně nejsi!Ta holka v 2. díle přívlač démonů stojatých vod(popisuješ tam popy a popery) je tvoje dcera??

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:59 ® jiris
jiris

No zas tak špatně na tom doopravdy nejsu. Co kolik „zhruba“ chceš vrazit do toho cajku. Řek bych, že moc pěknej proutek je SSGS v 50–100 g, ale to by ti asi po delším chytání utrhlo obě ruce. Seš v devítce, že? Když příští rok jdeš na intr.

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:56 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

tak zas tak špatně na tom nejseš,ne??Ho se zeptám,protože mě to akt zajímá!Zítra zase napíši!!

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:55 ® jiris
jiris

naše cca 80 cm, ale myslím že se dá zachytat téměř všude, zeptej se Big Mike ten je na velký štiky hustej profík. A je ochotnej ti poradit, já su jen rybí šmoula.

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:52 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Na tom cajku na pěnězích nezáleží,dostanu ho asi až 16.června!Jaké am jsou asi(cm) štiky?Asi to tam vyzkouším,jestli je jich tam dost!

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:49 ® jiris
jiris

Jo a na svoji rybu zatím čekám, už nedávno jsem psal, že chci rybu přes 60 a dosud mi „nikdo“ neřekl jak na to!

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:48 ® jiris
jiris

Kolik chceš vrazit do cajku? Něco ti doporučím. Povolenku na to rameno vydává jen MO otrokovice (asi, cenu neznám). Povolenku nemám, ale vím, že tam jsou pěkné štiky

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:45 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jaký cajk??Tam u toho spytihněvu to znám!!Kolik stojí povolenka a cos chytil na tom slepym ramene u belova??

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:42 ® jiris
jiris

To rameno je místního významu – zvláštní povolenka. A na bělově je hodně těžký chytnout jinou rybu než bolena. Je to těžkej jez, dál vyzkoušej spytihněv, veselí a všude kolem, po dvacáté noční vycházce na sumce (bezrybky) od tebe levněji koupím cajk, takže vybírej pořádně!!!

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:39 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jo,pod bělovským splavem jsou super boleni!Tak na to rameno příští sezonu zajedu!!Candáta tam nemám žádného!!

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:22 ® jiris
jiris

Neboj na Moravě se daj chytit i candoši a boleni. Štik sem tam moc nechytil, ale hned u jezu v Bělově je dobrý štičí rameno – RMV, znáš to tam?

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:19 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jako jo,ale tam,kde já většinou chytávám,tam jsou "miminaů,které mají okolo 60cm. Ale na moravě na sumiky bych věděl,ale spíš štiky a candáti mě zajímají.

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:15 ® jiris
jiris

denyg – musíš zkoušet. Na Moravě je sumíků celkem dost.

reagovat
jiris

denyg – musíš zkoušet. Na Moravě je sumíků celkem dost.

reagovat
jiris

Je jich tam fakt hodně, proto jsem to radši napsal hned dvakrát!

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:07 ® pupak

Velky Majku proboha neber ssebou toulovce nebo sadky den pred tim nekdo slovi:-)) ))

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:04 ® BigMike

Chudák Toulovec, zachvíli s ním nikdo nebude chtít na ryby. Jen já, jsme teď na tom stejně:-)) Akorát já o tom s nikým nemluvím, že nic nechytám a tudíž se ani nikam k nikomu necpu:-)) )))) Mám už zařízenou návštěvu sádek – metrové štiky, candáti 70 a výše!!!

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 21:01 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Toulovec,tak jo,ale dyje je docela daleko(na tom nezáleží,klidně bych dojel),ale někde poblíž zlína,nevíte o něcem??

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 21:00 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jiris,kde na moravě a na co??

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 v 11:11 ® toulovec
toulovec

myslím že by Ti nejlíp odpověděl dědek, prej zná na Dyji místo kde jde na každej 3. nához štika okolo 75. Ale mě to ta krysa nechce ukázat kde to je, mě vzal na úplně mrtvou vodu.

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:21 ® jiris
jiris

Vyzkoušej Moravu.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1