Chytej.cz

Revír na dobrou vláčku necteno

30.11.2004 | Zlinsky_lovec | 16.289 zobrazení | 84 odpovědí

Čau lidi,nevíte někdo,kde je na jižní moravě nějakej revír(klidně i soukromý),kde je docela dost štik nebo candátů?Bydlím totiž kousek od říčky Dřevnice,kde ulovit štiku je téměř nemožné(a už vůbec ne mírovou) a chytit mírového candáta je ještě nemožnější. Věděl jsem o jednom takovém revíru,kde se štiky chytali na počkání. Každý pátý hod a byla tam štika okolo 60cm. Ovšem cikáni a pytláci(proti cikánům nic nemám,jsou to taky lidi,ale to co s tou řekou udělali bylo nelidské)udělali s tímto revírem je téměř nemožné!10 pytláků nebo cikánů se domluvilo,začali lovit a během hodiny měli asi 15štik a takové nájezdy se tam konali běžně,takže teď je to tam se štikama jako po bitvě. Chtěl bych si totiž pořádně zachytat dravce,ale nevím kde. Tak vám předem děkuji za vaše odpovědi a zatím,denyg :

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Středa 8. prosince 2004 ve 20:31 ® sethy
sethy

No prave ja ju tam mam met taky celej prvni rok!Sakra nejak to budu muset zvladnout

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 23:01 ® Koudy
Koudy

sethy:Já matiku přímo nesnáším a na střední t o byl se španělštinou můj úhlavní nepřítel. Těšil jsem se na VŠ že se jich zbavím . a… hádej co mám hned v prvním semestru. MATIKU Je pravda že ten spolužák je na ni machr.

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 v 17:27 ® sethy
sethy

Jo no jiris se urcite nudit nebude. kdybys celi 4 roky tou matikou jen proplouval tak by ses ji taky bal

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 v 15:16 ® Koudy
Koudy

Jo,taky.

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 v 15:10 ® jiris
jiris

Taky na FBI?

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 14:58 ® Koudy
Koudy

jiris:Ne nechytá, to jenom tak. Ale v druháku je kákoš s kterým chodím na ryby,on mě naučil muškařit a vázat mouchy,dobrý muškař.

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 14:53 ® jiris
jiris

kouty – ne, neznám, on taky chytá?

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 14:43 ® Koudy
Koudy

jiris:jeden můj kamoš z FM je teď taky v prváku na fbi,David Horký,neznáš ho?

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 13:46 ® jiris
jiris

jo fbi.

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 13:05 ® Koudy
Koudy

sethy:sorry sorry,splet jsem si tě s ciffikem,ten je z ovy. Ale i tak tě zdravím

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 12:46 ® Chose
Chose

Sethy-taky chemik… něco vykoumáme,ať se jiris až vyleze ze školy nenudí…

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 12:42 ® Koudy
Koudy

jiris:mám to stejně jak ty,zkoušky AŽ v lednu. Teď samý započet,zítra započtovka z chemie,ve středu z environmenta­listiky. je to pěkně na p. u!Nejsi na FBI?

sethy:na VŠCHT je teď můj spolužák z gymplu a říkal že zatím matika v klidu. jak tak čtu tak jsi Ostravak,zadravím krajana,já jsem z FM.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:24 ® sethy
sethy

Vis jak…

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:22 ® jiris
jiris

Potom kdo tady kecá kraviny D

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:19 ® sethy
sethy

Jo tak takze az ja vymyslim nejak chemikalii a udelalm nejakej atentat tak ty prijdes uhasit jo tak to je OK takze se mozna sejdem i jinde nez u vody

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:12 ® jiris
jiris

Obor – požární ochrana, bezpečnostní technika, ochrana osob a majetku, havarijní plánování ještě nevím.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:11 ® sethy
sethy

Co to zas kecas za kraviny – obor hasic – na to potrebujes vysku a co se tam ucis jak uhasit ohen

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:08 ® jiris
jiris

obor hasič

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:04 ® sethy
sethy

A uz sem si vzpomnel na ten prut – robinson ale stejne nevim typ

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:53 ® sethy
sethy

Na cem ty myslim obor ebo tak neco. Ale zas letos koncim v pulce kvetna a do skoly nastupuju az na konci zari-tam si vyberu rybarinu na hodne dopredu

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:50 ® jiris
jiris

Tak to sme dva

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:48 ® sethy
sethy

Ja stim pocitam ze to budu puset razantne omezit, ale noboj ja si cas udelam, jo na gymplu

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:46 ® jiris
jiris

cha, cha ........... tak myslím, že ty z rybama budeš muset skončit úplně tak si to běž alespoň zítra užít.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:46 ® jiris
jiris

Na čem si teď – gympl?

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:38 ® sethy
sethy

Do prahy na VŠCHT-asi analyza potravin ale bojim se Matiky:-) nobo na to samy do brna-uvidime. Tu prahu mam jistou tam me vezmou bez primacek tak fakt nevim uvidime

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:35 ® jiris
jiris

sethy to neřeš co máš za prut. Kam chceš jít na VŠ. já jsem v ostravě.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:34 ® sethy
sethy

Nojo no ale u nas nechali zatim kazdej rok projit i ty nejvetsi idioty a k tem se ja neradim. Jo zkouskovy no taky me to pristi rok bude cekat(na cem vubec si) UL mam SPis lehkej feeder protoze klasicky UL mi nevyhovovaly,teda kdyz jsem ho kupoval tak4 roky zpet tak se delali UL jen kolem 2m delky a to bylo malo. Tak sem koupil feeder 0–15g od no to ted nevim mam to dole a za boha si nemuzu vybavit tu znacku. sakra ja si vzpomenu

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:30 ® jiris
jiris

Zkouskovy, to slova ani nevyslovuj nebo mě klepne!! Zatím mám problémy se zápočtovýma písemkama, zkouškový je až v lednu až

Co máš za ultralajt, taky tě pozlobím to víš, že u matury hodně lidí proletí, zítra by ses měl učit témata do češtiny pěkně literaturu a né žádný ryby

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:25 ® sethy
sethy

Jelikoz sem byl asi trikrat-tak jen ten zaber na popa(to vis) a pak sem neco velkyho(No na UL prut velkyho)vypl. Jinak jen par okounu kolem 20. Ale zitra to vyjde. Konecne se nemam pres vikend co ucit!Ty mas asi co nevidet zkouskovy co?

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 21:20 ® jiris
jiris

A co jsi chyt ty poslední měsíc? Já jen okouny tak do 35 a jednoho ca cca 8–10 cm.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1