Vyhledávání
Revír na dobrou vláčku
30.11.2004 | Zlinsky_lovec | 16.303 zobrazení | 84 odpovědí
Čau lidi,nevíte někdo,kde je na jižní moravě nějakej revír(klidně i soukromý),kde je docela dost štik nebo candátů?Bydlím totiž kousek od říčky Dřevnice,kde ulovit štiku je téměř nemožné(a už vůbec ne mírovou) a chytit mírového candáta je ještě nemožnější. Věděl jsem o jednom takovém revíru,kde se štiky chytali na počkání. Každý pátý hod a byla tam štika okolo 60cm. Ovšem cikáni a pytláci(proti cikánům nic nemám,jsou to taky lidi,ale to co s tou řekou udělali bylo nelidské)udělali s tímto revírem je téměř nemožné!10 pytláků nebo cikánů se domluvilo,začali lovit a během hodiny měli asi 15štik a takové nájezdy se tam konali běžně,takže teď je to tam se štikama jako po bitvě. Chtěl bych si totiž pořádně zachytat dravce,ale nevím kde. Tak vám předem děkuji za vaše odpovědi a zatím,denyg :
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 3. prosince 2004 ve 21:19 ® sethy
-
No s tim ucenim jsme na tom asi stejne. Chodim spat kolem 1 rano. Takze taky moc cas neni. Zitra to snad vyjde.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:17 ® jiris
-
V posledním měsíci jsem skoro nebyl na rybách!! Hold učení je mučení. Co ty povzbuď mě.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:16 ® sethy
-
No mozna. Jsme na tom tak stejne. JO a cos chytl v poslednich dnech?
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:09 ® jiris
-
denyg – ostrorekta 42, jelec 49 a nějaký kousky candátů a bolenů by se taky našly.
sethy – jo radím, ale spíš teorii, praxe je jiná. Na sumce zatím vážně flušu to už ani ty máš víc zkušeností, že [ Upraveno jiris dne 2004–12–03 v 20:10 ]
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 21:04 ® sethy
-
Jo jiris cucim ze tady dost radis o sumikach. Ty jo ale musim s tebou souhlasit ze tech sumiku je tam fakt dost(na morave). Jo jinak zitra valim na ten „muj“sterkac do hulina na okouny tak uvidime. Ozvu se pak co a jak.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:46 ® jiris
-
Okiši nějaký jo, ale moc ne. Št tak ± 65.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:46 ® Zlinsky_lovec
-
a jakou candata,jelce,bolena a ostroretku mas nejvetsi?
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:44 ® Zlinsky_lovec
-
a okisi zadni?jaka nejvetsi stika??
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:40 ® jiris
-
Jen štika, candát, bolen, ostroretka, jelec asi vše.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:38 ® Zlinsky_lovec
-
Hele,tak naši nechytají,takze neví,co to je,tak me v tom aspon podporujou!!Už se tesim na 16. cervna!!Co vsechno za ryby mas z moravy?
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:35 ® jiris
-
To je dobrý, že tě v tom vaši podporujou! Neboj se do toho šlápnout, pokud tě to vážně baví. U nás je už zamrznuto, takže ne. Po nějakým navijáku se ti mrknu neboj.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:33 ® Zlinsky_lovec
-
A to vadí,že do toho chci šlápnout?Z tech sumcu strach nemam,brzdu používat umím
reagovatNa ten prut jsem se díval,dobry proutek,ale jaky naviják,to nevím!Chodíš jeste chytat?
- Pátek 3. prosince 2004 ve 20:24 ® jiris
-
Nebojíš se, že tě nějakej pěknej sumčín stáhne do vody? Takovejch na Moravě je dost.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:22 ® jiris
-
Na to jak si mladej hele, do toho chceš pěkně šlápnout – to bych šel na sto pro do SSGS berkley. mrkni na www. ukajmana. cz a naviják ti poradí dah.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:21 ® Zlinsky_lovec
-
Na money nezáleží,tak do 10 tisic!
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:18 ® jiris
-
Pro začátek by ten kaprák nemusel být vůbec marnej.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:17 ® jiris
-
Mímina -+60–85.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:14 ® jiris
-
Napiš do kolika to chceš prut a naviják a já ti něco navrhnu, jinak je to bezpředmětné!
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:14 ® Zlinsky_lovec
-
Tak ale asi robustni kaprak by mi nepomohl!Jak velky ty sumy by??
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:12 ® jiris
-
denyg – už sem to tady psal asi pět sumíků. Jinak naviják musí být hlavně robustní!
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:03 ® Zlinsky_lovec
-
Jinak zatím mám na stiky a candáty berkley lighting rod 10–30g,2.7metru. a hodlám si taky neco koupit na okise a jece-proste neco do zátěže 3–15g na ultralehkou přívlač
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 ve 20:00 ® Zlinsky_lovec
-
Právě prut a naviják vybírám a nevím ktery!!O prutech na sumce vím,že by meli být tak do trech metru,delene,grafitové s kevlarovou „punčoškou“,gramáž 40–100 a tak toho vím dost,ale u navijáku nevím,jake požadavky má splnovat(loziska,prevod a kapacita)-nemohl bys mi poradit??
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 v 19:55 ® Zlinsky_lovec
-
Nové mě „vrusuje“ a chci to vyzkouset!!Ne,uz nechodím,jen na nase super jezírko,ale už se těším na dírky!Ty taky obcas chodis??Chytil jsi nekdy sumara?
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 v 19:54 ® jiris
-
Jaký pruty a navijáky na přívlač máš?
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 v 19:51 ® jiris
-
Chodíš ještě na ryby? Co, že tě ti sumci tak chytli?
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 v 19:49 ® jiris
-
Už jsem psal sumce cíleně nechytám – proto na ně nemám speciální cajk, ale jednou na to musí přijít. Jeden z těch lepších prutů na trhu Berkley SSGS 50–100g a naviják bych šel asi daiwa nebo mitchell něco bytelnýho. Nástrahy hlavně větší woblery podle hloubky. Na moravu tak do 2,5 metrů (zhruba). Toho je moře, sumec není tak chytrá ryba, aby si vybírala. Prostě musí žrát pak ji chytneš i na twistra.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 v 19:45 ® Zlinsky_lovec
-
ne,to zas tak akutni neni,ze bych ji musel znat!Ty tvy clanky jsou giga!A ty bys mi neco nemohl nafotit?HaDa se porad zkousim prekecat,aale on furt nekde leta!A je to mistr sumcar,to je fakt!A to salmo je jaky?Jaky prut používáš na sumce?A jaký naviják?
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 v 19:34 ® jiris
-
psal, ale není to má fotka, jestli to chceš vážně tak moc vědět, zkusím se poptat kdo to je. Třeba to bude vědět Had.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 v 19:33 ® jiris
-
Woblery maj tak ±14cm, nejradši mám to salmo dole (na to sem jich chyt nejvíc). Pak mám rád typy husky ty dlouhé 10–14 i na jiné dravce. A tu mrchu v FT sem našel v řece, ta je jen na okrasu Jinak cíleně sumce nechytám, zeptej se Hada to je MR. RYBÁŘ pan Sumčař zajisté rád poradí a ukáže ti popřípadě nafotí sortiment jeho nejúspěšnějších nástrah.
reagovat - Pátek 3. prosince 2004 v 19:32 ® Zlinsky_lovec
-
To ty jsi nepsal ten clanek o lovu bolenu?
reagovat