Chytej.cz

Barva vnadici sněsi? necteno

10.7.2008 | jarek b | 2.643 zobrazení | 7 odpovědí

Jakou barvu vnadici směsi používáte? Kdy?Kde?Na jaký druh ryby?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 22. prosince 2009 v 19:21 ® tom_f reakce na …
tom_f

Radim11> pouzívam to podobně a osvedcilo se mi to

reagovat
Sobota 12. července 2008 ve 13:24 ® Radim11
Radim11

na jaře žlutou – bílá ryba; v létě do červena – spíše menší rybky… a na podzim nejakou sytou byrvu, většinou červenou – hlavně kapři a cejni

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 19:49 ® Robur
Robur

středně starý krtinec se dobře pozná tak, že z louky které krtince odebírám,pořídím foto digitálem a pak srovnáváte, které kopečkypřibyli:-) . Jinak krmení je alchymie a ještě větší alchymie je to, že v těch krtincí nejsou šutry a je to jak přes síto. Holt je to chytré zvířátko. je to o experimentování. ALe určitě hlína v krmení šetří minimálně kapsu.

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 19:44 ® Zcuter
Zcuter

a nejlepší je středně starý krtinec..né moc mokrý a né už moc suchý..takový trošku sušší ale aby se dal lehce rozdrtit v prstech.

reagovat
Pátek 11. července 2008 ve 12:17 ® inspo reakce na …

Zcuter> souhlasím s tebou…nejlépe je použít hlínu, která se nachází přimo v místě lovu

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 11:47 ® Zcuter
Zcuter

myslím si, že pokud se obarví hlínou na tmavou tak se nic nezkazí…(a to ať jdu na bílou rybu nebo na ušlechtilou.)

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 ve 23:57 ® Juraj

V zimě používám černou. Pak s oteplující se vodou s úspěchem celoročně červenou. Pokud mi jde o bílou rybu krmení stmavuji (přizpůsobuji barvě dna). Naopak jde mi-li v létě o velké cejny barvím na světle žlutou. Je to prosté – velká ryba se nebojí vyjet na světlý povrch z důvodu napadení dravcem, na druhou stranu se ani ona necítí v čiré, nebo mělké vodě na takovém povrchu dobře. Takže se dá říct, že barva působí do jisté míry selektivně. Ptal jsi se jen na barvu, takže to v kostce asi tak. Že záleží taky na struktuře, složení, množství a rozpadavosti podle toho kde, kdy, jak a jakou rybu chceš chytat asi víš.

reagovat