Vyhledávání
Barva vnadici sněsi?
10.7.2008 | jarek b | 2.643 zobrazení | 7 odpovědí
Jakou barvu vnadici směsi používáte? Kdy?Kde?Na jaký druh ryby?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. prosince 2009 v 19:21 ® tom_f reakce na …
-
Radim11> pouzívam to podobně a osvedcilo se mi to
reagovat - Sobota 12. července 2008 ve 13:24 ® Radim11
-
na jaře žlutou – bílá ryba; v létě do červena – spíše menší rybky… a na podzim nejakou sytou byrvu, většinou červenou – hlavně kapři a cejni
reagovat - Pátek 11. července 2008 v 19:49 ® Robur
-
středně starý krtinec se dobře pozná tak, že z louky které krtince odebírám,pořídím foto digitálem a pak srovnáváte, které kopečkypřibyli
reagovat. Jinak krmení je alchymie a ještě větší alchymie je to, že v těch krtincí nejsou šutry a je to jak přes síto. Holt je to chytré zvířátko. je to o experimentování. ALe určitě hlína v krmení šetří minimálně kapsu.
- Pátek 11. července 2008 v 19:44 ® Zcuter
-
a nejlepší je středně starý krtinec..né moc mokrý a né už moc suchý..takový trošku sušší ale aby se dal lehce rozdrtit v prstech.
reagovat - Pátek 11. července 2008 ve 12:17 ® inspo reakce na …
-
Zcuter> souhlasím s tebou…nejlépe je použít hlínu, která se nachází přimo v místě lovu
reagovat - Pátek 11. července 2008 v 11:47 ® Zcuter
-
myslím si, že pokud se obarví hlínou na tmavou tak se nic nezkazí…(a to ať jdu na bílou rybu nebo na ušlechtilou.)
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 ve 23:57 ® Juraj
-
V zimě používám černou. Pak s oteplující se vodou s úspěchem celoročně červenou. Pokud mi jde o bílou rybu krmení stmavuji (přizpůsobuji barvě dna). Naopak jde mi-li v létě o velké cejny barvím na světle žlutou. Je to prosté – velká ryba se nebojí vyjet na světlý povrch z důvodu napadení dravcem, na druhou stranu se ani ona necítí v čiré, nebo mělké vodě na takovém povrchu dobře. Takže se dá říct, že barva působí do jisté míry selektivně. Ptal jsi se jen na barvu, takže to v kostce asi tak. Že záleží taky na struktuře, složení, množství a rozpadavosti podle toho kde, kdy, jak a jakou rybu chceš chytat asi víš.
reagovat