Vyhledávání
Kolik věcí si berete na týden na ryby?
10.7.2008 | _*Aston_* | 3.217 zobrazení | 18 odpovědí
Znám jednoho blázna ten si bere plný AUTO Fabia combi :D 13 prutů,3 tašky s oblečením a asi dalších 10 tašek s krmením? to je tak na měsíc nemyslíte:-D?auto je vždycky naložený AŽ po střechu ja musím sedet schovanej mezi věcma:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 19. července 2009 v 10:04 ® Zcuter
-
já když jdu sám (já+řidič který mě odveze a pak jede pryč) tak mám doslova a dopísmene plnou Ladu Nivu.ono se to nezdá,ale vem si batoh s jídlem,batoh s oblečením,krmení,pruty,plynový hořák,gril atd atd..to se prostě nasbírá…
reagovat - Sobota 18. července 2009 ve 13:04 @ Iker
-
ja ked idem an yden na vodu tak chodievam s lodou a zoberiem par kamosov chodime vecsinou chytat na velky Dunaj a tak som natom podobne s udicami sa to ma tak ze ja osobne si berem 2 privlacove 2 sumcove 2 na feeder 1 laminatovu 1 trojdielnu kapraRSKU A 1 teleskopicku k tomu umele nastrahy ktore mam asi v 3 kufrikoch no a cosa tyka krmenia ked chodievame chytat na nejake ramena Dunaja na kapre tak krmenia is kazdeho nieco cize kybel boilis kybel srotu potom beriem stan stolicky samozrejme nesmie chybat jedlo a pitie to vzdy je ladnicka ktoru mam na lodi napraskana ze ako nahle nabehnem an vlnu tak sa otvori a vypadnu s nej veci no a kamarati su natom tak podobne ako ja takze v podstate ked sa ide na tyzden na vodu moj osobny nazor je si zobrat s kazdej udice a skusat na vsetky mozne sposoby lovu ak to podmienky v ktorych rybarite dovoluju
reagovat - Úterý 15. července 2008 ve 21:29 ® bombardák
-
vždy, jsem v rozpacích a hluboce se stydím, když hroutím po schodech hromadu náčiní se slovy ženě -jen na týden maminko a jen to nejnutnější…štěstí, že má nervovou soustavu z nerezu a sílu-/že utáhne pluh/jak říká kolegyně Ema s přezdívkou destilová,takže vždy jen to nejnutnější, ale co kdyby…loni již kombík nestačil, od té doby to řeší obrovská truhla na střeše a pes na klíně manželky!
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 14:21 ® inspo reakce na …
-
pipa> Pobyt u vody by měl být relax
reagovatAle je pravda, že já taky často příjdu pěkně schvácený.
- Neděle 13. července 2008 ve 13:27 ® pipa reakce na …
-
inspo: ja sem hroznej pečlivak na věci… asi jen parkrat
reagovatdavam si na ni krabici s nastrahama a atd.. nekdy i odpočinu
((( od unora marodim s tlakem … a vždycky se u vody přepnu a pak sem kaput
))
- Neděle 13. července 2008 ve 12:55 ® inspo reakce na …
-
pipa> tak to že by někdo sebou tahal židličku, když jde vláčet slyším poprvé
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 12:45 ® inspo reakce na …
-
už se vidím jak jedu k vodě na kole vláčet, a vezu si na zádech 12 prutů
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 12:40 ® Zcuter
-
já znám jednoho borca, který tahá na každou vycházku 12prutů, a je mu jedno jestli jde na týden nebo jenom na dvě hodinky.. Jinak co se týká mě, mám hodně technického vybavení jako je grilek, plynová bomba atd. atd. tak toho taky tahám docela dost. i přes to že mám 2dílnou děličku kaprovou která zabere celou uhlopříčku auta se tam vlezou 3 lidi(a to počítám když jedu s bráchou dohromady.)
reagovat - Neděle 13. července 2008 v 5:39 ® pipa reakce na …
-
No to sedi přesně na mě
reagovat)) dva bagli s hadrama !!! nastrahy,židličku na rachpauzu a nakou tu tekutinu
) abych tam vydržel co nejdil !!! no a pak stejnak moc toho neprevliknu a nevypiju !!! sem zažranej do hazeni… a jak ted marodim
(( tak to u vody přetahnu !! a 3dny sem pak doma kaput !!!!
- Sobota 12. července 2008 ve 22:25 ® inspo reakce na …
-
Radim11> no věřím, že i někteří vláčkaři tahají k vodě tolik krámů, že se i leckterým kaprařům vyrovnají
reagovat - Sobota 12. července 2008 ve 13:09 ® Radim11
-
podle toho jestli vláčíš nebo jestli chytáš na položenou… u položený bych to chápal
reagovat - Sobota 12. července 2008 v 11:09 ® Axamith
-
Muškařinu na vás, holoto líná. Kdyby jste museli vše tahat ve vestě, popř. v baťůžku kolem vody, to by jste si rozmnysleli, co je nutný mít u vody.
reagovat - Pátek 11. července 2008 ve 23:57 ® _*Aston_* reakce na …
-
diky za vaše odpovědi
reagovatzítra ráno opul 6 začneme plnit auto
a potom odjezd s jižní moravy až do jižních čech na přehradu Hněvkovice.
- Pátek 11. července 2008 v 15:01 ® Robur
-
to je těžký, pokud jde dle krmení o kapraře, tak si dovedu představit ke 2 kapr. prutům i vláčák, feedr a něco naplavačku, kdyby byla nuda a chtěl nějaké zpestření. Jinak klasika, mnoho psů, zajícova smrt. Pokud jedu s rodinou já, tak vím, že se urvu na 3 hodiny max., takže vláčka vždy a k tomu někdy feedr nebo mušák, záleží na okolí.
reagovat - Pátek 11. července 2008 ve 13:07 ® inspo reakce na …
-
no tak vem si jen kolik věcí zaberu bivak, člun a přislušenství k němu, pak jídlo, bečka, lehátka atd…to se nazbírá, jak jede člověk na týden k vodě
reagovat - Pátek 11. července 2008 ve 12:51 ® Klon
-
Tak tahle otázka mě celkem zaujala
reagovatjelikož jsem kaprař a máme svůj tzv carp team,tak fábie combi by byla malá jen mě.Mam Lagunu totalně narvanou a to neberu vše.Kamarad musí jet pak svým sám.Ten ma ford galaxy a narvanou k prasknutí.Nevím jak je to možný,ale oni ty auta dělaj nějak malý
- Pátek 11. července 2008 v 10:55 ® inspo
-
jestli jedete třeba jen cíleně kaprařit, tak stačí pruty dva + jeden pro jistou
reagovat…jestli však máte v plánu vyzkoušet lovit různé ryby, různými technikami, tak je třeba vzít vše, co je třeba…
- Pátek 11. července 2008 v 8:41 ® ART
-
Jelikož můžeš chytat na 2 pruty teda když nevláčíš tak by bohate stacilo 5 prutu zbytek nemůže využít
reagovat