Chytej.cz

Bordel u vody. necteno

7.7.2008 | Cormac | 8.311 zobrazení | 63 odpovědí

Lidi vzpamatujte se! Mrzí mě, že jsou i mezi námy rybáři, s odpuštění, taková hovada. Je takovej prolém si od vody odnést všechno, co jste si tam donesli? Před týdnem jsem z Dyje odcházel s pěti petláhvema. Ani jedna nebyla moje, ale nechat to tam mě byla hanba. Krabičky od cigár, skleničky od červů to všechno zůstává po kom? Je to nutný? To mě fakt sejří. Těm kterých se to netýká (nedělaj bordel) Petrův Zdar. Těm kterých se to týká (dělaj bordel) Nasrat!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Čtvrtek 23. prosince 2010 ve 20:17 ® firee

Přijeli kapraři z Prahy na Lipno ,postavili přístřešek ,zachytali si, sbalili cajky a odjeli.Tohle po nich zůstalo.

reagovat
foto/forum/2010/th-img15944.jpgfoto/forum/2010/th-img15945.jpg
Úterý 21. prosince 2010 ve 20:50 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

Hmmmm… .., co nám můžeš doporučit???? :-)) )

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 ve 20:00 ® Blinkr

Bordel u vody dělají někteří „rybáři“ a koupáči rovným dílem. Na Lipně hlavně koupáči tzv. na divoko – mimo ofi pláže. Po sezóně plíny, petky, krabice od džusů atd. Mozek mi to nebere, jak tam můžou mámy s dětmi v tom bordelu vegetit celý léto. domu to maji 200 metrů a nemůžou to odnést. Od „rybářů“ flašky od chlastu, plechovky, igelity a takovej podobnej bordel. Je to hlavně po těch, co si dělaj takovou malou dovolenou a po Rusácích. Po karp týmech, sumcařích bordel málokdy. Recept by byl, kdyby Správa CHKO a Správa povodí využily svoje pravomoce a vydaly se oflastrovat všechny bordeláře. Pravomoc mají, ale museli by vytahnout zadky ven a ne buzerovat přes razítka z kanclů.

reagovat
foto/forum/2010/th-img15903.jpg
Úterý 21. prosince 2010 v 19:49 ® Libor reakce na …
Libor

timbab> nechci to vědět..

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 19:43 ® timbab reakce na …
timbab

Libor> Počkej co všechno přinese velká voda z toho sněhu.

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 19:30 ® Robur
Robur

třeba v Brně v Obřanech bodel u vody skutečně je, ten s lucerničkou

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 19:20 ® Libor
Libor

Vyřešeno, všechen bordel schován pod sněhem.. .

reagovat
Pondělí 5. dubna 2010 ve 14:59 ® tomin

Sem kuřák a u vody kouřím, vajgle si vždycky odnáším sebou, protože se v přírodě jen tak nerozloží. Tak prosím ostatní aby to skusili taky. A o petkách, sáčcích a tak nemluvě. Všem Petrův zdar

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 ve 23:04 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Jistě, velkou míru mají na svědomí právě rybáři. Nemá cenu řešit kdo za to může více či méně, dle mého názoru je za ten stav zodpovědná celá společnost. Tím myslím stav přírody jako celku…

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 ve 22:42 ® tony.bobo reakce na …
tony.bobo

Bulldog.o> Pravdu máš,ono se to těžko dokazuje že ten bordel je toho konkrétního rybáře pokud ho nechytíš za ruku.

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 ve 22:41 ® Sander
Sander

Bulldog.o > jak, za co?

Koukni se třeba na bordel v částech pískoven, kam nezajde ani koupáč, stejnětak malé slepé rameno, kde se krom rybářů nikdo jinej neválí, o méně přístupných místech plných odpadu na řekách ani nemluvě. Nalijme si čistého vína – to je prostě práce rybářů.

Vzít jim šmejdům povolenky na tak dlouho, dokud se za tohle nebudou červenat.

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 ve 22:36 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

tony.bobo> Za co? za ten bordel.., to je vina celé společnosti a ne jen např. rybářů…

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 ve 22:23 ® tony.bobo
tony.bobo

Včera sem byl na svím oblíbeným fleku a málem mě trefilo,hamba blit.Už aby lítali povolenky do trezoru za to.

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 ve 21:17 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

kamos007> To je jednoduchý když někdo udělá bordel a já tam dorazím po něm tak jsem „po-nepořádník“..

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 v 11:45 ® Sander reakce na …
Sander

Mary > a rybářům svítí nad hlavama svatozář.

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 v 11:43 ® Mary
Mary

Kolem přehrad a řek dělaj bordel vodáci a kolem rybníku feťáci.

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 v 1:17 ® tankaboth
tankaboth

To neni jen u nás. Tohle je fotka z Liptovské Mary nad tím zůstává rozum stát.

reagovat
foto/forum/2010/th-img12914.jpg
Pátek 2. dubna 2010 ve 14:33 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

kamos007> protože už asi 10 let jsme na Řehánku a vaší brigády se zúčastňujeme i s předsedou p.Horáčkem,tak přesně víme kolik toho bordelu se po tzv.rybářích nasbírá.Je to od tebe pěkné že se držíš u zdi,ale řekla bych,že je toho ještě víc,co se nasbírá.Ryb.stráž se této akce účastní,ale ne jako kontrola,ale jako vaši pomocníci,neboť se jim to stále vytýká na každé konferenci a sami jako kotrolní orgán nejsou schopni s tím něco udělat.Až nás uvidíš na Řehánku ,tak se zstav,hodíme pokec o rozšíření vylovovací čety,pokud bys chěl.

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 ve 14:04 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Bulldog.o> to jsem trochu nepochopil napiš to srozimetelněji.

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 11:54 ® Libor reakce na …
Libor

noba> to jsi šťastný člověk

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 11:18 ® noba
noba

je to asi dívný, ale já teda žádnej nějakej extrémní bordel u vody neregistruju.

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 10:17 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

kamos007> nebo pořádek s PO-nepořádníkama ???

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 7:32 ® kamos007
kamos007

každoročně chodíme sbírat odpadky z kroužku jako brigádu na naší přehradu a odváží několik metráků odpadků atd… letos má jít prý s náma i RS a bude dělat pořádek s nepořádnikama.

reagovat
Středa 31. března 2010 v 19:10 ® nedby

je to hrozné tito lidé snad ani nejsou rybáři kteří si jdou do přírody odpočinout a provozovat svůj milovaný sport je to banda masařů který musí zdevastovat nejen ryby ale i přírodu ale na každou svini už se vaří voda my poctívý rybáři jenom kroutíme hlavou ty prasata ani nemohu být rybáři přeji poctivým rybářům mnoho pohody a ůspěchů a ostatním prasatům hodně hoven na botách

reagovat
Středa 31. března 2010 v 15:09 ® Petas
Petas

Ja to tu tak čtu, koukám že je to všude stejné. :-(( Bez role igelitových pytlů už na ryby ani nechodím, je pro mě naprostou samozřejmostí kolem sebe uklidit i po ostatních, taky už jsem od vody odvážel 3ks 100 litrových pytlů plných po okraj.

Ovšem nejlepší zážitek jsem zažil na podzim, přijedu na jeden ze svých fleků na Labi, obhlédnu okolí, místo prázdné, cca 30m postarší rybář domorodec. Začnu uklízet, naplním ten den ¨pouze¨ jeden pytel, začínám vybalovat věci a hle, za zády RS.
Slušně pozdravím, leč místo odpovědi dostávám pojebáka za ten bordel co jsem přivezl v pytli, který je opřený o auto. No povím vám padla mi huba až k zemi a trvalo mi tak 3vteřiny než jsem se probral. Valím oči a začínám oponovat, že bordel jsem nepřivezl nýbrž posbíral po ostatních. Nato jsem však dostal odpověď, že takovýho „vola“ by chtěl vidět, odpověď koukáte na něj RS dost rozesmála. Bez kontroly " papírů " mě tedy opouští ještě tak na tři metry kroutí hlavou a opět ani neodpovídá na pozdrav.
Jaké bylo mé překvapení když si vyposlechnu rozhovor RS s domorodcem cituji: Ty vole Láďo, vedla přijela nějaká Praženka a představ si ten vůl po mě a Frantovi uklidil ten bordel co jsme tam udělali o víkendu.
Pánové krve by se ve mě nedořezal.

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 22:00 ® Libor
Libor

vodák, rybář, cyklista, je to jedno, jsou mezi nimy dobří i špatní lidé. Snad se to bude zlepšovat. Já bych nasadil pořádný pokuty.

reagovat
Středa 29. dubna 2009 ve 12:55 ® HaD
HaD

Vodáctví mě nevadí, ale velký díl na znečištění břehů mají bohužel „vodáci“, kteří bez studu odpadky vyhazují do vody a na břeh. Druhý hlavní znečišťovatel našich vod jsou někteří chataři, kteří se také nechovají k vodě košer a buď odpad do řeky vysypou, nebo ho „chytře“ naskládají na břeh a větší voda jej spláchne a oni jsou jakoby „bez viny“ :-((

reagovat
Středa 29. dubna 2009 v 10:12 ® jarvan

Můj názor je takový, že RYBÁŘ by u vody žádný bordel nenechal. Já chytám nejčastěji na jednom z revírů Sázava, nejčastěji přímo v Sázavě n.S. Tam v pátek najede spousta kreténů, ktěří se jezdí k vodě akorát vožrat a po celovíkendové masařině (jinak se jejich rybářské snažení ani nedá popsat) to po nich také tak vypadá. Další skupina která mě dokáže slušně nadzvednout z mé rybářské židličky jsou chataři. Jejich chování je až neuvěřitelné. Veškerý odpad ze zahrady sknćí ve vodě, přesně poznáte když se v sobotu před zprávama začnou koupat, protože se řeka jako zázrakem promění na bublinkovou lázeň (jedni borci to dovedli do dokonalosti a chodí se koupat přímo do řeky. Večer přijdou a pár metrů před prutama se začnou mydlit a vobírat se jako vopice). Nejlepší je, že nám ještě nadávají, že jim těma našema pos… rybama zasíráme řeku.

reagovat
Středa 29. dubna 2009 v 1:37 ® sumecryba
sumecryba

Mě nejvíce mrzí , že někteří starší rybáři házejí vinu na nové mladé rybáře.Z vlastní zkušenosti se mohu těchto rybaříků zastat.Vím že v dnešních kroužcích učí potěr jak se mají u vody chovat a slušnosti ke starším rybářům.Já s kamarádama když jdeme k vodě tak má každý igelitovou tašku tak zvaná sviňucha a tam se dá všechen odpad i a to hlavně kousky vlasců.Po nás je vždy čisto a každého rybáře potěší když příjde k vodě a je tam čisto.Ale z vlastní zkušenosti vím že to pokaždé tak není.Párkrát jsme zažili že hodně starší rybář,od kterého by člověk předpokládal starou školu,tak po sobě zanechal takový slušně nepořádek a když jsme ho upozornili tak mi jsme byli prasata atd. a nemáme úctu ke starším.Tak nevím co si o takovém rybáři jestli si zaslouží tento název máme všichni myslet.Ale věřím,že když těmto lidem budeme stále říkat o jejich chování že se jednou nad sebou zamyslí.

reagovat
Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:47 ® lukas4724

Je pravda, že u vody to je hnus já jezdím pouze na delší návštěvu (min 4 dny) a beru sebou 120l p. na odpadky sám naplnim 1 až 2 kousky a poté pokaždé 1 naplnim po ostatních aby někdo z domorodých neřekl že to je po mé rybyřině protože nejsem místní. Ale to, že každej kdo tam přijede na kole pohodí vše do křoviska je ok. Je to vlidech stačí se kouknout podél silnic každej hodí něco z okna auta a před a za každou vesničkou chataři igelitku s odpadkama. Jak to může vypadat u vody ???

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1