Chytej.cz

Bordel u vody. necteno

7.7.2008 | Cormac | 8.319 zobrazení | 63 odpovědí

Lidi vzpamatujte se! Mrzí mě, že jsou i mezi námy rybáři, s odpuštění, taková hovada. Je takovej prolém si od vody odnést všechno, co jste si tam donesli? Před týdnem jsem z Dyje odcházel s pěti petláhvema. Ani jedna nebyla moje, ale nechat to tam mě byla hanba. Krabičky od cigár, skleničky od červů to všechno zůstává po kom? Je to nutný? To mě fakt sejří. Těm kterých se to netýká (nedělaj bordel) Petrův Zdar. Těm kterých se to týká (dělaj bordel) Nasrat!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 16. července 2008 ve 20:00 ® Flash25
Flash25

Zdravim,loni jsem byl na Jesenici u Chebu,původně jsem tam pár dní chtěl tůstat,ale první noc mi tam běhali kolem stanu krysy jak malý prasátka,tak jsem to vzdal,kdyz sem byl prozkoumat okolý,tak sem objevil menší skládku.Ptal jsem se v okolý kdo tam byl,a dozvěděl sem se,že tam byly skoro měsíc holanďani. Sou to prasata.

reagovat
Středa 16. července 2008 ve 12:19 ® inspo reakce na …

bolen11> no ale zas na druho stranu když sedneš jen na jedno místo na kapra, tak vidíš jen bordel na jednom místě a můžeš si říkat, že třeba dal už je to lepší, ale když jdeš vláčet a vidíš bordel na každém fleku, tak to je opravdu k vzteku :-((

reagovat
Středa 16. července 2008 v 9:45 ® bolen11

Inspo,tak pokud jdeš na vláčku tak to vydržíš.Horší je tak sednout na kapra.To bude v pohodě,to projdeš.

reagovat
Úterý 15. července 2008 ve 13:05 ® inspo reakce na …

bolen11> no já pravě myslel, že bych to zkusil právě z té strany od řeky…jeví se mi to tam lepší na vláčku

reagovat
Úterý 15. července 2008 ve 12:48 ® bolen11

Inspo,klidně to tam zkus ale raději od Kozmické strany,tam to docela jde.Největší bordel je ze stany od řeky a cesty.

reagovat
Úterý 15. července 2008 v 11:05 ® inspo reakce na …

bolen11> tak to jsi mě moc nepotěšil…jsem si říkal, že se tam po dlouhé době zajadu podívat, ale pokud je tam takový bordel, tak asi pojedu chytat jinde :-((

reagovat
Úterý 15. července 2008 v 9:49 ® bolen11

Tak to máte vidět štěrkovnu Hlučín.To je bordílek.Tam asi nechodí rybáři ale jenom bezdomovci.A jak to tam všechno pěkně voní!!!Dior hovno.

reagovat
Úterý 15. července 2008 v 0:06 ® Salmo
Salmo

Tak u nás v Jihlavě to není zas tak strašný občas někde PETKA leží ale tuny bordelu to nejsou.I když něco by tu bylo – na jednom mým oblíbeným místečku u řeky zakempili bezdomovci a udělali si tam „příbytek“ z různýho bordelu.Za nějakou dobu zmizeli a tu boudu roznesl vítr po okolí.Vypadalo to tam jako na smetišti,HUMUS !!!!

reagovat
Pondělí 14. července 2008 ve 23:26 ® inspo reakce na …

Cormac> kazdopádně se asi shodnem na tom, že to kolem vody vypadá casto jako na skládce…a uklízet to, to je jako boj s větrnými mlýny

reagovat
Pondělí 14. července 2008 ve 23:20 ® Cormac reakce na …

Pravda. Vláčím často a rád. V tomto případě, to neuklízím, snažím se to nevnímat, ale chodim se psem a když se mi v tom hrabe, tak to naštve o to víc a je těžký to ignorovat.

reagovat
Pondělí 14. července 2008 ve 23:14 ® inspo reakce na …

Cormar> a jak bys chtěl řešit uklízení u vláčkařů…to já kdybych měl uklidit každé místečko, kde s vláčákem zastavím během jedné vycházky, tak bych těch igelitek spotřeboval určitě více než jednu :-((

reagovat
Pondělí 14. července 2008 ve 23:05 ® Cormac reakce na …

Rybarmasar – To nebylo moc vtipný.

Chodit k vodě s igelitkou, abych posbíral bordel po jinejch, je dobrej nápad, už jsem si říkal, že je hnus jen tak to dávat do svých věcí. Povinná výbava od roku 2009 – igelitka na bordel… Ale stojí to za to, uklidit si svoje místečko.

Jinak bordel určitě nedělaj jenom rybáři, je mi jasný že je to o lidech. Jen je to ždycky o to smutnější, když se kolega rybář chová jako prase. Prostě, když si sere do vlastního hnízda… Třeba se někdo zamyslí a začne se chovat jinak.

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 10:48 ® inspo reakce na …

mana01> tady na Moravě to není jiné

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:21 ® mana01
mana01

Alespoň víš, že jsi v čechách!

reagovat
Středa 9. července 2008 v 15:49 ® inspo

no tak ted jsem byl v lese, jelikož k mým zálibám patří i houbaření…bohužel houby zatím nerostou, ale zato bordelem se to v lese jen hemží…takže je to stejně jako u vody…s takovou se brzy budem v těch odpadcích válet :-((

reagovat
Středa 9. července 2008 v 11:21 ® Radim11
Radim11

je to k nasrání…:-((

reagovat
Středa 9. července 2008 v 9:37 ® EDYS reakce na …
EDYS

no jo zachvilku to bude s nadhledem o 30 cm…ptz budes o 30 cm vetsi jak budes stat na tom bordelu..

reagovat
Středa 9. července 2008 v 9:36 ® EDYS reakce na …
EDYS

No jo tobe to je jasne ale jinym ne..u nas ne az tak rybari ale stanari kolem reky..je to hnus no..vsude pet lahve, sacky, ruzne krabicky atd..

reagovat
Úterý 8. července 2008 ve 23:53 ® rybarmasar reakce na …
rybarmasar

Každej jenom brečí!Berte život z nahledem!?

reagovat
Úterý 8. července 2008 ve 23:49 ® inspo reakce na …

rybarmasar> vic takovych jak ty a bude na světe hned líp …

reagovat
Úterý 8. července 2008 ve 23:23 ® rybarmasar
rybarmasar

Dobrý den, Já osobně příjdu k vodě a když nic nechytím.Tak z nasranosti udělám takovej bordel,všechny prázdné flašky od piva naházím do vody,ale před tím je trochu nakřápnu aby se pěkně koupající občané pořezali.Všechny igelity pohazím po okolí,vajgli,skle­nice.Aby jsem spoluobčané nelezli.Přeji pěkný den.

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 16:28 ® pida1

Je to pravda že někteří lidé se chovají u vody jako prasata, ale né vždy jsou to rybáři. Kolikrát sem se setkal u vody s kolektivem asijských či rómských příslušníků, kteří se jdou po práci vykoupat a pak si rozdělají táboráček a pořádají piknik. Měli byste vidět ten čurbes co po nich zůstane (lahve, plastové talířky z Teska a podobně). Po pár takových návštěvách to bývá pomálu na multikáru odpadků. Taky od vody odnášim víc věcí než si tam sebou přinesu, už sem si i nejednou zadělal auto, například když mi zbytek vína z pytle s odpadky co někdo nechal u vody vytekl do kufru. Nechápu proč to neodvezli, když už to tak hezky sbalili do pytle.

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 15:07 ® Michael reakce na …
Michael

Bydlím nedaleko Prahy (Řevnice) a vždycky po neděli je to extra. A nejen u vody. Do lesa vytáhnou kolaři a maj ho (ten les) jako tělocvičný náčiní. Nadopujou se z tub a lahví a zahoděj. U vody to samí. Jenom opravdu nechápu ty petky. Nic to v batohu neváží, tak proč to zahazujou.

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 11:36 ® CarpMaster
CarpMaster

Taky mě to hlava nebere. Proč to nefunguje tak, že co si přinesu, tak to si odnesu. Pokud mám dost sil přinést obaly plné, tak je určitě odnesu i prázné. Nevím proč to dělá někomu problém.

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 10:19 ® inspo reakce na …

Kobr> myslím, že nejsi jediný, kdo má takovou zkušenost…ja naštěstí ne

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 8:02 ® Kobr reakce na …
Kobr

inspo: presne tak

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 8:00 ® Kobr
Kobr

no já si stabilně než přijdu k vodě vyčistím místo, už mi to nijak ani nepřijde, beru to bohužel jako samozřejmost. Malej příběh: Nejvíc jsem se dopálil, když jsem přišel k vodě a na rybářskym fleku, vajgly vsude, krabka, igelity od obratliku, konzerva a tak. V tuni to lovilo, tak si rikam, nejdriv nahodim. Nahodil jsem a jal se do uklizeni, v tom prisel porybnej a začal na mě štěkat, proč nejdřív udělám bordel a pak to uklízím, když to můžu rovnou hodit do igelitky.(igelitove pytle uz bohuzel jsou soucasti meho rybarskeho inventare pri kazde prochazce) Snažil jsem se mu vysvětlit situaci, ale postarší pán zřejmě vidí v každym mladym klukovi kreténa. Takže jsem se trochu oklepal ze šoku a povídám, pane neštěkejte na mě, já uklízím pojiných, protože se nechci válet v bordelu, já si chci vychutnat přírodu. Po třetím opakování jsem ztratil trpělivost, nechal jsem mu zapsat si kontrolu a potom jsem mu pekne od plic rekl co si myslim o nem a o tom jak se chova k lidem. Cumel jak trotl a odesel s mumlanim pod vousy. Byl to pan porybny z reviru Berounka Nižbor. O týden později jsem ho viděl jak sedí u vody, vajgly hází na zem a je to ta největší vydra na revíru, bere uplně všechno a svoje komplexy si hojí na mladejch klukách. Jestli se to pane V. k vám donese, tak doufam, že se chytnete za rypák a vyndáte si svoji hlavu z prdele.

Díky za pozornost :-)

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 0:50 ® inspo reakce na …

rgb23> tak k tomu fóru není co dodat…to může vymyslet jen … aby se platilo rybářům masařům

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 0:47 ® inspo

No já myslím, že je důležitě hučet a upozorňovat na to hlavně mladé a začínající rybáře. Těm starším už člověk těžko něco namluví. Hold jsou takoví, kterým nevadí se válet u vody v odpadcích, hlavně že domu dovezou maso :-((

reagovat
Pondělí 7. července 2008 ve 23:00 ® rgb23
rgb23

klucíí, tady brečíte na špatném místě, hoďte to do fóra www.chytej.cz … tam choděj ti špatní:-)

reagovat