Vyhledávání
Co si dáte k Vánocům pod stromeček???
29.11.2004 | Tomash | 6.132 zobrazení | 39 odpovědí
No jo. Už se nám to zase blíží, jak říká vždycky moje babička před Vánocema. Zajímá mě, co si kdo dáte k Vánocům „pod stromeček“. Já si zatím pořídil plavačkový podběrák. Délka rukojeti 3,25 m. Už se móóóc těším, až s ním budu podebírat na jaře jelčáky… Ještě si určitě rozšířím zásoby woblerů, když tak vidím ty Kácely… A co vy???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 1. prosince 2004 v 0:01 ® Padis
-
Jo to nevím ,ale už druhý rok si píšu o nový vláčák a stále nic asi moc zlobím
reagovat - Úterý 30. listopadu 2004 ve 22:48 ® jaryn
-
Vánoce jsou krásné, člověk ,ale nesmí blbnout. Rybářské vánoce slavím s narozeninami a svátkem průběžne po celý rok
reagovat - Úterý 30. listopadu 2004 v 17:10 ® Bažus
-
Snad jen drobnosti od dětí,jako jsou gumy a bižu. Jinak vánoce si nejspíš udělám v březnu v Brně na výstavě. Již jsem s tím všechny obeznámil.
reagovat - Úterý 30. listopadu 2004 v 16:52 ® spinningman
-
to ja mam uz koupeny novy kaprovy prut a baitruner a jeste k tomu zidla. to je asi vsechno.
reagovat - Úterý 30. listopadu 2004 v 15:38 ® Zlinsky_lovec
-
Mam vybrany nejaky woblery:11rapalek a 12 salem,pak nejake rotacky,plandy a twistery,ale hlavne vlacak na sumce,uz se tesim
reagovat - Úterý 30. listopadu 2004 ve 14:42 ® Prizrak
-
Taky woblerky Kácel, ale trochu pozdějc
reagovat - Úterý 30. listopadu 2004 v 9:08 ® Milky
-
Já už na ježíška nevěřím a tak to nechávám vyšumět. Bavím se spíš tím, jaxe lidé dokáží stresovat pro jeden večer v roce! Nějak nechápu, neřeším, nepřepínám. Letos si pomyslnně nadělím poukázku na 25 let chudoby v podobě pojištěni a hypotéky, nebude-li zase někdo proti.
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2004 ve 22:09 ® zedus
-
Tomash: No, tak to máš stejnej nápad jako já, už mi ho staví jeden známý z grafitového biče, předních pár dílů hodí pryč a dodělá uchycení pro hlavu, měl jsem to v ruce nááádherně lehoučký a pevný a jen asi o dvě stovky dražší než podobnej, ale laminátovej (o hodně těžší).
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2004 ve 22:08 ® BigMike
-
Já sám nevím co si dám. Zatím mě nic nenapadá. Asi nové barvičky za 80,– na woblery a zbytek tak nějak průběžně během roku. Rozhodně z vánoc nešílím. Hlavně uhlídat váhu
reagovat))))