Chytej.cz

Sumec se udusil fotbalovým míčem necteno

2.7.2008 | Zakin | 6.728 zobrazení | 44 odpovědí

Četli jste dnes v Novinkách rubrika Koktejl, jak se v Německu udusil sumec mičudou? Škoda pěknýho sumce! Pro někoho to možná bude inspirace na co chytat :-) Žádný plandavky nebo woblery, kupte si kopačák a hurá vyrazit na sumíky :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 10. července 2008 ve 13:17 ® inspo

a tady u nás jeden spolkl vodáka i s kajakem :-)

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 v 10:28 ® Daemon

Já kdysi v děctví slyšel příběh o sumci, který lovil ryby v mělčině a jakousi podivnou náhodou když najížděl s otevřenou hubou spolk obrovskej kámen a to víte, jak má měkké břicho, tak se nemohl hnout, aby si ho o dno neprodřel. Nevim jestli to bylo přesně takhle, ale rozhodně se to na moravě říkávalo…

reagovat
Středa 9. července 2008 v 16:15 ® BigMike reakce na …

Mám za to, že jsem ti to také tenkrát prvopočátečně posílal, ale znáš to, paměť lidstva a dementů je krátká:))) Může to být i jinak, třeba se to rozešlo z jedné adresy na všechny strany a já si tady hřeju polívku neoprávněně:)Je to fuk, jen tu tak plkám, když si myslím, že jsem byl u nějakého prvopočátku dění:) Když ne Velkého třesku, tak aspoň této fotopříhody:)

reagovat
Středa 9. července 2008 v 16:13 ® BigMike reakce na …

Ruku bych na to nedal, ale malíček jo!Mohu se pokusit zjistit i jméno:)

reagovat
Středa 9. července 2008 v 16:06 ® HaD reakce na …
HaD

BigMike: víš to jistě?

reagovat
Středa 9. července 2008 v 15:31 ® BigMike reakce na …

Jestli mohu ve vší skromnosti…:)Poprvé mi toho sumce s tím míčem poslal kamarád co se potápí, přeposílají si s kamarády fotky zpod vody atd. a jednou jeho kamarád toto vyfotil, poslal mu to, on to přeposlal mě a já to poslal z potapěčského prostředí do toho našeho rybářského pár kamarádům a pak se mi to z různých stran během roků zase vracelo:) Nikdo tomu sumci do huby nic nerval,prostě někde uplaval míč, vousatý se spletl, chňapl ho a kartáč už to nepustil:)Bylo to na nějaké stojaté vodě a koupající si všiml,že v dáli něco hopsá,mele se atd.Tak doplaval, nevěřil, přitáhl, nafotil, míč propíchl, sumec odplaval a on ten fotoseriálek poslal do světa!

reagovat
Středa 9. července 2008 ve 13:48 ® HaD reakce na …
HaD

Daemon: na tolstoje je nejlepší celej květák, nebo keříček s rajčaty ;-) A ani kedlubna není k zahození. Teď prubuju celej meloun :-D

reagovat
Středa 9. července 2008 ve 12:48 ® Daemon

Super nápad, na jaře můžete zkusit chytat tolstolobiky na nové, krásně zelené tenisáky. Lepší než nahazovat je použít tenisovou pálku… A tlouště na červeně obarvené pinpongové míčky, taktéž odpálené pálkou…

reagovat
Úterý 8. července 2008 ve 21:32 ® Radim11
Radim11

nevim co na to říct.....:D:D:D

reagovat
Úterý 8. července 2008 ve 20:42 ® inspo reakce na …

vagi> no tak ja nechytám malé kusy…pod dva metry nejdu, takže kopačák je ideální :-)

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 17:14 ® vagi
vagi

HaD, Robur: Dík za odkaz na článek a článek samotný. Nemá chybu :-)

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 16:19 ® HaD
HaD

článek na toto téma :-) www.chytej.cz

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 15:27 ® vagi
vagi

inspo: sis to špatně přečetl. Regulus psal menší než fotbalovej. :-) Musíš najít trenéra házené nebo volejbalu :-)

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 10:15 ® inspo

no tak otec trénuje místní dorostenecké fotbalové družstvo, tak ho zkusím požádat at mi donese nějakou tu mičudu :-)

reagovat
Úterý 8. července 2008 ve 2:08 ® cormoran reakce na …
cormoran

Tak a teď půjdou míče na dračku. :-D

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 1:52 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1 – nedělám, čučel jsem jak puk.

reagovat
Úterý 8. července 2008 v 1:05 ® cercer
cercer

Regulus: To si děláš prču ty,ne??:-)) )

reagovat
Pondělí 7. července 2008 v 18:03 ® regulus reakce na …
regulus

No vy si z toho děláte prču, ale na Mušově jsem letos viděl dva borce, co chytali na balón. Nebyl to kopačák byl trochu menší, typoval bych wolejbal nebo házenou. Normálně ukotvený šurtem na dně a dva trojháky visely pod mičudou. Jak do toho narážely vlny, tak to tak divně mlaskalo, bylo to podobný jako vábnička. Nikdy před tím jsem to neviděl, asi nějaká novinka.

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 17:46 ® lucioperce69
lucioperce69

sem si jistej že ty fotky nejsou z našich končim páč náš sumec nemá dvě anténky(fousky) na vrchu hlavy jako tenhle

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 15:23 ® Salmo reakce na …
Salmo

Zakin> tak to je pěkný,gratuluju :-D

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 15:19 ® Zakin
Zakin

Santec díky za fotky. Já jsem teď přišel do práce s těma fotkama a koukám, že už tu jsou. Já byl dnes chytat dopoledne a mám tři štiky na tenisáky a dva okounky na pinpongáče :-)

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 15:14 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to víš takovýhle maličkosti dělaj hodně:-D

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 ve 14:36 ® Robur
Robur

vidím, že tomu moc nerozumíte, pošlu hadovi článek

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 ve 12:43 ® inspo reakce na …

Zauwi: no to jsem si neuvědomil, tak děkuji za cenný postřeh :-)

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 ve 12:41 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to inspo: právě že rozhoduje i značka…páč když to bude nějakej neznačkovej šit, tak se ta barva oloupe,rozmočí, bo tak něco a už to nebude pro sumíka tak atraktivní:-)

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 ve 12:05 ® inspo reakce na …

spíš než značka rozhoduje asi barva ni :-)

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 11:57 ® Kubah reakce na …

Robur- na jakou značku míčů chytáš :-)

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 11:55 ® Robur
Robur

to není kec, já na kopačák běžně chytám, ale grif na přidělání trojháku neprozadím. Porstě pokud je v rybníku sumec, tak do 24 hodin míč atakuje, nevím, zda je to narážením vln na míč /něco jak vábnička/ ale je to tak.

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 9:46 ® inspo reakce na …

santec: tak to ja fakt zhovadilost, jestli to byl úmysl

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 9:32 ® santec

a říkalo se, že ten míč nějaký hovado nacpalo sumci do huby jen tak z legrace, aby bylo co fotit.

Trochu mimo mísu : tady nejdou dodatečně opravovat příspěvky? Pokud potřebuji něco dopsat, musím založit novou odpověď?

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1