Vyhledávání
Splávky Cralusso
29.6.2008 | olda | 5.552 zobrazení | 9 odpovědí
Splávky Cralusso surf float nechytáte na ně někdo jak se vám jeví viděl jsem video přišlo mi to jako perfekt
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 16. ledna 2010 ve 23:15 @ jaryna 7
-
Taky jsem shlédla video se splávkem cralusso surf a rozhodli jsme se s kolegou že si je pořídíme a vyzkoušíme,vypadá to velice zajímavě.
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 v 9:49 ® lubo OV
-
olda: OK, ať se ti daří. Chce to trošku trpělivosti, než vedení splávku dostaneš „do ruky“, ale podle mne to stojí za to. Než jsem začal s feederem, nechytal jsem na řece na nic jiného.
reagovat - Středa 2. července 2008 v 18:37 ® olda
-
lubo OV:Moc děkuji článek jsem našel dobrý jsem kopyto až koupím splávek tak se k tvému článku určitě budu vracet než to vše zvládnu ještě jednou díky.
reagovat - Středa 2. července 2008 ve 12:20 ® lubo OV
-
U sousedů jsem o tom napsal před pár lety článek. Tam jsou i odpovědi na tvé dotazy. Co ti nebude jasné, můžu zodpovědět. Pokud ale budou wm chtít, mohu článek dát i sem.
reagovat
S tou rybkou nevím. Dravce nechytám. Ale prý se to dá. Akorát mi u toho uniká smysl. Rybka si jezdí kam chce a tím porušuje určité podmínky, za kterých splávek v proudu funguje jak má. - Úterý 1. července 2008 v 18:09 ® olda
-
lubo OV:Přesně ten jsem myslel.Dalo by se sním chytat i na rybku ne a jak je to citlivé na záběr v proudu nevíš v jakých gramážích se prodávají díky za ochotu.
reagovat - Úterý 1. července 2008 v 15:24 ® lubo OV
-
Příjde na to, jaký typ máš na mysli. Osobně mám zkušenost s tím úplně prvním typem, který přišel na trh. Je to ten co sám stojí v proudu třeba 8 m od břehu i když mám jen 4 m prut.
reagovat - Pondělí 30. června 2008 v 1:31 ® CeP
-
prichy ma praudu. cralusso opravdu nemam. a radeji si ho ani nebudu kupovat prihlednu-li ke svemu stesti a sikovnosti.
reagovat - Pondělí 30. června 2008 v 1:17 ® Prichy reakce na …
-
Alivio: nejsem si jistej, ale kralusso tu myslim nema ani CeP, koukali jsme na klip, je na youtube.com
reagovat - Neděle 29. června 2008 ve 22:58 ® Shrek
-
Cralusso jsem řešil kdysi s CePem,myslím že on s nimi má zkušenost,písni jemu.
reagovat