Vyhledávání
Poslední hod -bohužel je to už zítra!!
29.11.2004 | rarach | 2.405 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímá mne, jestli dodržujete tradici posledního hodu na pstruhovce – muškaři. Pokud ano, tak kam jdete a jak se loučíte! Já zásadně neberu rybu a víceméně víc sedím a kouřím, bilancuju + už na ně zbrojím (jak na ně půjdu na zahájení), než chytám. Jo a bublina mne nezajímá!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 1. prosince 2004 v 0:22 ® Koudy
-
Každý rok se pravidelně chodím loučit na „moji“ domovskou Ostravici,ale letos jsem to nestih,protože to vyšlo přes týden a to jsem v Brně. Snad se na to na mě nebude řeka zlobit a příší sezonu nechytnu prd
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2004 v 17:51 ® Tomash
-
Stejně jako HaD mám MP. Každoročně jdu na lov na Sylvestra tedy 31.12. Minulý tok jsem tehdy ulovil svou největší ostroretku 52cm a 2,25kg + dvě pěkné parmy 56cm a 54cm. Uvidíme, co letos… To cigárko a přátelé – to je fakt pohodička.
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2004 ve 13:49 ® Lerak
-
Zítra to bohužel nestihnu. A tak jsem naposledy „vrhnul“ cca před 14 dny a bylo to super. Pouštěl jsem asi 25 ryb, NEJ byl potočák cca 45 cm – takže důstojné zakončení. Ale od té doby žiju u svěráčku, a to má taky něco do sebe. Taková jízda s vyřazením rychlosti – ale příští duben tam na P zařadím rovnou 5-ku !!!
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2004 v 11:47 ® pupak
-
Tak rozlucka mi ceka zitra, sobota a nedele mela bejt generalka, ktera se zvrhla v genocidu cizeho struha
reagovat))
- Pondělí 29. listopadu 2004 v 11:31 ® toulovec
-
HaD: co povídáš??? a nelze považovat Loučnou za poměrně solidní rozloučení s pstruhovou sezonou??? Takhle hezký zakončení naší muškařské sezony si málokdo může přát. Pravda pro některé to byla i zahájená pstruhové, pro druhé muškaření, ale co naplat, takhle nějak by to mělo vypadat
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2004 v 10:50 ® HaD
-
Mno, sice se mě to netýká, protože pstruhovku nemám, ale asi by to bylo stejné jako na MPéčku. Prostě bych si zašel k vodě, s termoskou a cigárkem, ev. s nej. přáteli, smočil bych chvilku nástrahu, ale spíš pohovořit, zabilancovat jako Ruda, pokouřit, rozloučit se s vodou. prostě totální pohodička bez stresu a honby za úlovkem. asi tak nějak.
reagovat