Vyhledávání
taška na přívlač
27.6.2008 | inspo | 14.753 zobrazení | 96 odpovědí
no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 20. dubna 2011 v 11:00 ® Bigpista
-
Nemáte někdo vyzkoušenej tenhle batoh? Uvažuju, že si ho pořídím, ale nechci šlápnout vedle. Nikde v kamenném obchodě v okolí to nemají, tak jsem si to nemohl prohlédnou v reálu… http://www.tropicliberec.cz/…/detail/6013(1).jpg
reagovat - Středa 20. dubna 2011 v 7:41 ® Prochy96 reakce na …
-
zuzi> to máš pravdu …
reagovat - Úterý 19. dubna 2011 ve 22:30 ® Prutos
-
zuzi> Ten sucháč mi taky trochu leze na nervy. Záda řeším jdnoduše. Kolem vody neběhám, ale popocházím a tašku si odkládám.
reagovat - Úterý 19. dubna 2011 ve 21:51 ® zuzi reakce na …
-
ULko, kerob> Mám ji taky, už rok, zatím v poho, ale neskutečně z ní bolej záda (kdysi mě tady před tím někdo varoval). Vejde se tam celkem dost, ale teď zjišťuji, že bych potřebovala větší. Nikde se zatím netrhá, akorát jak píše kerob, ten zip je hrůza,přijdeš k vodě, chceš bejt potichu a křáp…suchej zip je na nic, přemýšlím, že ho nějak vypářu a nechám si tam dát nějaký patenty..Jinak za tu cenu dobrý, ale jak říkám, na záda je to záhul, no..
reagovat - Úterý 19. dubna 2011 ve 21:16 ® kerob reakce na …
-
ULko> mel jsem ji rok a letos uz na ni nemam nervy…je mala, spatne usporadana, ma malo kapes a ten suchej zip pres cely viko je pro zlost.
reagovat - Úterý 19. dubna 2011 ve 20:42 ® Prochy96
-
mam tudle od dragona a zatim spokojenost
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 17:52 ® tucnak11 reakce na …
-
Robur> Poustim,jisem zjstil že jak mam tašku tak mě ryby ofoti ten Polsky upoceny kxyht a mi berou same podmirečne,jak neham tašku doma tak si zahytam o dušu.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 v 18:29 ® Robur reakce na …
-
tucnak11> a kam dáváš ryby
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 v 18:01 ® tucnak11
-
Na pstruhy nenosim vubec jen ledvinku s nastrahama a zbytek ve vestě.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 v 10:57 ® drobcek
-
Nemá niekto skúsenosti s touto taškou od Rovex-u?
reagovat - Pondělí 21. července 2008 ve 12:40 ® sethy
-
tak tak leda batoh, ale kdo chce at si nosi tasku a po par letech pozna proc se vratit k batohu…zada to krute odnesou.vim co rikam.
reagovat - Pondělí 21. července 2008 v 11:16 ® inspo reakce na …
-
mirmen> dík za tip, ale to forum už jsem zkouknul
reagovat - Pondělí 21. července 2008 v 11:14 ® inspo reakce na …
-
jiris> a hlavně když jedu někam, kde to moc neznám, nebo když jedu na delší dobu, tak toho vezu více
reagovat - Pondělí 21. července 2008 v 11:12 ® inspo reakce na …
-
jiris> to je pravda, já jsem ted v poslední době taky upustil od častého střídání nástrah…místo toho, abych na jednom fleku vyzkoušel plno nástrah, tak raději nasadím jednu nástrahu a projdu co nejvíce míst…ale stejně je fajn mít nástrahy hezky na jednom místě
reagovat - Pondělí 21. července 2008 v 7:53 ® mirmen
-
nějaké infornmace najdeš i na www.chytej.cz
reagovat - Pondělí 21. července 2008 ve 2:32 ® jiris
-
inspo – stejne clovek vystaci s 5 ks nastrah, zbytek taha jen pro pocit. A tech 5 kusu mam v prsackach, stejne jako fotak…
reagovat - Neděle 20. července 2008 v 18:29 ® inspo
-
Nemáte náhodou někoho známého v USA, kdo by mi mohl poslat nebo dovést tu tašku od plana? U nás je cena přes litr a tam se to dá sehnat do 30 do 40 doláčů, což je nějakých 450 až 600 Kč.
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 22:24 ® inspo reakce na …
-
jiris> mě pořád něbavi shazovat batoh z ramen, když chci vyměnit nástrahu
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 20:45 ® jiris
-
Taska jedine do lodi
reagovatna prochazku batuzek.
- Neděle 6. července 2008 ve 20:08 ® hecht reakce na …
-
Na to ostatní mám vzadu na vestě dvě velké kapsy.Poslední dobou s sebou ani moc jídla netahám, bo bych potřeboval něco spíš schodit.To Plano vypadá ale opravdu zajímavě, akorát by mě to ale svádělo tahat těch nástrah k vodě ještě víc.
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 13:03 ® inspo
-
no tak asi pujdu do té tašky od Plana. Ta Rapalácká taška je sice fajn, ale je celkem malá – na kratší vycházky určitě super, ale já když už jdu k vodě na delší dobu, takže to obnáší ještě vzít si láhev s pitím, pláštěnku případně foťák nebo něco malého k zakousnutí…
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 12:13 ® bombardák reakce na …
-
našel jsem komplet celý sortiment na-www.planomolding.com. ohřál jsem si srdíčko.po mnoha letech má tato firma stále stejnou kvalitu a to 100%.včera jsem se už opravdu nasral na údajně domácí firmu DOC. po dvou reklamacích na zdrhovadla-zip- včera odešlo po třetí.DOC je dnes špatný činská kvalita se jasně odráží v opracování. mrzí mne, že se jedná o jinak velice zdařile vypracované dvoukomorové pouzdro na pruty.jsem stejně jejich užívatelem -např.souprava ural to je bomba naprostá spokojenost,kalhoty Polar a bunda taurus v té snad chodím pořád.jenže koupíš BIG BAG a ze všeho trčí nitě okraje jsou nezaobroubené,systém select je kratší než deklarovaná délka…
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 18:40 ® miroTT
-
bombardak: Tak ako hovoris, PLANO je super. Prave caka az ju hodim cez plece a hura k vode. Mimochodom teraz su v nej styri velke krabice, styri male, nejaka svaca, fotak a este zopar dalsich blbosti (len pre predstavu velkosti)
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 14:42 ® inspo reakce na …
-
bombardák> nemáš na mysli toto: www.tropicliberec.cz
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 14:37 ® inspo reakce na …
-
Venouš> a tak to je něco jiného než o čem tu byla řeč, tak proto jsem to neidentifikoval
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 14:28 ® Venouš reakce na …
-
for INSPO www.potreby-rybarske.cz
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 14:08 ® bombardák
-
plano,to je fakt č.1. začínal jsem kufrem-naprosto nezničitelná věc.uložení věcí přehledné,akorát vhodné na vláčení z lodičky.dnes používám tašku od stejné značky.v ceně jsou 4 ks. účelných boxů a několik kapes. při koupení nějakého zázraku dej pozor na kvalitu – vše se časem ukáže, že šetřit se nevyplácí. další věc -velikost.! časem budeš s sebou tahat kdejakou pi…nu. účelné věci dělá např.rapala,spro,aj.
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 13:10 ® inspo
-
já to našel tady: obchod.lastia.cz … ale bohužel je to nedostupné
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 13:07 ® inspo
-
EDYS> no ne že bych byl nějaký vodní živel, ale občas je do te vody i vlezu
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 13:07 ® inspo
-
Venouš> mužeš sem dát přesně odkaz na tu tašku? Já to totiž na to e-shopu nenašel. Dík.
reagovat