Chytej.cz

taška na přívlač necteno

27.6.2008 | inspo | 14.751 zobrazení | 96 odpovědí

no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 5. července 2008 ve 13:06 ® inspo reakce na …

DEATH> no tak Lidl, to je značka nad značky :-)

reagovat
Sobota 5. července 2008 ve 12:48 ® inspo reakce na …

hecht> no tak jsem se ptal v jednom shopu kam chodím a možná budou schopni mi to objednal, ale bohužel tam nebyl vedoucí, tak musím počkat do pondělí…a Tomash už to asi prodal, ale zkusím mu napsat…každopádně dík za info

reagovat
Sobota 5. července 2008 v 0:33 ® EDYS reakce na …
EDYS

No to máš pravdu..na to musíš nějaký speciální na vláčku..ja to myslel tak že nebrodíš..:-D větší rybník nebo jezero..:-D

reagovat
Sobota 5. července 2008 v 0:19 ® Venouš reakce na …

tak tašku už mám objednanou a mají jí v e-shopu www.potreby-rybarske.cz

reagovat
Pátek 4. července 2008 ve 23:57 ® DEATH

Taška od společnosti Lidl. Kvalitní polská práce a k dostání v každém supermarketu nejmenované firmy :-D

reagovat
Pátek 4. července 2008 ve 23:38 ® hecht reakce na …
hecht

Vím že to bude problém. Já to koupil hned loni na výstavě, no a kamarád to pak scháněl půl roku. Nakonec si to objednal tuším v Berouně na náměstí. Chce to někoho, kdo dobře spolupracuje s firmou NORMARK (ta je od loňska výhradní dovozce Rapaly)Tak mnoho zdaru. Jo a pokud si dobře pamatuji, tak to nabízel Tomash někde v inzerci.

reagovat
Pátek 4. července 2008 ve 23:24 ® Venouš reakce na …

Posimtě a neměl by jsi nějaký odkaz na e-shop,kde se dá koupit???

reagovat
Pátek 4. července 2008 ve 20:39 ® inspo reakce na …

EDYS: no normalní batoh mám, ale když chceš časteji měnit nástrahy, stojí uprostřed proudu, tak musis byt hodně opatrný a pořad mě nebaví přehazovat batoh ze zad na břiho a vytahovat krabičku s nástrahami a dávat pozor at ji neupustíš…

reagovat
Pátek 4. července 2008 v 16:46 ® EDYS
EDYS

ještě ti zbude na nástrahy..

reagovat
Pátek 4. července 2008 v 16:45 ® EDYS
EDYS

nebo si kup nějakej batoch..a nebude tě to stát ani 500..:-D

reagovat
Pátek 4. července 2008 v 11:08 ® inspo

HaD, hecht: pánové a nevíte kde se to dá sehnat? Já to v žádné eshopu nenašel a v rybářských prodejnách kam chodím jsem si toho taky nikdy nevšiml.

reagovat
Pátek 4. července 2008 v 1:18 ® hecht reakce na …
hecht

HaD- jak říkáš je to moc fajne baťoh.Podběrák tam věším taky za to poutko s reklamou. Jedinou nevýhodu, pokud se to dá tak nazvat, shledávám v přetáčení při shýbnutí. Pokud je terén přijatelný tak to člověk nepozná. No ale při výpravě ala ,,zelené peklo''kdy přelézáš a podlézáš padlé stromy atd to trochu zlobí.Jinak jsem ale opravdu zatím nic lepšího neviděl.

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 19:04 ® HaD
HaD

osobně taky doporučuju ten bag od Rapaly. Jsem s ním moc spokojenej a dá se k tomu přidělat i podběrák, peán a dovnitř i doklady. Šikovná a lehká věc. Ještě někdy používám velkou ledvinku od Fenwicku s dvěma pásy. Dobře drží a i zpevní záda.

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 11:10 ® inspo reakce na …

rohlston: no to také vypadá zajímavě, ale zdají se mi malé kapsy, to by se mi tak asi vsechny moje klebety nevešly :-) … a také nevím jak bych se pohodlně dostal do zadních kapes, když třeba stojím na kluzkých kamenech ve vodě (ale to by mě jiště trápilo i s tím tvým batohem – taškou)

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 10:11 ® rohlston

inspo: ne nevadí, ono to je spise na prsa a navíc to má polohovatelné ramenní popruhy, takže si to můžeš nastavit na délku, kterou chceš jinak zajímavě vypadá toto, ale je otázka, kdy to budou mít : www.carpsystem.cz

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 9:44 ® inspo reakce na …

rohlston: no vypada to hezky za tu cenu…a nevadi to na břichu?

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 8:47 ® rohlston
reagovat
foto/forum/2008/th-img4263.jpg
reagovat
foto/forum/2008/th-img4262.jpg

inspo: tak aspoň foto z mobilu

reagovat
foto/forum/2008/th-img4261.jpg
Středa 2. července 2008 ve 12:00 ® inspo reakce na …

rohlston: škoda no…tak se hold poohlédnu po něčem jiném, jelikož nějak nemám odvahu objednat si něco ze zahraničí :-((

reagovat
Středa 2. července 2008 v 11:29 ® rohlston

inspo: no myslím že ne, teda aspoň jsem to nikde neviděl

reagovat
Středa 2. července 2008 v 11:06 ® inspo reakce na …

rohlston: a nevíš zda je to k dostání někde v ČR?

reagovat
Středa 2. července 2008 v 8:33 ® rohlston

inspo: no kupoval jsem to přímo na Cabelasu, kolega z Ameriky tady právě letěl, tak mi to dovezl

reagovat
Úterý 1. července 2008 ve 21:26 ® Piranha
Piranha

Bag od rapaly je pecka je pohodlnej a ma dve kapsy s pomerne velkyma plastovyma krabickama.V jedny mam vlaceni a v druhy plavacku.Soucasti je i nataghovaci kabílek s karabinkou kam se zahakne pean.Je to super vec.Doporucuju

reagovat
Úterý 1. července 2008 v 17:31 ® inspo reakce na …

rohlson: tak už se těším na ty fotky a případný komentář po otestování…a kupoval jsi to kde?

reagovat
Úterý 1. července 2008 ve 12:46 ® rohlston

Tak už ji mám doma, vypadá dobře. I ta zelená je fajn. Foto dodám později, půjčil jsem foťák kolegovi. Brzo ji půjdu vyzkoušet. Akorát ještě dokoupím krabičky podle rozměrů.

reagovat
Pondělí 30. června 2008 v 15:23 ® inspo reakce na …

rohlston: tak až ti to přijde, tak napis jak jsi spokojen…a pokud možno udělej i nějaké fotky

reagovat
Pondělí 30. června 2008 ve 14:08 ® rohlston

Já jsem si objednal toto : www.cabelas.com Ale posílají to v zelené barvě, což je pro mě ještě lepší. Doufám, že budu spokojený.

reagovat
Pondělí 30. června 2008 v 10:55 ® inspo reakce na …

no šikovná taška, škoda, že uz opravdu není k sehnáni

reagovat
Pondělí 30. června 2008 v 1:21 ® hecht
hecht

Koukni na Rapalácké stránky, jmenuje se to SLING BAG mám to rok a jsem moc spokojený.Jsem nějakej levej, nejde mi se hodit odkaz.Jsou tam dva velké boxi na woby + kapsa na menší krabku třeba na gumy.Když jsem to kupoval loni v Brně na výstavě tak to stálo 999,–Kč

reagovat
foto/forum/2008/th-img4241.jpg