Vyhledávání
taška na přívlač
27.6.2008 | inspo | 14.751 zobrazení | 96 odpovědí
no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. července 2008 ve 13:06 ® inspo reakce na …
-
DEATH> no tak Lidl, to je značka nad značky
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 12:48 ® inspo reakce na …
-
hecht> no tak jsem se ptal v jednom shopu kam chodím a možná budou schopni mi to objednal, ale bohužel tam nebyl vedoucí, tak musím počkat do pondělí…a Tomash už to asi prodal, ale zkusím mu napsat…každopádně dík za info
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 0:33 ® EDYS reakce na …
-
No to máš pravdu..na to musíš nějaký speciální na vláčku..ja to myslel tak že nebrodíš..
reagovatvětší rybník nebo jezero..
- Sobota 5. července 2008 v 0:19 ® Venouš reakce na …
-
tak tašku už mám objednanou a mají jí v e-shopu www.potreby-rybarske.cz
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 23:57 ® DEATH
-
Taška od společnosti Lidl. Kvalitní polská práce a k dostání v každém supermarketu nejmenované firmy
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 23:38 ® hecht reakce na …
-
Vím že to bude problém. Já to koupil hned loni na výstavě, no a kamarád to pak scháněl půl roku. Nakonec si to objednal tuším v Berouně na náměstí. Chce to někoho, kdo dobře spolupracuje s firmou NORMARK (ta je od loňska výhradní dovozce Rapaly)Tak mnoho zdaru. Jo a pokud si dobře pamatuji, tak to nabízel Tomash někde v inzerci.
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 23:24 ® Venouš reakce na …
-
Posimtě a neměl by jsi nějaký odkaz na e-shop,kde se dá koupit???
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 20:39 ® inspo reakce na …
-
EDYS: no normalní batoh mám, ale když chceš časteji měnit nástrahy, stojí uprostřed proudu, tak musis byt hodně opatrný a pořad mě nebaví přehazovat batoh ze zad na břiho a vytahovat krabičku s nástrahami a dávat pozor at ji neupustíš…
reagovat - Pátek 4. července 2008 v 16:46 ® EDYS
-
ještě ti zbude na nástrahy..
reagovat - Pátek 4. července 2008 v 16:45 ® EDYS
-
nebo si kup nějakej batoch..a nebude tě to stát ani 500..
reagovat - Pátek 4. července 2008 v 11:08 ® inspo
-
HaD, hecht: pánové a nevíte kde se to dá sehnat? Já to v žádné eshopu nenašel a v rybářských prodejnách kam chodím jsem si toho taky nikdy nevšiml.
reagovat - Pátek 4. července 2008 v 1:18 ® hecht reakce na …
-
HaD- jak říkáš je to moc fajne baťoh.Podběrák tam věším taky za to poutko s reklamou. Jedinou nevýhodu, pokud se to dá tak nazvat, shledávám v přetáčení při shýbnutí. Pokud je terén přijatelný tak to člověk nepozná. No ale při výpravě ala ,,zelené peklo''kdy přelézáš a podlézáš padlé stromy atd to trochu zlobí.Jinak jsem ale opravdu zatím nic lepšího neviděl.
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 v 19:04 ® HaD
-
osobně taky doporučuju ten bag od Rapaly. Jsem s ním moc spokojenej a dá se k tomu přidělat i podběrák, peán a dovnitř i doklady. Šikovná a lehká věc. Ještě někdy používám velkou ledvinku od Fenwicku s dvěma pásy. Dobře drží a i zpevní záda.
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 v 11:10 ® inspo reakce na …
-
rohlston: no to také vypadá zajímavě, ale zdají se mi malé kapsy, to by se mi tak asi vsechny moje klebety nevešly
reagovat… a také nevím jak bych se pohodlně dostal do zadních kapes, když třeba stojím na kluzkých kamenech ve vodě (ale to by mě jiště trápilo i s tím tvým batohem – taškou)
- Čtvrtek 3. července 2008 v 10:11 ® rohlston
-
inspo: ne nevadí, ono to je spise na prsa a navíc to má polohovatelné ramenní popruhy, takže si to můžeš nastavit na délku, kterou chceš jinak zajímavě vypadá toto, ale je otázka, kdy to budou mít : www.carpsystem.cz
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 v 9:44 ® inspo reakce na …
-
rohlston: no vypada to hezky za tu cenu…a nevadi to na břichu?
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 v 8:47 ® rohlston
- reagovat
- Čtvrtek 3. července 2008 v 8:47 ® rohlston
- reagovat
- Čtvrtek 3. července 2008 v 8:47 ® rohlston
-
inspo: tak aspoň foto z mobilu
reagovat - Středa 2. července 2008 ve 12:00 ® inspo reakce na …
-
rohlston: škoda no…tak se hold poohlédnu po něčem jiném, jelikož nějak nemám odvahu objednat si něco ze zahraničí
reagovat - Středa 2. července 2008 v 11:29 ® rohlston
-
inspo: no myslím že ne, teda aspoň jsem to nikde neviděl
reagovat - Středa 2. července 2008 v 11:06 ® inspo reakce na …
-
rohlston: a nevíš zda je to k dostání někde v ČR?
reagovat - Středa 2. července 2008 v 8:33 ® rohlston
-
inspo: no kupoval jsem to přímo na Cabelasu, kolega z Ameriky tady právě letěl, tak mi to dovezl
reagovat - Úterý 1. července 2008 ve 21:26 ® Piranha
-
Bag od rapaly je pecka je pohodlnej a ma dve kapsy s pomerne velkyma plastovyma krabickama.V jedny mam vlaceni a v druhy plavacku.Soucasti je i nataghovaci kabílek s karabinkou kam se zahakne pean.Je to super vec.Doporucuju
reagovat - Úterý 1. července 2008 v 17:31 ® inspo reakce na …
-
rohlson: tak už se těším na ty fotky a případný komentář po otestování…a kupoval jsi to kde?
reagovat - Úterý 1. července 2008 ve 12:46 ® rohlston
-
Tak už ji mám doma, vypadá dobře. I ta zelená je fajn. Foto dodám později, půjčil jsem foťák kolegovi. Brzo ji půjdu vyzkoušet. Akorát ještě dokoupím krabičky podle rozměrů.
reagovat - Pondělí 30. června 2008 v 15:23 ® inspo reakce na …
-
rohlston: tak až ti to přijde, tak napis jak jsi spokojen…a pokud možno udělej i nějaké fotky
reagovat - Pondělí 30. června 2008 ve 14:08 ® rohlston
-
Já jsem si objednal toto : www.cabelas.com Ale posílají to v zelené barvě, což je pro mě ještě lepší. Doufám, že budu spokojený.
reagovat - Pondělí 30. června 2008 v 10:55 ® inspo reakce na …
-
no šikovná taška, škoda, že uz opravdu není k sehnáni
reagovat - Pondělí 30. června 2008 v 1:21 ® hecht
-
Koukni na Rapalácké stránky, jmenuje se to SLING BAG mám to rok a jsem moc spokojený.Jsem nějakej levej, nejde mi se hodit odkaz.Jsou tam dva velké boxi na woby + kapsa na menší krabku třeba na gumy.Když jsem to kupoval loni v Brně na výstavě tak to stálo 999,–Kč
reagovat