Vyhledávání
Signalizátory
25.6.2008 | Bobs | 3.657 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím potřeboal poradit s výběrem dvou signalizátorů+příposlech.Mohli byste mi napsat jaké bych si mel koupit cena by mela být okolo 6000Kč děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 2. ledna 2010 v 15:27 @ ???
-
zdravím chtěl bych poradit zda nemáte někdo skušenosti se signalizátorem(signalizátor záběru MILO FRT \„set 2+1\“) chtěl bych si ho koupit stojí 2318kč díky za odpověd
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 12:58 ® mayor reakce na …
-
jinak je to Milfa Maxi VTDN
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 12:58 ® mayor
-
mam milfi a jsem spokojenej dost kupoval jsem jich 6 aji pro sebe aji pro moju a maji regujaci tonu a hlasitosti jsou na 9v baterie parkrat mi zmokli a jsou porad ok.jeden me visel kolem 5ti kila a v klidu a pruty mi z nich taky nepadaj.flazary jsou sice nej ale dej za jeden 1500kc kdyz muzes mit za skoro stejny prachy 3 milfi.tady mas link milfa.cz
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 15:15 ® Klon
-
Flajzary se prodávají také v sadě.Je pravda,že jsou možná dražší než jiné sady,ale stojí vážně za to.Tohle si vážně musíš promyslet,jestli ušetřit a pak litovat nebo si připlatit a být spokojen…Já jsem tenkrát zvolil tu první variantu a pak mě to štvalo…Nekoukej ani tak na funkce ale na praktičnost.Už jen to že s jiných hlasiču mi při silném větru padali pruty a u flajzaru se mi to ještě nestalo a věř mi že když ti spadne prut na zakázku dělaný v hodnotě cca 20K,tak to zabolí i tebe…
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 13:56 ® kaprnak
-
ty flajzary bych koupil ultra carp a jinak bych sel treba do foxe ten prodava v kufriku i s priposlechem a nebo skus semu
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 13:49 ® Tibor
-
Kúp si sadu DAM Quick Alert wireless LCD. Sada obsahuje 3 hlásiče (červený, zelený a modrý) so zabudovaným vysielačom + príposluch, v perfektnom púzdre. Mám ich a som 100% spokojný. Cena v KČ by mala byť okolo 5 tis.
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:49 ® Bobs
-
A dá se nekde sehnat sada kde je příposlech plus dva signalizátory?koukal jsem se ale zatím jsem nic nenašel budu hledat dal
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:43 ® Bobs
-
Díky ti za tvojí odpoved:)
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:07 ® Klon
-
Použij vyhledávač.Myslím že už to tu bylo několikrát.Většina z nás ti doporučí na 100% zn. Flajzar.Podle mého patří mezi špičku a co se týče mě,tak jich mám 12 ks v různých provedení.Co stojí za zmínku,tak třeba typ NBI jse vsteky nedávno zašlapal do země.Nevím proč jsem si vylil vztek zrovna na hlasiči,ale podstatné je,že jsem ho jen vymáchal v Labi id bláta apod. a funfuje bez problému dál…Pro mě jsou jen Flajzary…
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 14:46 ® Bobs
-
A mohl bys nejaky typ presneji?
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 14:18 ® kaprnak
-
urcite flajzary
reagovat